panomelene Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Καλησπέρα Εξαέρωση τα φρένα πότε χρειάζονται ; Εννοώ πως το καταλαβαίνεις οτι χρειάζονται . Γιατί τώρα τελευταία τα νιώθω πολύ περίεργα. Επίσης εαν κάποιος γνωρίζει πόσο κοστίζει εξαέρωση και άλλαγμα τα τακάκια στα φρένα shimano br 446 με μανετα bl 445,για να δω εαν συμφέρει η να αναβαθμίσω σε καλύτερα (φυσικά η εξάερωση θα γίνει σε μάστορα και δεν θα την κάνω εγώ ) Με αυτά τα φρένα έχω κάνει περίπου 9000-10000 χλμ στον 1,5 χρόνο που πήρα το ποδήλατο (ήταν τα φρένα που είχε πάνω ) Ευχαριστώ
d_gkal Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 καμια προταση αγγελιας για 26/28αρι με μπροστα αναρτηση στα ~150€; απο car.gr πχ, ομως θεσσαλονικη να ειναι. θενξ
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Εγω οσες εχω δει ή δεν σηκώνουν τηλεφωνα ή τα χουν δωσει απλα βαρουνται να διαγραψουν την αγγελία
menostospitimou Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Απο πότε αρχίσαν να βάζουν υδραυλικά φρένα σε ποδήλατα Όπως και να 'χει, αν τα νιώθεις ότι δεν πιάνουν καλά, κάνε εξαέρωση. Αλλιώς δεν βλέπω λόγο.
stratigos24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 καμια προταση αγγελιας για 26/28αρι με μπροστα αναρτηση στα ~150€; απο car.gr πχ, ομως θεσσαλονικη να ειναι. θενξ To θέμα δεν είναι μόνο η τιμή και η ανάρτηση αλλά και το ύψος σου για τη σωστή επιλογή μεγέθους (πρέπει να βρεις δηλαδή το μέγεθος που κάνει για σένα και μετά να λέει και το μέγεθος του ποδηλάτου η κάθε αγγελία, κάτι που αρκετοί δεν το γράφουν..) http://www.insomnia.gr/topic/490931-ποδήλατο/?p=54809297
stratigos24 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Στη θέση σου, θα έβαζα εδώ και σε κάποιο ποδηλατικό φόρουμ μια αγγελία με το τί ζητάω, σε τί μέγεθος, περίπου σε τί τιμή και ποιά περιοχή και θα περίμενα να μου στείλει κάποιος την πρόταση του από κάποιο ποδήλατο που δείνει. Και xe.gr και car.gr δυσκολεύομαι να βρω κάτι που να λέει και τί μέγεθος είναι (καλά, είναι και πολύ περιορισμένο το budget, αλλά κάποια στιγμή θα βρεις... για να σου δώσω ένα παράδειγμα.. είχα πάρει ένα mongoose crossway 150 στα 250 ευρώ καινούριο -γενικά είχε 300, αλλά ήταν τελευταίο κομμάτι και μου έκανε καλύτερη τιμή- και το έδωσα άριστο μετά από 2 χρόνια στα 180... κάτι τέτοιο αν βρεις είναι μια χαρά.. δεν εννοώ το ίδιο ποδήλατο.. εννοώ ένα ποδήλατο απλά που να αξίζει τα 250-300-350 που έκανε καινούριο και τα 150-200 που θα το πουλάνε μεταχειρισμένο) ΥΓ: Νομίζω υπάρχουν και ομάδες στο Facebook (αν έχεις) που είναι για αγγελίες ποδηλάτων.. μπορείς να δεις αλλά και να ζητήσεις και εκεί. 2 ενδεικτικά με αρκετά μέλη: https://www.facebook.com/groups/1448506742037683/ https://www.facebook.com/groups/podaggelies/?fref=ts 1
ma3stros Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εχω το κοντερακι απο Crivit. Μπορει να μου πει καποιος με ποιον συνδιασμο πληκτρων μπορω να μηδενιζω το distance trip κλπ, Δεν θελω να κανω γενικο reset αλλα μονο τις μετρησεις.
Liverpool89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Γνωμη γι αυτο το ποδηλατο; http://www.gatsoulis.gr/pd/gt-bicycles-podilato-gt-palomar-26-014015-andriko-40544.htm?lang=el&path=-1379227692
wizzy Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Για τη χρήση που το θέλεις, είναι καλό. Απλά, φρόντισε να πάρεις το σωστό μέγεθος για το ύψος σου. 1
Anastazio Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλησπέρα Εξαέρωση τα φρένα πότε χρειάζονται ; Εννοώ πως το καταλαβαίνεις οτι χρειάζονται . Γιατί τώρα τελευταία τα νιώθω πολύ περίεργα. Επίσης εαν κάποιος γνωρίζει πόσο κοστίζει εξαέρωση και άλλαγμα τα τακάκια στα φρένα shimano br 446 με μανετα bl 445,για να δω εαν συμφέρει η να αναβαθμίσω σε καλύτερα (φυσικά η εξάερωση θα γίνει σε μάστορα και δεν θα την κάνω εγώ ) Με αυτά τα φρένα έχω κάνει περίπου 9000-10000 χλμ στον 1,5 χρόνο που πήρα το ποδήλατο (ήταν τα φρένα που είχε πάνω ) Ευχαριστώ Θελουν εξαερωση οταν η μανετα εχει αισθηση σφουγγαριου,δεν αισθανεσαι δηλαδη το δαγκωμα στο δισκοφρενο,δε ξερω πως να στο εξηγήσω γραπτώς.Κοστος μικρο,10-20 ευρω αναλογα το μαγαζι,νομιζω τα shimano παιζουν με mineral oil μονο,αλλιως πας και σε ενα μαγαζι με μηχανακια και βαζεις dot. Γνωμη γι αυτο το ποδηλατο; http://www.gatsoulis.gr/pd/gt-bicycles-podilato-gt-palomar-26-014015-andriko-40544.htm?lang=el&path=-1379227692 Στα 250 μια χαρα,αλλα δεν ειναι για μονοπατια και ιστοριες γιατι θα παρεις τα περιφερειακα στο χερι. 1
visualizer Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Kαλύτερα κάποιο που έχει ανάρτηση και πίσω ..με αυτό αν πας χώμα δεν θα νιώθεις τον πισινό σου.
haris_216 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ποδήλατο Sector που δεν έχει χρησιμοποιηθεί για καιρό έχει "κοκκαλωμένη" μπροστινή ανάρτηση. Δηλαδή όσο και να πιέσεις το πηρούνι δεν "καταλαβαίνει" τίποτα. Σώζεται (επισκευάζεται); Αξίζει τον κόπο; Τί συμβαίνει αν το κυκλοφορεί κανείς ως έχει; Δηλαδή θα είναι σαν απλό πηρούνι χωρίς ανάρτηση ή μπορεί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες να κάνει "τρελά";
Anastazio Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Kαλύτερα κάποιο που έχει ανάρτηση και πίσω ..με αυτό αν πας χώμα δεν θα νιώθεις τον πισινό σου. Καμια σχεση.πληζ μη γράφετε οτιναναι.
Nikos0002 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Γεια σας..Ειμαι 16 και δεν εχω μεγαλη επαφη και γνωσεις με ποδηλατα μιας και στο χωριο κυκλοφορω με παπι (ελλαδαρα),Ειχα ενα bmx moongose αλλα τωρα πια το αφησα στο χωριο μιας και δεν βολευειουτε λιγο..Ειμαι απο αθηνα..Ο πατερας μου ειχε παρει ενα ποδηλατο απο αυτα τα γυνεκεια με την καμπυλη..Σενιο ποδηλατο και ολο αλουμινιο με αποτελεσμα να ειναι ελαφρυ για μετακινηση και σηκωμα, αλλα εχει λεπτες ροδες και γενικα δεν το ενιωθα καλα στην οδηγηση..Ηταν μαρκας jumpetrek ή οπως λεγεται Ο πατερας μου δεν το χρησιμοποιησε πανω απο 5 φορες μιας και το πηρε για να πηγαινει στην δουλεια αλλα μετα απο 2-3 φορες δεν..Τωρα δεν αξιζει το φτιαξιμο του διοτι 1ον δεν μαρεσει και 2ον με την βροχη που εχει φαει(ξεσκεπαστο ολο τον χειμωνα)..Τωρα θελω ενα ποδηλατο να πηγαινω κανα γυμναστηριο και γενικα εδω τριγυρω..Οχι τπτ τρομερο..Βρηκα μια αγγελια για ενα ideal freeder του 13 στα 160 ευρω και σχεδον αριστη κατασταση χωρις γρατζουνιες και φθορες λετε να αξιζει?Προτεινεται κατι αλλο πανβ κατω σε αυτα τα λεφτα?Πιστευετε αξιζει να δωσω παραπανω για να παω σε καινουργιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα