thessalonik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 το εκανα φιλε μου ουτε σε ασφαλη λειτουργια το τρεχει. πρεπει να ωρω τροπο να το τρεξω αυτο το reg gile, ακο μα και δικαςματα διαχειριστι εβαλα στο δεξι λικ και παλι τιποτα.
thessalonik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 οταν παω να το τρεξω μου λεει οιτει μερικα κελιδια ειναι ηδη ανοικτα απο το συστημα και ετσι δνε μπορω να το τρεξω το ρημαδι για να κανει fix.
lexmark Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Τότε σπάσε το σε επιμέρους κομμάτια και τρέξε τα ένα ένα. Αυτά που είναι «κλειδωμένα» από το σύστημα δεν θα περαστούν πάλι, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα επιδιορθωθεί αρκετά για να το τρέξεις στο τέλος ολόκληρο.
micos000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Κάνε έναν έλεγχο με το malwarebytes μήπως είναι κάποια μόλυνση. 1
thessalonik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 οχι δεν εχω μολυνση απλα τα windows ειναι λιγο πειραγμενα δεν τεχοθν ουτε τα μετρο αππσ.
lexmark Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 οχι δεν εχω μολυνση απλα τα windows ειναι λιγο πειραγμενα δεν τεχοθν ουτε τα μετρο αππσ. Πες μου ξανά γιατί δεν θέλεις να κάνεις refresh ή format;
thessalonik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Γιατι δεν θελω να ξανασεταρρω τα παντα απο την αρχη να ξανακατεβαζω εφαρμογες και να τα ρυθμιζω. τα win8 δουλευουν μια χαρα εκτος απο αυτο το προβλημα, τα μετρος αππς δεν με πειραζουν τοσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα