3leven Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Καλημερα. Προσπαθω να κανω format αλλα δυστυχως το drive μου τα φτησε , stickακι δεν εχω ευκαιρο και δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω..[Οχι ντοματες παρακαλω] Αν αδειασω την sd card του κινητου μου , θα καταφερω να bootαρω τα windows απο εκει?
TheELF Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Για τον Η/Υ στην υπογραφή σου λες;Έχεις πρόσβαση και σε δεύτερο Η/Υ μήπως;; Ποιο λειτουργικό θέλεις να περάσεις;;; Αν την βγάζει την sd στο bios σαν δίσκο τότε μπορείς και να κάνεις εκκίνηση. (Αγόρασε ένα usb ρε αδερφέ ... ) 2
3leven Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ναι το pc της υπογραφης ειναι. Προσβαση αμεση οχι δεν εχω , μονο σε σπιτι φιλου..Windows 7 θελω να περασω , και δυστυχως εδω εχω μονο e-shop το οποιο για ενα περιεργο λογο ειναι κλειστο..
micos000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Αν έχεις card reader μπορείς να μεταφέρεις τα win στην sd και να μπουτάρεις από εκεί. Αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην υπάρχει ούτε ένα κομπιοτερομάγαζο στην περιοχή σου να πάρεις ένα 4άρι ή 8άρι στικάκι με 8-10€!
3leven Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Βρηκα με τα 1000 ζορια απο ενα συνεργειο ενα 8αρι.. Ευχαριστω παντως παιδια!
3leven Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Προσπαθω εδω και 2 ωρες να bootαρω απο το στικακι αλλα ματαια.. Στην αρχη δοκιμασα με Rufus , αλλα δεν bootαρε ποτε.. Μετα ακολουθησα αυτο το Site: http://www.maximumpc.com/article/howtos/howto_make_bootable_usb_key">guide αλλα οταν παει να bootαρει μου βγαζει: Remove disks or other media. Press a key to restart.O Γουγλης δεν εκανε δουλεια.. Πειραξα οτι ρυθμισεις εχει το BIOS χωρις επιτυχια.. Τα Windows που μου πηρε ο θειος , τα εχω ξαναχρησιμοποιησει χωρις προβλημα απο CD.. Τι γινεται? Ευχαριστω..
TheELF Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Αποσύνδεσε τον δίσκο και δοκίμασε ξανά,αν ξεκινήσει χωρίς τον σκληρό τότε έχεις κάποια ρύθμιση λάθος στο Bios ή ο σκληρός χρειάζεται ένα καλό φορμάρισμα για να στρώσει(τα ίδια βήματα που λέει ο οδηγός αλλά στον δίσκο).
3leven Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Θα το δοκιμασω χωρις τον σκληρο αλλα αν τον φορμαρω και εχουμε τα ιδια αποτελεσματα? We are screwed (σαν την υπογραφη σου)
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Download: http://download.cnet.com/Windows-7-USB-DVD-Download-Tool/3000-18513_4-10972600.html">usb dvd tool
3leven Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ευχαριστω , αλλα μου πεταει error στο ISO select.. Αμα δεν ειχα ξαναχρησιμοποιησει το συγκεκριμενο αρχειο πανω απο 5 φορες απλα θα ζηταγα αλλο απο το θειο , αλλα ολα εκει καταληγουν τελικα.. Θα δοκιμασω με νεο iso και επανερχομαι.
3leven Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Εκανα format! μετα απο 7 ωρες! Τελικα το προγραμματακι σου μπουρτζοβλαχε ηταν οτι χρειαζομουν. Χιλια ευχαριστω παιδια!
micos000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Απορώ πάντως που είπες ότι ο γούγλης δεν έκανε δουλειά. Ένα απλό search (win 7 to usb) έδωσε στα πρώτα δύο αποτελέσματα το παραπάνω εργαλείο το οποίο παρεμπιπτόντως το παρέχει η ίδια η ms (http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool). .
3leven Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δεν το εψαξα ετσι γιαυτο.. Make USB bootable , Format via USB κτλ κτλ...Το μονο που βρηκα ηταν το Rufus αλλα δεν καταφερα τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα