deesnider Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Kατι σπασμενα πλευρα και χερια εχω κονομησει κατα καιρους…… Οποτε still alive. Τέτοιες ταρζανιές κάνεις, όπως αυτοί στα video; Θα είχα ασχοληθεί κι εγώ, αλλά συνάντησα ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο: Δεν έβρισκα βοηθητικές που να μη σπάνε στην προσγείωση... 1
Unabomber Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Τέτοιες ταρζανιές κάνεις, όπως αυτοί στα video; Θα είχα ασχοληθεί κι εγώ, αλλά συνάντησα ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο: Δεν έβρισκα βοηθητικές που να μη σπάνε στην προσγείωση... Μεχρι τα 25 μου εκανα, πλεον προσπαθω να ειμαι πιο συγκρατημενος. last race was 2 years ago. Tωρα τον Αυγουστο στο Whistler Cup, @ Canada λεω να ξαναπαω.
deesnider Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μεχρι τα 25 μου εκανα, πλεον προσπαθω να ειμαι πιο συγκρατημενος. Το smiley σε μάρανε...γέρασες και φλώρεψες, καημένεεεε! Τα guts φαίνονται όταν, μετά το race, πας καπάκι για δουλειά. Με το ποδήλατο εννοείται... ...και χωρίς να έχεις κάνει μπάνιο πριν! 1
γροσερισοπ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 αν δεν κανω λαθος στα brakeless η ροδα εχει και κινηση προς τα πισω, σωστα; αλλιως πως παταει φρενο; ναι ειναι fixed. πρέπει να σταματησεις με κόντρα, αρα θες πόδια. αλλα και παλι δεν ειναι σαν τον φρένο σκέψου το σαν μείωση ταχύτητας. η ιδεολογία του φιξ ειναι 120% ελεγχο το ποδήλατο στο δρόμο με τα πόδια και στόχος ειναι να μην σταματάω ποτέ. κάπως εισαι ένα με το δρόμο και το ποδήλατο. φάση love or hate. πάντως εχω καημό να πασάρω σε κανεναν εδώ μεσα κανα φιξάκι χαχαχαχα σας εχω βαρεθει με τα μαούνια. 1
Unabomber Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 ναι ειναι fixed. πρέπει να σταματησεις με κόντρα, αρα θες πόδια. αλλα και παλι δεν ειναι σαν τον φρένο σκέψου το σαν μείωση ταχύτητας. η ιδεολογία του φιξ ειναι 120% ελεγχο το ποδήλατο στο δρόμο με τα πόδια και στόχος ειναι να μην σταματάω ποτέ. κάπως εισαι ένα με το δρόμο και το ποδήλατο. φάση love or hate. πάντως εχω καημό να πασάρω σε κανεναν εδώ μεσα κανα φιξάκι χαχαχαχα σας εχω βαρεθει με τα μαούνια. Αλλο μαουνι, αλλο μπαρμπουνι.... Παντως και γω φιξακι θα ηθελα για μεσα στην πολη... Ειδικα στα μπουρδελα που ειμαι, μετραει ασχημα.
γροσερισοπ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αλλο μαουνι, αλλο μπαρμπουνι.... Παντως και γω φιξακι θα ηθελα για μεσα στην πολη... Ειδικα στα μπουρδελα που ειμαι, μετραει ασχημα. εγώ σκευτομαι να ξαναγυρήσω σε ατσάλι. μου χει βγάλει τρελή ουρμπανιά το λονδίνο. θελω κατι ποιο αλήτικο. αλλα απο την άλλη ειμαι στα 6.3 κιλά με αυτο το setup και δεν ξερω αν θέλω να τα χαραμήσω
zizu10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Παιδιά αν πάρω αυτό http://www.ballistic.gr/el/bicycles/view/1321 (με stef και 21 ταχύτητες) πιστεύετε ότι θα με καλύψει για χαλαρές διαδρομές εντός πόλης?
zizu10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 225 με revo και 18 ταχύτητες. Αν μου βάλει stef και 21 ταχύτητες δεν νομίζω να ξεπεράσει τα 250.
wizzy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 ΟΚ, αν και με τον όρο "χαλαρές διαδρομές εντός πόλης" δεν διευκρινίζονται πολλά πράγματα , εάν έχουμε παρόμοια "εικόνα" στο μυαλό μας, νομίζω ότι θα είσαι καλυμμένος.
zizu10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εννοώ διαδρομές των 3-4 km που καμιά φορά θα φτάνουν τα 10-12, σε χαμηλές σχετικά ταχύτητες και χωρίς ιδιαίτερες ανηφόρες/κατηφόρες.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Παιδιά μπορείτε να προτείνετε τιμόνι για το σαπάκι μου γιατί το δικό του έχει φύγει το χρώμα και φαίνεται εντελώς χάλια; ( http://www.orient-bikes.gr/el/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B1/orient-bikes/cross-bikes/227-cross-bikes/avenue-28-man.html )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα