Προς το περιεχόμενο

League of Legends Ranked Teams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις ένα point...

Για να αποφύγουμε το ξεφούσκωμα, και επειδή στην βράση κολάει το σίδερο, νομίζω ότι πρέπει να συντομεύουμε λίγο με το όλο θέμα... zerocool, τι άλλες εκκρεμότητες έχεις για την οργάνωση και σε τι θες βοήθεια?

Από την στιγμή που δεν υπάρχει αντιπρόταση για τις ομάδες ούτε για των χωρισμό τους δεν χρειάζομαι κάτι άλλο για να προχωρήσω. 

Κοίταξα ξανά τα Teams, βγαίνει με high elo και Low Elo teams. 8 άτομα στο καθένα για να υπάρχει δυνατότηα για αλλαγές. Αποφασίστε και πείτε μου. 

https://www.dropbox.com/s/9r5h5rmxe5t5uz7/Insomnia%20Ranked2.xlsx

ΥΓ: Μπείτε στο channel insomniagr στο client του LOL.

Επεξ/σία από @_zerocool
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν συμφωνουν ολοι με τα teams κι δεν εχει κανεις αντιρρηση τοτε απο σημερα το βραδυ θα αρχισω τα invites για την πρωτη ομαδα

Σε ονοματα/tags καταληξαμε?

Δημοσ.

Αν συμφωνουν ολοι με τα teams κι δεν εχει κανεις αντιρρηση τοτε απο σημερα το βραδυ θα αρχισω τα invites για την πρωτη ομαδα

Σε ονοματα/tags καταληξαμε?

Σε ποια σύνθεση καταλήξαμε;

Δημοσ.

Φανταζομαι σε αυτην με τις 2 γεματες ομαδες αφου στην πρωτη  προταση υπηρχαν αντιρρησεις , εκτος κι αν κανω καποιο λαθος

To InS ειναι πιασμενο σιγουρα :)

Δημοσ.

Καλος τότε, αυτοί που είναι στην δεύτερη ομάδα ας μου κάνουν add (iRestart) να τους βάλω στο team. Όσο για τα tags συμφωνώ με τον alchemist. 

Δημοσ.

Same goes για την πρωτη ομαδα αν δεν σας εχω ολους ( I Got De Swag )

Titoulas που εχεις VDSL και εχεις 16 ping ( ... )  θελουμε καλυψη των παιχνιδων με stream να γελασει ο καθε πικραμενος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...