Mitsos_The_Great Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Αν κριθεί απαραίτητο τον αλλάζω και αυτόν...
ask Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 προσπαθώ να αλλάξω το πίσω φρένο αλλά δεν πετυχαίνω την επαναφορά και αν το πατησω το φρενο ακουμπα στη ροδα.έχω αυτό το είδος φρένων: έχετε καμια συμβουλη τι κανω λαθος ή βιντεάκι να μου προτείνετε?
aGka8l Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 V brakes λεγονται τα φρένα σου, αν δεν εχεις πειράξει τα συρματα και τα καλώδια να βάλεις άλλα , τοτε απλά πίσω απο αυτά τα μαυρα * τις δαγκανες) εχει ενα συρματακι π λειτουργει σαν ελατήριο και προφανως εχει φυγει .Πιεσετο να το βαλεις στην δαγκανα
ask Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 ελατηριο ειχαν τα προηγουμενα φρενα που αντικατεστησα,τωρα ειναι καπως ετσι : έχεις δίκιο,είχε κάτι μικρές βιδούλες που δεν ήξερα ότι θέλουν φιξάρισμα.η επαναφορά λειτουργεί.τώρα πρέπει να βρω πόσο συρμα πρέπει να αφήσω για να μην ακουμπά στη ρόδα μετά την επαναφορά.
ask Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 παρατηρώ ότι ενώ η επαναφορά λειτουργεί,στην ουσία το φρένο δεν πιάνει και είναι πολύ μαλακή η μανέτα,δλδ κάνει όλη τν κίνηση.επίσης, πολύ πιθανό να έχω αφήσει πολύ σύρμα ή να έχω τον εκοπλισμό του φρένου πολύ απομακρυσμένο. καμιά ιδέα πως τνα το διορθώσω?!
markos_verso Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 καλημέρα μπορείτε να μου προτείνετε ένα γυναικείο ποδήλατο για μέσα στην πόλη?η χρήση του θα είναι 5-7 ημέρες με 4-5χλμ την μέρα η κοπέλα είναι 1.60 τιμή έως 250euro για το ideal trial lady τι λέτε?μπορείτε να μου προτείνετε κάτι σε αυτά τα λεφτά?
johnnyman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 καλησπερα παιδια!πηρα χθες απο την αδελφη της γυναικας μου το συγκεκριμενο ποδηλατο.ειναι σχεδον καινουριο αλλα απο οτι βλεπω ειναι γυναικειο.θα μπορεσω να το χρησιμοποιησω για μενα η θα εχω θεμα? http://www.orient-bikes.gr/el/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B1/orient-bikes/atb-comfort/223-atb-comfort/comfort-26-lady.html
xristos97 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 αμα σε βολευει μια χαρα μπορεις. η διαφορα στα γυναικεια ποδηλατα ειναι μονο η γεωμετρια απ'οσω ξερω (υπαρχουν και περιπτωσεις ομως που εχουν και ιδια γεωμετρια)
johnnyman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Αυτό πως το βλέπεις φίλε μου? Ακόμα δεν έκανα βόλτα. Πρέπει να προσέξω κάτι? Να αγοράσω κανένα αξεσουάρ?
xristos97 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Αμα το χρησιμοποιείς για μικρές αποστάσεις θα είσαι μια χαρά. Απο την άλλη άμα κάνεις πολλά χιλιόμετρα καθημερινά δεν θα το πρότεινα. Να είναι σε καλή κατάσταση (φρένα, αλυσίδα, ταχύτητες κτλ). Απο αξεσουάρ ότι θες μπορείς να βάλεις. Καλό θα ήταν να πάρεις φωτάκια μπρος πίσω για το βράδυ, και κράνος αμα θες (αν και εγω δεν φοράω). 1
johnnyman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 ε για καμια βολτα εδω στην γειτονια κ γενικα στην πολη.γιατι δεν θα το προτεινες?λογο οτι δεν εχει αναρτηση?πολλα χιλιομετρα οταν εννοεις ποσα περιπου?ολα ειναι σε τελεια κατασταση.σορρυ για τις πολλες ερωτησεις!!
xristos97 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Οχι η ανάρτηση δεν παίζει ρόλο απο την στιγμή που θα κάνεις ποδήλατο σε άσφαλτο (όχι ότι σε χωματόδρομο έχει θέμα). Δεν θα το πρότειναι για πολλά χιλιόμετρα επειδή η στάση που θα παίρνει το σώμα πάνω στο ποδήλατο δεν θα είναι και τόσο αναπαυτική όσο ενώς ποδηλάτου δρόμου. Επίσης τα περιφερειακά που έχει πάνω το ποδήλατο δεν είναι και τίποτα τα σπουδαία για να αντέξουν σε καθημερινή χρήση με μεγάλες αποστάσεις(πχ 10 χιλ.). Αλλά καμιά φορά να πάς και καμιά μεγάλη βόλτα με παρέα ξέρω γω μια χαρά θα είσαι δεν θα έχεις πρόβλημα. Και εγώ είχα φθηνό ποδήλατο αλλά μου χαλούσε αρκετές φορές (ντάξει έκανα και ταρζανιές που και που ). Ελπίζω να βοήθησα 1
johnnyman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ε φυσικα βοηθησες.εχω καποια χρονακια να κανω ποδηλατο κ τωρα ειναι ευκαιρια.αυτη η εταιρια ειναι καλη?ειδα ειναι ελληνικα.οποια αλλη συμβουλη δεκτη!!! ευχαριστω κ παλι!
xristos97 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ναι ελληνική είναι. Μια χαρά μου φαίνεται σαν εταιρία. Είχε και ένας φίλος μου orient.
johnnyman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 αυριο θα βγω πρωτη βολτα για να δουμε τι θα δουμε!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα