arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Έβαλα την stable 10.1 για galaxy s και είναι απίστευτη. 2
D-tonys7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Έβαλα την stable 10.1 για galaxy s και είναι απίστευτη. Και εγώ, μεγάλη διαφορά από την jw8 που είχα πριν
Xero1991 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Θα την έβαζα και εγώ στο evo3d αλλά πρώτον δεν είναι official και δεύτερον θέλει μια Α διαδικασία και βαριέμαι . πάντως φαίνεται απίστευτη . ίσως μέσα στο καλοκαίρι να το κάνω το εγχείρημα
Xvipes Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Την έχω στο S3 και θεωρώ πως δε μπορώ να πάω πίσω με τίποτα στο 4.1 Το κινητό πετάει και είναι ξεκλείδωτο και πάνλαφρο από την μάνα του.κάθε μέρα του κάνουν updates και πολύ σύντομα θα έχουμε και την stable version(αν και τώρα μια χαρά stable είναι ). Δε μπορώ να φανταστώ S3 να μην έχει 4.2
alfas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν εχω ασχοληθεί με το θέμα... Είμαι κάτοχος του Neo V. Το εχω root στην 4,1,Β,0,587. Μπορώ να την δοκιμάσω και εγω την cyanogen? Εχω δει οτι την υποστηρίζει τη συσκευή αλλά δεν ξερω την διαδικασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα