Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα μια βοήθεια.

Φτιάχνω ένα eshop σε joomla. Έχω εγκαταστήσει το VirtueMart και θέλω να μπορούν να βλέπουν τις τιμές από τα προϊόντα μου μόνο όσοι είναι εγγεγραμένοι χρήστες. Πώς μπορώ να το κάνω;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω από joomla,

αλλά η προσωπική μου άποψη είναι πως δεν θα ήθελα να μπω σε e-shop που θα χρειαστεί να κάνω εγγραφή για να δω μια τιμή.

Αυτό δεν σε συμφέρει κιόλας, για τι θα γεμίσεις πολλούς χρήστες που δεν θα μπαίνουν.

Καλύτερα να το ξανασκεφτείς, φιλικά :)

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,

αλλά τους χρήστες θέλω να τους εγγράφω εγώ και μόνο αυτοί να μπορούν να δουν τιμές και να κάνουν παραγγελία.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πρέπει να δημιουργήσεις δυο group πελατών. Στο default group θα ρυθμίσεις να μην φαίνονται οι τιμές (έχει επιλογή Show prices) και στο άλλο group θα ρυθμίσεις να φαίνονται οι τιμές. Εφόσον θα εγγράφεις εσύ τους χρήστες, φαντάζομαι πως θα μπορείς να τους ορίσεις το κατάλληλο group ώστε να μπορούν να δουν τις τιμές.

Δημοσ.

Δεν ξέρω από joomla,

αλλά η προσωπική μου άποψη είναι πως δεν θα ήθελα να μπω σε e-shop που θα χρειαστεί να κάνω εγγραφή για να δω μια τιμή.

Αυτό δεν σε συμφέρει κιόλας, για τι θα γεμίσεις πολλούς χρήστες που δεν θα μπαίνουν.

Καλύτερα να το ξανασκεφτείς, φιλικά :)

Όταν ένα eshop φτιάχνεται για πελάτες B2B πολύ συχνά οι τιμές ανά πελάτη αλλάζουν και απαιτείται log in για να τις δεις. 

Αλλά και σε πιο εξειδικευμένα αντικείμενα όπως έργα τέχνης κλπ, οι τιμές δεν είναι ορατές για όλους, πρέπει να υπάρχει έλεγχος για το ποιος βλέπει τι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...