Προς το περιεχόμενο

League of Legends Ranked Teams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το PC μου είναι αυτό...

http://www.toshiba.co.il/en/laptops/satellite/r850/satellite-r850-170/

...που δεν το λες και θηρίο. Αλλά θα μπορούσα να κάνω spectate mode και να κάνω σχολιασμό του ματς από την πολυθρόνα μου, θα σας πεθάνω στο δούλεμα :D Αρκεί να μπορώ να κάνω record και το παιχνίδι και τον ήχο κάπως, δεν ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί.

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας και εδω..δεν εχω χρονο αυτο τον καιρο για να συμμετεχω στις ομαδουλες ή γενικα στα customs..Αν κανενας απο τις ομαδες με δει online και οργανωνεται κανα scrim ή οτιδηποτε αλλο game, και υπαρχουν θεσεις φυσικα, καντε με invite για spectate {bele92 κλασσικα σε EUNE}. καλη επιτυχια με τις ομαδες! Merci!

Δημοσ.

lefttis95

Snaptrap

fernandes

να μπείτε στο chat του LOL insomniagr και να με κάνετε add (iRestart) για να σας βάλω στην ομάδα.

Προτείνω την Κυριακή γύρω στις 10:30 να παίξουμε κάποια φιλικά games μεταξύ μας. 

Δημοσ.

Προπονηση μπορει να γινει μονο οταν και οι 2 ομαδες εχουν ατομα online 

Αν σημερα δουμε ατομα μεσα τοτε κατι θα γινει σημερα 

Δημοσ.

lefttis95

Snaptrap

fernandes

Περιμένω μέχρι σήμερα Δευτέρα βράδυ για add. Αλλιώς χάνετε την θέση σας και μπαίνουν άλλοι. 

Δημοσ.

Βαλτε και εμενα

blackjackCR0

Plat 2

,αυτη την στιγη δεν παιζω σχεδον κθολου αλλα αν υπαρχει καλη παρεα με skype κτλ φυσικα και θα παιξω.Υποψιν παιζω σαν bronze 5 τωρα :-D  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

CRO-atia ??? :) :) :) :)

ναι ,ειναι αγορασμενο,το main το εκλεισα,ειχα συζητησει παλιοτερα για αυτο το θεμα.

10 ευρω το ειχα παρει bronze 3 ,και το πηγα plat 2.Που να δινω 10 ευρω για αλλαγη ονοματος,καλυτερα ετσι ,δεν με βριζουν και οι ελληνες. B) :cool:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...