Chrisxxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εγω πηρα περσι ενα scott trekking δεν θυμαμαι μοντέλο, το φθηνοτερο τρεκινγκ ηταν 400 ευρώ αν θυμαμαι καλα και το ψιλομετάνιωσα που δεν πηρα mountain.. Στο δρόμο παει καλά, πολύ καλά θα έλεγα αλλά σε λακουβες και πέτρινο δρόμο αρχίζουν τα μεγάλα ζόρια οπότε με την τωρινη μου εμπειρία θα κοιτούσα κατι σε Mountain και ας ηταν χειρότερο σε διαδρομές καθαρής ασφάλτου. Κατα τα αλλα ότι και να παρεις, με τα λεφτά που δίνεις, θα σου φανεί καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Για την τιμή δεν έχω άποψη, διότι το αγόρασα καινούριο χωρίς τα αυτοκόλλητα της specialized, $550. Σε σύγκριση με Scott δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο, αλλα σε σύγκριση με το προηγούμενο μου giant των €400, που του έκανα μερικές χιλιαδεσ χιλιόμετρα, το spesialized μου δίνει καλύτερη αίσθηση στην επαφή με το δρόμο, όλα τα περιφερειακά του είναι σωστά επιλεγμένα για εξυπητερούν τον αναβάτη, ο σκελετός ελαφρυς και γενικά είναι στημένο με τροπο που εξυπηρετεί τις μετακινήσεις στο αστικό περιβάλλον. Σελλερς, αφού είσαι χαλαρός τύπος, πάρε ένα κρούιζερ να του βάλεις και ένα μπουζερ για τη μπυριτσα, έχει και φαρδιά σέλα και χοντρές ρόδες. Να σαι άρχοντας. Ααααα να το καβαλας μόνο με σορτσακι και χαβανεζικο πουκάμισο. Θεός, ένας Γιώργος αντωνιαδης μη σου πω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoodWill Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Σελλερς, αφού είσαι χαλαρός τύπος, πάρε ένα κρούιζερ να του βάλεις και ένα μπουζερ για τη μπυριτσα, έχει και φαρδιά σέλα Μην το γελας καθολου... αν εχει φαρδυ κωλαρακι, θα δυσκολευτει να συνηθισει τη σκληρη και στενη σελα που φοραν τα περισσοτερα ποδηλατα. Η σελα αλλαζει βεβαια... η μπορει να βαλει και gel (αν και δεν το προτεινω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 θα ήθελα πληροφορίες για το εν λόγο ποδήλατο φτιάχνουν ακόμα , έστω για διακοσμητικά και αν ναι ,απο που μπορώ να το προμηθευτώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Πήγα ειδα απο κοντα και μου άρεσε το ktm manhatan. Είναι και στην τιμή που ψάχνω, οπότε μάλλον θα το προτιμήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Πήγα ειδα απο κοντα και μου άρεσε το ktm manhatan. Είναι και στην τιμή που ψάχνω, οπότε μάλλον θα το προτιμήσω. μη παρεις ΚαθεΤριτηΜαστορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoodWill Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Πήγα ειδα απο κοντα και μου άρεσε το ktm manhatan. Είναι και στην τιμή που ψάχνω, οπότε μάλλον θα το προτιμήσω. Θα ελεγα οτι ειναι πολυ καλη επιλογη. Στα χρηματα του δεν υπαρχει καλυτερο, μονο μεταχειρισμενο.. υγ. σιγα ρε παιδια ποδηλατο ειναι, δεν ειναι μηχανακι, τι καθε τριτη μαστορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 μη παρεις ΚαθεΤριτηΜαστορα Ξεκίνησα μια μινι αναζήτηση στο ιντερνετ σε διαφορα φορουμ στα οποία επικρατούσε μια κατάσταση mac vs pc. Το ένα ξεκινούσε με ''γνώμες στα ktm'' να καταλήξει πως τα ktm ειναι παντελώς άχρηστα, πάρτε όλοι ideal. Ψάχνω λοιπόν ''γνώμες για ideal'' και βρισκω άλλο τοπικ στο οποίο τα ideal βγήκαν άχρηστα και καταλήξαμε πως ο Χριστός κάνει βόλτες με specialized. Ε λέω εδώ είμαστε. Ψάχνω λοιπόν για αυτήν την μάρκα για να βρω άλλο τόπικ στο οποίο... ... κ.ο.κ Οπότε κατάλαβα ότι λίγο πολύ ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες, και δεν μένει να πάρω ένα ποδήλατο να αποκτήσω κι εγώ μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoodWill Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ειναι ενα ελαφρυ και καλοστημενο ποδηλατο, θα το απολαυσεις. Στην αρχη να ξερεις οτι αν δεν εισαι μαθημενος, η σελα δε θα σε βολευει καθολου. Μετα απο 2 μηνες χρησης θα τη συνηθισεις, ολες αυτες οι σελες ετσι ειναι. Μην εχεις στο μυαλο σου τη σελα απο το ποδηλατο του παππου με τις σουστες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ξεκίνησα μια μινι αναζήτηση στο ιντερνετ σε διαφορα φορουμ στα οποία επικρατούσε μια κατάσταση mac vs pc. Το ένα ξεκινούσε με ''γνώμες στα ktm'' να καταλήξει πως τα ktm ειναι παντελώς άχρηστα, πάρτε όλοι ideal. Ψάχνω λοιπόν ''γνώμες για ideal'' και βρισκω άλλο τοπικ στο οποίο τα ideal βγήκαν άχρηστα και καταλήξαμε πως ο Χριστός κάνει βόλτες με specialized. Ε λέω εδώ είμαστε. Ψάχνω λοιπόν για αυτήν την μάρκα για να βρω άλλο τόπικ στο οποίο... ... κ.ο.κ Οπότε κατάλαβα ότι λίγο πολύ ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες, και δεν μένει να πάρω ένα ποδήλατο να αποκτήσω κι εγώ μία. ξέχασα τα εμοτικονς πλακιτσα κ ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyblack Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ξεκίνησα μια μινι αναζήτηση στο ιντερνετ σε διαφορα φορουμ στα οποία επικρατούσε μια κατάσταση mac vs pc. Το ένα ξεκινούσε με ''γνώμες στα ktm'' να καταλήξει πως τα ktm ειναι παντελώς άχρηστα, πάρτε όλοι ideal. Ψάχνω λοιπόν ''γνώμες για ideal'' και βρισκω άλλο τοπικ στο οποίο τα ideal βγήκαν άχρηστα και καταλήξαμε πως ο Χριστός κάνει βόλτες με specialized. Ε λέω εδώ είμαστε. Ψάχνω λοιπόν για αυτήν την μάρκα για να βρω άλλο τόπικ στο οποίο... ... κ.ο.κ Οπότε κατάλαβα ότι λίγο πολύ ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες, και δεν μένει να πάρω ένα ποδήλατο να αποκτήσω κι εγώ μία. δες και αυτο Link πολυ καλη τιμη,υδραυλικα δισκοφρενα (καμια σχεση με τα απλα) και καλυτερο συνολικα απο το κτμ. αναρτηση δε χρειαζεται κατα τη γνωμη μου αφου μονο για μοστρα τοποθετειται σε τετοια ποδηλατα,αυξανοντας και το βαρος τους κατα πολυ. Γενικα ισχυει οσο ελαφρυτερο τοσο καλυτερο. Α και ξεχασα παρε το νουμερο σου ετσι μη παρεις οτι τους εχει ξεμεινει στην αποθηκη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 δες και αυτο Link πολυ καλη τιμη,υδραυλικα δισκοφρενα (καμια σχεση με τα απλα) και καλυτερο συνολικα απο το κτμ. αναρτηση δε χρειαζεται κατα τη γνωμη μου αφου μονο για μοστρα τοποθετειται σε τετοια ποδηλατα,αυξανοντας και το βαρος τους κατα πολυ. Γενικα ισχυει οσο ελαφρυτερο τοσο καλυτερο. Α και ξεχασα παρε το νουμερο σου ετσι μη παρεις οτι τους εχει ξεμεινει στην αποθηκη! WOW. 200 ευρώ παραπάνω απο μια τιμή που ήδη την έφτασα στα όρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyblack Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 παρε το απλο τοτε και παλι καλυτερο Link η για πιο cult καταστασεις http://www.tsirikosbikes.gr/bikes/on-road/specialized-work.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 θα ήθελα πληροφορίες για το εν λόγο ποδήλατο φτιάχνουν ακόμα , έστω για διακοσμητικά και αν ναι ,απο που μπορώ να το προμηθευτώ? τσεκαρε εδω φιλε http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/2319746/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 τσεκαρε εδω φιλε http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/2319746/ 390 euro??? :cry: ασχψδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα