nrkmaiden Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 2η ομαδα 1.Titoulas 2.DesolatorXT 3.Lazostat 4.iRestart 5.Stergem 6.Orcompekris 7.pld123 8.reignmanTW 9,LoveMaria27 μαλλον θα πας στιυς γκολντεν εσυ 10.TheOneGandalf και συ το ινσομνια under g ειναι ετοιμο
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Insomnia name: klainmaingr Summoner Name: Random Position: Ad/Mid/Supp/Jungle/Top με αυτή τη σειρά ELO: Gold V+
@_zerocool Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Στο αρχείο βρίσκονται οι κατανομές. Δεν είναι τελικές, αν έχει κατι να προτείνει κάποιος ειναι ελεύθερος να το κανει. Leader σε κάθε team θα είναι ο πιο high elo παίχτης εκτός αν συννενοηθεί το team για κάτι αλλο. https://www.dropbox.com/s/9yp28feqvrxsd8v/Insomnia%20Ranked.xlsx ΚΑΝΟΝΕΣ - Νο rage - Δεν αμφισβητούμε teammate ή leader ingame. - Μετά από κάθε game υπάρχει ανάλυση οπου εκεί μπορουν να γίνουν οι όποιες παρατηρήσεις. - Απαραίτητα headset και skype (ή αν θέλει να σηκώσει κανείς Teamspeak) για τις ομάδες. ΥΓ: Αν νομίζετε ότι 3 teams είναι πολλά μπορεί να σπάσει και να μπούνε στα άλλα δυο για να υπάρχει πάντα κάποιος εφεδρικός. 2
kuzko21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 απλη ερωτηση ειναι , η συνθεση καθε ομαδας εγινε με σκοπο ο ''μεσος ορος'' καθε ομαδας να ειναι ιδιος με αυτον τον αλλων δυο?
@_zerocool Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 απλη ερωτηση ειναι , η συνθεση καθε ομαδας εγινε με σκοπο ο ''μεσος ορος'' καθε ομαδας να ειναι ιδιος με αυτον τον αλλων δυο? Ναι
Pa0ki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Για να μην έρθω σαν άκυρος να γράψω μετά από καιρό ότι θέλω να μπω και γω στη φάση, κάνω γνωστό από τώρα το ενδιαφέρον μου για όταν το acc στον eune είναι έτοιμο, αν υπάρχει θέση(και ομάδες βέβαια ) midlaner
OhgmaAurvanium Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 IGN : OhgmaAurvanium Roles : Mid(80%) / Top(20%) Division : Silver II (down from I) & Max Elo Pre S3 1520
reignmanGG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Insomnia Name: reignmanGG Summoner Name: reignmanTW Position: adc ELO: Silver 2 για την ωρα. Βγαλε με απο την λιστα bro. not interested anymore.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Καλημέρα! Insomnia Name: fernandes Summoner Name: Mikolz Position: adc/jungle/mid/top/supp ELO: Silver V. Για πάγκο όποτε χρειαστεί.
Atallos1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αυτο που μαλλον θα γινει ειναι 2 ομαδες γεματες Το απογευμα θα συζητηθει 1
Alchemist` Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 3 παρατηρήσεις από εμένα:1) Προτιμώ τις 3 ομάδες αντί για 2 καθότι θα έχουμε (κρίνοντας από το activity μετά την δημιουργία του chat group) φαινόμενα του τύπου "πολλά άτομα on" και θα ψάχνουμε ποιός θα είναι αυτός που ΔΕΝ θα παίξει... μια διαδικασία καθόλου ευχάριστη.2) Θα ήταν καλύτερο οι ομάδες να έχουν ομοιομορφία, δηλαδή όπως αρχικά ειπώθηκε, 2 ομάδες bronze/silver και 1 gold+. 3) Ένα άλλο βασικό κριτήριο για την δημιουργία των ομάδων θα είναι οι ώρες που έχουν ελεύθερες οι παίκτες τους για να μπορούν να βρεθούν σε match και προπονήσεις...
SnapTraP Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Για το 5v5 team Insomnia Name: SnapTraP Summoner Name: Nikolakic Position: Jungle ELO: Silver 1
Tobajara Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Επειδή είμαι μέχρι το λαιμό και δε θα μπορεσω να είμαι παρών όταν τα κουβεντιάσετε, είμαι προφανώς υπέρ της ξεχωριστής Gold 5 και άνω ομάδας και μιας μίξης Bronze και Silver για τις άλλες. Για να υπάρχει και κάποια άμιλλα μεταξύ μας και να βοηθηθούμε, είναι καλύτερο να χωριστούμε ανάλογα με τις θέσεις παρά με το current elo. Επειδή είμαι μίζερος και γεροπαράξενος προβλέπω πως το ενδιαφέρον κάποιων θα ξεφουσκώσει, οπότε είναι προτιμότερο να έχουμε μια ομάδα των 8 όπου οι 5 θα μπορούν να βρίσκονται και να παίζουν, έστω και με rotation αρχικά, παρά δυο ομάδες των 5 όπου θα βρίσκονται οι 2 - 3 και θα πηγαίνουν για normal. Από εκεί και πέρα, ό,τι αποφασίσετε και είμαι μέσα 1
Alchemist` Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Επειδή είμαι μέχρι το λαιμό και δε θα μπορεσω να είμαι παρών όταν τα κουβεντιάσετε, είμαι προφανώς υπέρ της ξεχωριστής Gold 5 και άνω ομάδας και μιας μίξης Bronze και Silver για τις άλλες. Για να υπάρχει και κάποια άμιλλα μεταξύ μας και να βοηθηθούμε, είναι καλύτερο να χωριστούμε ανάλογα με τις θέσεις παρά με το current elo. Επειδή είμαι μίζερος και γεροπαράξενος προβλέπω πως το ενδιαφέρον κάποιων θα ξεφουσκώσει, οπότε είναι προτιμότερο να έχουμε μια ομάδα των 8 όπου οι 5 θα μπορούν να βρίσκονται και να παίζουν, έστω και με rotation αρχικά, παρά δυο ομάδες των 5 όπου θα βρίσκονται οι 2 - 3 και θα πηγαίνουν για normal. Από εκεί και πέρα, ό,τι αποφασίσετε και είμαι μέσα Έχεις ένα point... Για να αποφύγουμε το ξεφούσκωμα, και επειδή στην βράση κολάει το σίδερο, νομίζω ότι πρέπει να συντομεύουμε λίγο με το όλο θέμα... zerocool, τι άλλες εκκρεμότητες έχεις για την οργάνωση και σε τι θες βοήθεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα