ariannaki85 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 ολα αυτα για να γλιτωσεις το μισο δευτερολεπτο του να κοιταξεις το κινητο σου?? ο χρόνος είναι χρήμα
Voodooman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 ολα αυτα για να γλιτωσεις το μισο δευτερολεπτο του να κοιταξεις το κινητο σου?? Στις αθλητικές δραστηριότητες καταλαβαίνεις ότι δεν είναι απλά τα πράγματα. Να αθλείσαι και ταυτόχρονα να ανοίγεις μπανάνα, να ξεκλειδώνεις κινητό, να βλέπεις, να ξαναβάζεις στην μπανάνα. Αλλά και σε άλλες φάσεις, είναι καλό να μη χρειάζεται να βγάλεις το τεράστιο κινητό για να δεις πέντε βασικά πράγματα. Τώρα θα μου πεις "ναι, κάναμε τα κινητά σαν ταψιά και τώρα βγάζουμε και ρολόγια με οθόνη, μετά θα κάνουμε τεράστιες τις οθόνες των ρολογιών και θα βγάλουμε γυαλιά" και δεν θα έχεις άδικο. Και εγώ δεν ψήνομαι για κανέναν άλλο λόγο, παρά μόνο για το τρέξιμο. 2
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Για αυτήν τη δουλειά υπάρχουν τα εξειδικευμένα ρολόγια για τρέξιμο, garmin, suunto, polar κτλ. Εγώ θα αγοράσω ένα τέτοιο smartwatch μόνο όταν χαλάσει το ρολόι που έχω για τρέξιμο, απλά και μόνο επειδή θα μου βγει πιο φτηνό.. Ναι, προφανώς. Απλά δεν θέλω κάτι εξειδικευμένο (έχω ήδη, αλλά είναι λίγο γκουμούτσα, πρέπει να έχουν βελτιωθεί πλέον). Θα προτιμούσα κάτι που θα τρέχει ένα απλό sport app με gps (unpaired), το display (και τις pairing δυνατότητες) του smartwatch 2 και το (υποθέτω) πιο χαμηλό κόστος.
el97639 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 εγω να σου πω μονο στη θαλασα πιστευω οτι εχει νοημα που εχεις το κινητο στη τσαντα με τις πετσετες κ δεν ακους τιποτα. στο τρεξιμο εγω εβαζα Handsfree για να ακουσω μουσικη κ με το που με επαιρνε καποιος απλος παταγα το κουμπι κ μιλαγα, συν οτι εγω προτιμουσα να το κραταω στο χερι για να μην αναπηδαει στην τσεπη μου. Περα απο αυτο επειδη ειχα κομπιουτερακι ρολοι, η συγκεντρωση κ σταθεροτητα που χρειαζεται για να το χειριστεις με το μικρο σου δακτυλακι στην μικροσκοπικη οθονη πραγματικα καιει οποιοδηποτε επιχειρημα περι εργονομιας.
hackerW32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 αυτο μαλιστα, μου φενετε πολυ πιο πρακτικο απο το google glass.. οτι πρεπει για gadgetakia.
rocco84 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 ipod nano 6th generation + wrist strap = πέρασα τα μισά μαθήματα της σχολής Τυχερές οι νέες γενιές. Εμείς τι να πούμε με τις σμικνκρύσεις και με τα σκονάκια κάτω απο την κόλλα....
Razor7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 περιμένω να βγει και στις 6 ίντσες για να το πάρω... 6
Ledis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Τώρα θυμήθηκα ένα άρθρο του Νίκου Δήμου στο RAM στις αρχές του 2000 που έλεγε ότι τελικά λόγο της τεχνολογίας, το Κύριο Επάγγελμα του ανθρώπου είναι "Φορτιστής Μπαταριών" Άλλη μια ακόμα φορητή συσκευή που θα πρέπει να φορτίζουμε λοιπόν. 3
kfyros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Πήρα το πρώτο smartwatch δώρο στη γυναίκα μου. Πραγματικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από αυτή τη συσκευή. Πρακτικά είναι μια bluetooth συσκευή που δεν βοηθάει ουσιαστικά πουθενά και ξελιγώνει και τη μπαταρία του κινητού (γιατί ουσιαστικά λειτουργεί ώς δεύτερη οθόνη με Streaming video από το κινητό μέσω bluetooth το οποίο κάνει και το Processing). Αν χάσει τη σύνδεση μόνο την ώρα δείχνει. Κι ούτε καν ρολόι της προκοπής δεν είναι .. Μακριά. Όταν θα βγει ρολόι που θα είναι φουλ αυτόνομη συσκευή και με υποστήριξη bluetooth (για να μη μιλάς στον ΚΙΤ με τον καρπό στο στόμα), το ξανασυζητάμε.
eftaxiaskostas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 ipod nano 6th generation + wrist strap = πέρασα τα μισά μαθήματα της σχολής Ελπίζω να μην είσαι γιατρός.... 6
hackerW32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 οχι 36" wtf δηλαδη, βαλε το κινιτο σου στον καρπο σου αμα ειναι στην τελικη
Jage Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 ipod nano 6th generation + wrist strap = πέρασα τα μισά μαθήματα της σχολής σου πήγε δηλαδή ένα 200ράκι το μισό (μέχρι στιγμής) πτυχίο. Ωραίος.
ariannaki85 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ελπίζω να μην είσαι γιατρός.... ή αρχιτέκτονας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα