Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και να πίνεις γάλα δεν είναι πολυτέλεια αλλα αν κάνεις μπάνιο σε γάλα ΕΙΝΑΙ.

Δηλαδή όταν κάνω αφροντούς με γάλα διάγω πολυτελή ζωή?!? Ε τότε εντάξει να το κόψω το γαμημένο το αφρόγαλα.  :mellow:

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

10 ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΨΩΝΙΑ;;; ΚΑΙ εξαδες νερά; Άσε μας μωρή Μαρία αντουανέτα να'ουμε..

εδιτ για τον νικόλα. Δεν λέω τι είναι λογικό ή σωστο αλλά τι μπορείς να κάνεις αν οι συνθήκες σε αναγκάσουν. Υπάρχουν και χειρότερα βέβαια. Ασε, μεγάλη κουβέντα και βαργιέμαι

Μην κολησες στις 10 σακουλες εσυ ρε. Ακομα και 1 σακουλα να ειναι και μια 6άδα νερα το να περπατησεις 2-3 χιλιομετρα κατω απο νταλα ηλιο το 'χεις δεν το ΄χεις το νταγλαδιασμα μεσα στη μεση του δρομου. Και να πας δουλεια και μετα ή να εχεις να κανεις και αλλα ΠΡΙΝ πας δουλεια. 

Το αμαξι δεν ειναι πολυτελεια, ειναι απαραιτητο εργαλειο για σχεδον ολους τους εργαζομενους και ειδικα για οσους μενουν σε περιοχες με συγκοινωνια της πλακας ειναι τοσο απαραιτητο οσο και το φαγητο που βαζεις στο τραπεζι σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, από πιο μέρος είσαι; Πρώτη φορά ακούω το "μουστόγρια"! Να΄ναι καλά το σλανγ δλδ.

και για να σε ταισω κιαλλο σημερα, αν ηταν θα το έλεγα στα ισα να'ουμ! *επιδέξιο παίξιμο μπεγλεργιού (κεχριμπαρένιου)*

εδιτ, Επεσε κινηση. ικαρυγα "sarkasm.jpg" ρε φιλε!

Δημοσ.

Γκουχ σε είπε μουστόγρια ΓκκΟΟΥΥΧΧχ

δεν είμαι γριά ούτε έχω άσπρες τρίχες αλλά επειδή φοβάμαι την στιγμή που θα τις πρωτοαντικρύσω προνοώ

Δημοσ.

100 κιλα τον έχετε κάνει τον κόσιον!

ελπιζω να μην πεσει del για τα συνεχομενα οφτοπιξ αλλα, γιατι τέτοια εμμονή για τις άσπρες τρίχες;

εδιτ, νομίζω βάζω στις μισές τουλάχιστον λέξεις τόνους κλπ. Απο Φαρκαδώνα είμαι!

Δημοσ.

Λες ότι δεν έχεις φράγκο στην άκρη, αλλά από διάφορα posts σου έχω συμπεράνει ότι τρως απ' έξω συχνά (ή έτοιμο από supermarket), ότι έχεις Galaxy SIII και άλλα τέτοια.

Νομίζω ότι αν ήθελες, όλο και κάτι θα 'χες. Δε σου λέω τόσα ώστε να πληρώνεις ξενοδοχεία έξω για μήνες, αλλά τουλάχιστον τα εισιτήρια πιστεύω θα τα 'χες βγάλει εύκολα.

Εξάλλου λίγοι πιστεύω είναι εκείνοι που πάνε έξω χωρίς να ξέρουν αν θα έχουν δουλειά, πού θα μείνουν κ.λπ..

To SGS III το εχω απο περσι απο κατι εξτρα λεφτα που ειχα και δεν το πληρωσα ολο μονο το μισο το αλλο μισο το πληρωσε ο αδερφος μου.

Ναι ετοιμα τρωω για την ακριβεια μαρινοπουλος πιτσα 2 ευρω οι τρεις και ντελιβερι μια φορα στις 6-7 μερες επειδη μπουκτιζω να τρωω τα ιδια και τα ιδια και αυτο μεχρι 5-6 ευρω μαξ παρεγγελια.

Με 250-300 ευρω το μηνα λεφτα στην ακρη δεν βαζεις, εδω μαζευα λεφτα ενα ολοκληρο χρονο για να παω να δω τον φιλο μου στην ηγουμενιτσα το καλοκαιρι και μου ετυχαν 2 στραβες και βγηκα εκτος προυπολογισμο εντελος.

Δημοσ.

Πολυ πιθανον με την ανεργεια που εχουμε και το κοινωνικο κρατος που ΔΕΝ εχουμε να φτασουμε συντομα και εκει.

Υ.Γ

Ρε παιδια ολοι εσεις που πατε εξω και εισασθαν ανεργοι πως τα καταφερατε γιατι εγω που το εψαξα θες αρκετα χρηματα για να πας εξω.

Εγώ πάντως, τα μόνα λεφτά πού είχα στην τσέπη μου, όταν ήρθα εδώ, ήταν η αποζημίωση από την απόλυσή μου, κάπου 6-7 χιλιάρικα. Βέβαια εδώ η ζωή ήταν και συνεχίζει να είναι πάμφθηνη, συγκριτικά με τη ζωή στην Ελλάδα. Υποθέτω ότι για Αγγλίες, Γερμανίες και τα σχετικά, μόνο για εισιτήρια και λίγο τουρισμό θα έφταναν...

είναι το αμάξι πολυτέλεια;

εγώ ξυραφάκι δε μπορώ να χρησιμοποιήσω πετσοκόβομαι, σόρυ.

Για το ξυραφάκι μάλλον μπορώ να φανταστώ το πρόβλημα. Το αυτοκίνητο όμως, δε μπορώ να το κατανοήσω ως ανάγκη. Δε σημαίνει βέβαια ότι αποκλείεται για κάποιους να είναι όντως. Απλώς εγώ δεν το αντιλαμβάνομαι.

να κόψουμε και το σεξ επειδή και τα προφυλακτικά είναι πολυτέλεια

Όχι βέβαια, αλλά μπορείς να κόψεις τα προφυλακτικά, σαν εναλλακτική λύση. Αν είσαι σε σταθερή σχέση και υπάρχει τεκμηριωμένη εμπιστοσύνη μεταξύ εσού και τού συντρόφου σου, μόνο ως μέσο αντισύλληψης έχουν λόγο ύπαρξης, αλλά δεν αποτελούν το μοναδικό.

Θέλετε να μου πείτε ότι εσείς τα κάνετε όλα αυτά που λέτε;Δεν οδηγάτε δεν βγαίνετε, δεν αποτριχώνεστε, δεν βάφεστε, δεν πάτε για ένα μπάνιο στην θάλασσα; Επειδή είστε τόσο περήφανοι να ζητήσετε λεφτά από τους γονείς σας;

Εδώ μαζί σου με πάθος. Εγώ άβαφτος και χωρίς αποτρίχωση στο στέρνο, όχι για μπάνιο στη θάλασσα δεν πάω, αλλά ούτε στη μπανιέρα...

Ξέρεις στα σκούρα μαλλιά φαίνονται οι άσπρες τρίχες και έχουμε και μια ηλικία.Και πολλοί άντρες πλέον βάφουν τα μαλλιά τους για να καλύψουν τα άσπρα.

...και αρκετοί ακόμα, βάφουν τα χείλια τους. Τέλος πάντων, σοβαρά τώρα: Το άγχος των γυναικών με τα άσπρα μαλλιά πριν από το φυσικό γήρας, το καταλαβαίνω. Είστε φιλάρεσκες και καλά κάνετε για 'μένα, άσε που κάνετε καλό και σ' εμάς! Αλλά το να βάφει το μαλλί ο άντρας, το θεωρώ υπέρτατο καραγκιοζιλίκι. Το μόνο με το οποίο συγκρίνεται, είναι το να αφήνεις μακριά τα μαλλιά στη μια πλευρά τού κεφαλιού και να τα γυρίζεις για να καλύψεις τη φαλάκρα (γουστάρω όταν πιάνει ανάποδος αέρας!)

δεν είμαι γριά ούτε έχω άσπρες τρίχες αλλά επειδή φοβάμαι την στιγμή που θα τις πρωτοαντικρύσω προνοώ

Τώρα όμως ...μ' έχασες ξανά! Καλά...φοβάσαι το ότι η ηλικία σου προχωράει; Δηλαδή, αν σε τρομοκρατεί η αναπόφευκτη προοπτική να αντικρίσεις άσπρες τρίχες στο κεφάλι σου, η - επίσης αναπόφευκτη - στιγμή που θα αντικρίσεις ...ρυτίδες, τι θα σε ωθήσει να κάνεις; Να γίνεις σαν τη ...Λάσκαρη ας πούμε, που τής έχει φτάσει το - μόνιμο - χαμόγελο στ' αυτιά και όποτε βλέπω τη μάπα της, νομίζω ότι είναι από γυαλί; Εκτός κι αν το «φοβάμαι» δεν το εννοούσες κυριολεκτικώς, οπότε ανακαλώ...

Δημοσ.

Εγώ πάντως, τα μόνα λεφτά πού είχα στην τσέπη μου, όταν ήρθα εδώ, ήταν η αποζημίωση από την απόλυσή μου, κάπου 6-7 χιλιάρικα. Βέβαια εδώ η ζωή ήταν και συνεχίζει να είναι πάμφθηνη, συγκριτικά με τη ζωή στην Ελλάδα. Υποθέτω ότι για Αγγλίες, Γερμανίες και τα σχετικά, μόνο για εισιτήρια και λίγο τουρισμό θα έφταναν...

Μα αυτο λεω οτι για να φυγεις απο την μιζερια της ελλαδας να πας εξω να βρεις δουλεια θα πρεπει να εχεις στην καβατσα λεφτα και αρκετα μαλιστα γιατι μπορει να χρειασθει να ψαχνεις και 6 μηνες.

Και εσυ εφυγες λογω αποζημειωσης αν δεν τα ειχε αυτα τα λεφτα θα μπορουσες να φυγεις ?

Σε ποια χωρα εργαζεσαι τωρα ?

Δημοσ.

Δηλαδή όταν κάνω αφροντούς με γάλα διάγω πολυτελή ζωή?!? Ε τότε εντάξει να το κόψω το γαμημένο το αφρόγαλα.  :mellow:

αμα είναι γάλα κατσίκας οκ αλλα γαϊδούρας ναι ειναι πολυτέλεια 

Δημοσ.

Παντως εαν νιωθετε ξεφτιλα να σας συντηρουν οι γονεις, τοτε πως πρεπει να νιωθουν αυτοι που του συντηρειτε εσεις;

Τιποτα δεν ειναι ξεφτιλα. Ο καθενας ο,τι εχει και οπως μπορει να βοηθησει.

• Like 1
Δημοσ.

Σε περίπτωση που βοηθήσει κάποιον:

Έφυγα στο εξωτερικό πριν καμιά 15αριά χρόνια και τότε ήμουν όπως περιγράφετε τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα. Καμιά βοήθεια από γονείς κλπ.

Λόγω ότι δεν μίλαγα και τη γλώσσα καλά, αναγκάστηκα στην αρχή να κάνω διάφορες εναλλακτικές δουλειές (χειρωνακτικές) που δεν είχαν σχέση με το επάγγελμά μου και πλήρωναν πολύ άσχημα...τη στιγμή που στη χώρα αυτή μπορείς να είσαι άνεργος και να "καλοπληρώνεσαι".

Προτίμησα όμως να δουλεύω και να μην είμαι βάρος στο κράτος, εφόσον από φυσική κατάσταση δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Όταν τελικά κατέληξα στο επάγγελμά μου, διαπίστωσα ότι είχα πάρει τη σωστή απόφαση να κάνω άλλα πράγματα έστω κακοπληρωμένα:

1- Βελτίωσα σημαντικά την ξένη γλώσσα

2- Είδα και έμαθα νέα πράγματα σε άλλα επαγγέλματα, εμπλούτισα τις γνώσεις μου και έκανα γνωστούς

3- Δεν άφησα κενό στο βιογραφικό μου

4- Φαίνεται ότι είχα σταθερά εισόδημα (το χρειάστηκα αργότερα στην τράπεζα)

5- Έδειξα στο κράτος ότι προτίμησα να δουλεύω σε οτιδήποτε αντί να είμαι βάρος στους φορολογούμενους (το έθεσα ως δικαιολογητικό στην αίτηση εργατικής κατοικίας και έγινε αποδεκτό!)

6- Δεν θα είχα όλα τα παραπάνω αν καθόμουν στον καναπέ και έβλεπα τηλεόραση.

Δεν ένιωσα ποτέ ντροπή.

Όταν κάνεις κάτι, σε οποιοδήποτε επάγγελμα, και δεν την αράζεις στην καφετέρια, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Οτιδήποτε και αν είναι αυτό.

Όταν δεν κάνεις τίποτα, όσον καιρό μείνεις σε αυτήν την κατάσταση είναι χαμένα χρόνια.

• Like 5
Δημοσ.

Στις αγγελείς η κατανομή πάει ως εξής... 30 βλακείες και 1 σοβαρή...για τη 1 σοβαρή μιλάμε γίνετε πανικός απο βιογραφικά και στο τέλος ξέρετε τι γίνετε?...μέσα απο την εταιρία ή το μαγαζί ή οτιδήποτε άλλο πέρνουν κάπιον γνωστό του γνωστού που πήρε τηλ γιατί είναι και πιο έμπιστος αφού το προτείνει κάπιος γνωστός απο μέσα...έτσι είναι η Ελλάδα πλέον.

Εγώ πέρσυ που έκλεισε η αντιπρωσοπεία που δούλευα έφυγα 3 μήνες στο Germany να βάζω μπύρες (άσχετο εντελώς με το εππαγγ. μου) και ΕΤΥΧΕ να βρω μια δουλειά εδώ και ξαναήρθα...αλλά μετά απο τόσους μήνες σκέφτομαι πως δεν έχει νόημα να κάθομαι εδώ άλλο. Και τέλη του έτους σκέφτομαι να ξαναφύγω επάνω...

..συγνώμη που το λέω αλλά άρχισα να αντιπαθώ την όλη κατάσταση...πέρσυ όταν έφυγα για Γερμανία ήμουν σφυγμένος χάλια...ανέβηκα οδηγώντας και είχα μια σκατοδιάθεση δεν λέγετε....τώρα απλά έχω μια υποχρέωση και θα κάτσω μέχρι τέλη Σεπτέμβρη εδώ...και άρχισα να περιμένω πως και πως να έρθει ο καιρός να σηκωθώ να φύγω.

Και για τους τύπους....μένω με το πατέρα μου και συντηρώ τον εαυτό μου μόνος μου (πληρώνω και τα πάντα στο σπίτι) (ο father είναι άνεργος)

Δημοσ.

Να σταματήσω να παίρνω το αυτοκίνητο και να φορτώνομαι στους άλλους δεν είναι πολύ δίκαιο.Όσοι έχουμε αυτοκίνητα τα παίρνουμε εναλλάξ.Εκτός αν σταματήσω να βγαίνω και να έχω φίλους.Και να σταματήσω να πηγαίνω να βλέπω την φίλη μου που μένει στην άλλη μεριά της πόλης.Που έχω ήδη σταματήσει δηλαδή.Εντάξει το να παίρνεις αραιά το αυτοκίνητο το καταλαβαίνω.Το να μην παίρνεις καθόλου ενώ έχεις είναι τσιγκουνιά και χαζομάρα.Αν κάποιος δεν αντέχει οικονομικά κλείνεται σπίτι του και ξεκόβει από παρέες.

Όσο για τα λεωφορεία δεν μένουμε όλοι στην Αθήνα που υπάρχουν άπειρες επιλογές συγκοινωνίας(Αν και βρίσκω πανάκριβα τα εισιτήρια για ανέργους να είναι 1.40 και τις μηνιαίες κάρτες 45 ευρώ)

Όσο για το εξωτερικό ας πάνε όσοι νομίζουν ότι θα τα καταφέρουν.

Εγώ δεν θα ήθελα να πάω σε μια χώρα που μας ξεφτιλίζουν και μας βρίζουν.http://www.youtube.com/watch?v=ccIVhqCna6o

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...