zizu10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καινουρια θα τα παρεις;Αν ναι,απο εγγυησεις τι παιζουν;Το ένα θα πάρω :-P Ναι καινούριο, από εγγύηση δεν έχω ρωτήσει αλλά δεν με νοιάζει και τόσο μιας και είναι και οι δυο καλές εταιρείες και τα μαγαζιά που τα βρήκα τα εμπιστεύομαι απόλυτα. Το θέμα μου είναι πιο αξίζει καλύτερα για τα λεφτά του...; αφου αποφασισες fitness δες και τα merida speeder οταν ειχα παρει το δικο μου τα συγκρινα με τα Sirrus και υπερτερουσαν σε ολους τους τομεις (στα αντιστοιχα χρηματα) Τα έχω δει αλλά βρίσκω το μοντέλο του '13 μόνο που ξεφεύγει από το budget μου...
nemesiskp Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Το ένα θα πάρω :-P Ναι καινούριο, από εγγύηση δεν έχω ρωτήσει αλλά δεν με νοιάζει και τόσο μιας και είναι και οι δυο καλές εταιρείες και τα μαγαζιά που τα βρήκα τα εμπιστεύομαι απόλυτα. Το θέμα μου είναι πιο αξίζει καλύτερα για τα λεφτά του...; Κοιτα θεωρω οτι το specialized θα εχει καλυτερο σκελετο απο το ideal.Το θεμα ειναι εαν οντως θα σου φανει η διαφορα σε αυτην την κατηγορια.Περι αξιοπιστιας τωρα πιστευω ειναι τι θα σου κατσει.Οκ κορυφαια η specialized αλλα και η ideal δεν ειναι και καμια εταιρια της πλακας τυπου πρακτικερ.Στα λεφτα σιγουρα αξιζει το ιντεαλ λογο περιφεριακων. Εγω στην θεση σου θα επαιρνα οποιο μου εκανε κλικ να το καβαλησω.Δηλαδη θα τα εβλεπα απο κοντα και οτι μου αρεσε θα το επαιρνα.Απο της φωτο για εμενα αυτο ειναι το specialize.Your choise.
zizu10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Αυτό ακριβώς, το specialized sirrus το ασήμι μου αρέσει κι εμένα περισσότερο από το γκρι cityrun και οπτικά και σαν εταιρεία αλλά από την άλλη το Ideal φοράει alivio και έχει ρυθμιζόμενο τιμόνι...
Milias-Vtec Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Παρε το Ideal συμφερει αποδοση/τιμη,ειναι ομορφο και τιμιο.Σιγα την διαφορα που θα δεις στην γεωμετρια... +1
zizu10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Λοιπόν πήγα και είδα σήμερα το Specialized για να διαπιστώσω ότι ήταν ένα νούμερο μεγαλύτερο για μένα αλλά έστω και στο μέγεθός μου να ήταν θα το απέρριπτα μιας και από κοντά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Είδα το σκουρόχρωμο και μου φάνηκε πολύ "απλό" από άποψη σχεδιασμού, άσχημο χρώμα ενώ με παρέπεμπε πιο πολύ σε γυναικείο στυλ μιας και αν εξαιρέσουμε τη θέση οδήγησης θυμίζει περισσότερο urban παρά fitness/sport ποδήλατο. Βέβαια όλα αυτά είναι προσωπική άποψη και ίσως το ασημί να είναι γ@μ@το αλλά από τη στιγμή που δεν το βρίσκω πουθενά και κυκλοφορεί παντού πλέον το (ακριβότερο) μοντέλο του '13 με τις 21 ταχύτητες (meh), απορρίπτεται. Θα πάω να δω τώρα και το cityrun και ελπίζω να μου κάνει το "κλικ", να το πάρω και να αρχίσω να βολτάρω
Liverpool89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ψηνομαι να αγορασω ποδηλατο για καθημερινη χρηση, με μπροστα αναρτηση. Ειναι καλυτερο 28αρα ζαντα να χει; Ελπιζω να εχετε να μου προτεινεται κατι αξιολογω με τα λεφτα που μπορω να διαθεσω. Τιμη 200-300 ευρω..
minaras_tio Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Οταν λεσ για καθημερινη χρηση; πολη η βουνο; Sent from my iPhone using Insomnia
Liverpool89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Χωριο. Που εχει ασφαλτο και χωματοδρομο... Γι'αυτο και η μπροστινη αναρτηση. Μην ειναι δρομου παω σε κανενα χωματοδρομο και η ζαντες κανουν οχταρακια.
panos0100 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 παιδια ενα ποδηλατο kenzel ποσο περιπου μπωρο να το πουλησω; http://www.google.gr/search?q=kenzel&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.50165853,d.ZWU,pv.xjs.s.en_US.ZnIL9Ta-Whc.O&biw=1680&bih=910&wrapid=tlif137574372335210&um=1&ie=UTF-8&hl=el&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=6S4AUti3M8PKPeHAgKgN#bav=on.2,or.r_qf.&fp=11df85e5ede2b78d&hl=el&q=kenzel+finest&sa=1&tbm=isch&um=1&facrc=_&imgdii=_&imgrc=A_Oc3ObMvmXGhM%3A%3ByUL7hBtvfxpXsM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg09.mercador.ro%252Fimages_mercadorro%252F11260033_1_1000x700_bicicleta-kenzel-finest-24-bucuresti.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fmercador.ro%252Foferta%252Fbicicleta-kenzel-finest-24-IDJzcX.html%3B934%3B700 ειναι αυτο εδω, απλα εβαλα πεταλια καινουρια, και φρενο γιατι εσπασε το παλιο, βασικα μου το εδωσαν και ητανε λιγο παλιο, 7 χρονια, μονο ενα προβλημμα εχει, οτι οι ταχυτητες οι μικρες δεν τις παιρνει, ή τις παιρνει με δυσκολια, εμενα δεν με βολεψε ουτε η σελα γιατι δεν ειμαι αρκετα ψηλός, απλα θελω να το δωσο και να παρω αλλο
petrostr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ρίχνοντας μια γρήγορα ματιά σε αυτό το θέμα... είμαι σε φάση και εγώ που ψάχνω να αγοράσω ποδήλατο (Trekking) για πρώτη φορά. Γύρισα αρκετά καταστήματα (Δυτικά & Νότια Προάστια) και δυστυχώς διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι είναι λίγο "στόκοι" και δεν εξυπηρετούν σωστά, ούτε σε κατευθύνουν τόσο. Έκανα μια βόλτα και στο Μοναστηράκι και βρήκα αρκετά καταστήματα με ποδήλατα μαζεμένα εκεί. Τελικά κατέληξα και σε κατάστημα που έχει μεγάλη γκάμα από ποδήλατα, καλές τιμές, δωράκια με την αγορά ποδηλάτου και εξυπηρετικότατο υπάλληλο!!! Μάλιστα κατέληξα σχεδόν και στην αγορά ποδηλάτου, που σκοπεύω να κάνω άμεσα εντός του μήνα! Αν θέλει κάποιος πληροφορίες & βοήθεια παιδιά, στείλτε μου pm.
arxaggelos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Παιδιά προτείνετε καμία σχάρα για πίσω από το αυτοκίνητο, κάτι φθηνό και ποιοτικό. Και πείτε μου αν ξέρετε εάν μπαίνει κανονικά σε καράβι το αμάξιμε το ποδήλατο από πίσω.
kanesaxo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Ρίχνοντας μια γρήγορα ματιά σε αυτό το θέμα... είμαι σε φάση και εγώ που ψάχνω να αγοράσω ποδήλατο (Trekking) για πρώτη φορά. Γύρισα αρκετά καταστήματα (Δυτικά & Νότια Προάστια) και δυστυχώς διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι είναι λίγο "στόκοι" και δεν εξυπηρετούν σωστά, ούτε σε κατευθύνουν τόσο. Έκανα μια βόλτα και στο Μοναστηράκι και βρήκα αρκετά καταστήματα με ποδήλατα μαζεμένα εκεί. Τελικά κατέληξα και σε κατάστημα που έχει μεγάλη γκάμα από ποδήλατα, καλές τιμές, δωράκια με την αγορά ποδηλάτου και εξυπηρετικότατο υπάλληλο!!! Μάλιστα κατέληξα σχεδόν και στην αγορά ποδηλάτου, που σκοπεύω να κάνω άμεσα εντός του μήνα! Αν θέλει κάποιος πληροφορίες & βοήθεια παιδιά, στείλτε μου pm. Αν διαθέτεις χρηματάκια (όχι 100-200ε) μπορείς να πάρεις αυτην την εποχή τρομερό ποδήλατο...Εχει προσφορές τρελές στα σαιτ του εξωτερικου, σχεδόν 50% και βάλε εκπτώσεις. Τσέκαρε τα και δε θα χάσεις. Απ'το να τα δώσεις στους αλήτες τους δικούς μας...
PCharon Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Έκανα μια βόλτα και στο Μοναστηράκι και βρήκα αρκετά καταστήματα με ποδήλατα μαζεμένα εκεί. Εγώ 3 μαγαζιά ήξερα, κολλητά σχεδόν το ένα με το άλλο που τα δύο ανήκουν στον ίδιο (δεν έχουν διαφορά) (έχουν ανοίξει κι άλλα; ). Επίσης - αν ο εξυπηρετικός που λες είναι αυτός που νομίζω - είχε συμβεί το εξής με εμένα: είχα πάει μια σεζόν ψάχνοντας χωρίς βιασύνη και με έπρηξε να πάρω ένα συγκεκριμένο Sirius. Πάω μετά από κανά 2μηνο και του ζητάω να πάρω Sirius και μου λέει πως δεν είχε και δε πρόκειται να φέρει και μάλιστα μου μίλησε υποτιμητικά για το ποδήλατο που ο ίδιος μου είχε προτείνει (θεός; Ολύμπιος, όχι αστεία...). Τέλος πάντων καλύτερα γιατί με γλύτωσε (χαίρομαι που δε το πήρα). Ύστερα αφού περιγράφω τί θέλω μου δείχνει ένα άλλο, καλό για μένα, ήταν αυτό που ήθελα. Του λέω πόσο, μου λέει τελικά 610€. Πάω την άλλη μέρα σε άλλο ποδηλατάδικο και μου το άφησε 560€ χωρίς καν να του κάνω παζάρι. Συμπέρασμα: με το να προωθεί αυτά που γουστάρει και με 50€ διαφορά στη τιμή από τον άλλο, να χέσω τη δήθεν εξυπηρετικότητα... Βασικά θέλει να πας στην αρχή της κάθε σεζόν (νομίζω είναι καλύτερα να ψάχνεις αρχές της Άνοιξης) που έχουν φρεσκοφέρει τα μοντέλα, αλλιώς θα πάρεις ότι έχει απομείνει ή δε θα βρίσκεις νούμερα κτλ. Επίσης φέρνουν ο καθένας συγκεκριμένες μάρκες, τις οποίες και προωθούν φυσικά ως ό,τι καλύτερο υπάρχει (τα άλλα ποδήλατα είναι για να πατάς γάτες), οπότε αν ακόμα δεν ικανοποιήθηκες σημειώνεις τα ποδηλατάδικα στο χάρτη και συνεχίζεις το ψάξιμο μήπως βρεις κάτι διαφορετικό. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2013 από PCharon
mouxaxa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_38086.htm Γνώμες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα