geopap1398 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 γεια σας, ειχα αγορασει ενα λαπτοπ πριν απο αρκετα χρονια, 5 νομιζω...το acer aspire 7220... ομως λογω απροσεξιας ειχε ως συνεπεια να καει η μητρικη...την αλλαξα με μια μεταχειρισμενη και εγινε παλι το ιδιο προβλημα...νομιζω πως πλεον δν υπαρχει νοημα να τον φτιαξω παρα να πουλησω τα εξαρτηματα του.. αυτα ειναι: η μπαταρια --> AS07B31 SANYO LITHIUM ION BATTERY ram --> 2x 1gb 2rx8 pc2-5300s-555-12-e3 ddr2 (νομιζω), μπορει να ειναι και δδρ3 αλλα δν ειμαι και σιγουρος σκληροι --> 2x hitachi hdd 5k250-160 (model: hts542516k9sa00) 5400rpm 5V 700mA 160gb SATA αυτα ειναι...υπαρχει κατι αλλο που μπορω να πουλησω;;; εσεις τι μου συστηνετε; να βρω μια φθηνη καρτα γραφικων και να το φτιαξω ή να πουλησω τα εξαρτηματα. ευχαριστω
άδικος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 ομως λογω απροσεξιας ειχε ως συνεπεια να καει η μητρικη...την αλλαξα με μια μεταχειρισμενη και εγινε παλι το ιδιο προβλημα... Δηλαδή την έκαψες πάλι από απροσεξία; Τι στο καλό κάνεις με τη μητρική; Αν θέλεις να το πουλήσεις για ανταλλακτικά μπορείς να πουλήσεις τα πάντα. Ακόμα και την καμμένη μητρική. Δε χρειάζεται να τα ξηλώσεις εξαρχής. Μπορεί κάποιος να το ζητήσει ολόκληρο.
geopap1398 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 υπερθερμανση...τη δευτερη φορα δεν ξερω...δν το χρησιμοποιουσα εγω... τη δευτερη φορα λογικα κακο ανταλακτικο. δν ξερω αρχικα απο υπερθερμανση νομιζω οτι καηκε η καρτα γραφικων οπως σχεδον ταυτοχρονα καηκε και η μητρικη
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Καλύτερα να πουλήσεις τα κομμάτια φαίνεται οτι κατι αλλο παίζει για να καίγεται συνέχεια και εγινε και 2η φορά οποτε.....
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ακόμα και τους μεντεσέδες της οθόνης μπορείς να πουλήσεις... Τα πάντα... Οθόνη πληκτρολόγιο webcam πλατετσίτσες με τα κουμπάκια (που δε βρίσκονται πάνω στη μητρική) και από πλαστικά και ότι μπορείς να φανταστείς. Αλλά αυτό που λες για καμμένη μητρική και κάρτα γραφικών από υπερθερμανση κάτι δε μου κολλάει. Συνήθως όταν κάτι ανεβάσει θερμοκρασία έχει κάποιο όριο που ή ρίχνει την ταχύτητα του για να ρήξει θερμοκρασία, ή απλά κλείνει το λάπτοπ. Δύσκολο να το έψησες έτσι απλά.
geopap1398 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 ναι...που μπορω να τα πουλησω; και ΠΟΣΟ;
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δοκίμασε στο ebay αλλα στις Site: http://www.insomnia.gr/classifieds/">αγγελίες στο insomnia
άδικος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Η πρώτη άμεση λύση είναι στο section των αγγελιών όπως είπε ο SPANK. Πολλοί έχουν ανεβάσει παρόμοιες αγγελίες, μπες διάβασε και πάρε μια ιδέα.
geopap1398 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 τι να πω; θα το παω σε καποιον να μου τουλαχιστον τι εχει και μετα βλεπουμε..στο μεταξυ θα βαλω αγγελιες αλλα θα με βοηθουσατε ποολυ αν μου λεγατε ποσο πανω κατω κανουν αυτα που ειπα πιο πανω
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δες στις αγγελίες υπάρχουν πάρα πολλά ανταλλακτικά και χαλασμένα λάπτοπ και θα πάρεις ιδέες για τις τιμές.
άδικος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Θα ήταν κρίμα να πουλήσεις μόνο τα παραπάνω, και όχι το πάνελ, πληκτρολόγιο, Μ/Σ και ο,τι άλλο αποσπάται.
geopap1398 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 το διαγνωστικο απο το πλαισιο απο τοτε που το ειχα παει λεει ''ζεσταινεται και σβηνει'' το ανοιγω και βγαζει μια γκρι οθονη...τπτ αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα