Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια και εγω αν δεν μπορουσα να βρω δουλεια θα ζητουσα εννοειται απο τους γονεις.

Εφοσον μπορω να βρω εστω και με 15 ευρω δουλεια το θεωρω απαραδεκτο να την απορριψω και να επαναπαυτω στο γεγονος οτι οι γονεις μου μπορουν ακομα να με συντηρησουν.

Αυτο εννοω.

Δεν λεω πως καποιος που περιμενει ας πουμε στο επομενο εξαμηνο να βρει καποια καλη δουλεια να παει σε αυτην με 15 ευρω. Εκει ας περιμενει και ας τον ζουνε οι γονεις του ως τοτε.

Οταν το εξαμηνο ομως γινεται χρονος, ο χρονος 2 χρονια κλπ και ακομα περιμενεις να βρεις καλη δουλεια και ζεις απο τους γονεις αυτο εχει διαφορα.

Εκει θα πας στην δουλεια με τα 15 ευρω και θα πεις και ευχαριστω. Αν δεν πας εισαι χαραμοφαης για μενα...

Πρεπει να καταλαβουμε πως οι εποχες αλλαξαν. Αν δεν βρισκεις τιποτα αλλο θα πας να δουλεψεις και με 15 ευρω...

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν συντηρείς την οικογένεια σου είναι λογικό να ζορίζεσαι είτε με είτε χωρίς κρίση. Εγώ γνωρίζω τις δυνατότητες μου, έχω λεφτά να πάω κομμωτήριο μια στο τόσο, να πάρω κανένα ρούχο και να πάω για καφέ.

Αλλά δεν έχω λεφτά να γραφτώ γυμναστήριο, να πάω διακοπές, να μείνω μόνη μου ή να κάνω οικογένεια.Είναι απλό.

Δεν ζητάω λεφτά, πορεύομαι με αυτά που μου δίνουν.

Δημοσ.

Ρε γιατι είσαι παρεξηγιάρα; Θα σου αφιερώσω λοιπόν ένα μικρό απόσπασμα από ένα ποίημα ενός κολλητού μου,

here comes.

Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.

Δημοσ.

να κόψουμε και το σεξ επειδή και τα προφυλακτικά είναι πολυτέλεια

Εδώ θα συμφωνήσω.

Δημοσ.

αυτο με το μαλλι το άβαφο που θα ειναι άθλιο μονο δεν καταλαβαίνω. Τόσο χάλια είναι το φυσικό σου; Ή έχεις ασπρίσει ήδη και θες να το καλύψεις;;

Δημοσ.

Ξέρεις στα σκούρα μαλλιά φαίνονται οι άσπρες τρίχες και έχουμε και μια ηλικία.Και πολλοί άντρες πλέον βάφουν τα μαλλιά τους για να καλύψουν τα άσπρα.(Επίσης προτιμώ το ξανθό γενικά)

Δημοσ.

Ε, αυτό ακριβώς που είπα. Νόμιζα ότι είσαι πιπίνι φάση μωρέ, δεν με περνούσε καν από το μυαλό δλδ το βάψιμο για κάλυψη λευκής τρίχας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...