kanesaxo Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 εχει στο ιμπει με καμμια 10ρια δολλαρια και τζαμπε μεταφορικα. Τσέκαρε.
nemesiskp Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Χαίρετε. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για αγορά ποδήλατου και βρήκα το thread ιδιαίτερα κατατοπιστικό. Η χρήση θα είναι κατα 90% άσφαλτος, κυρίως για βολτούλες, αλλά θα ήθελα να έχω και τη δυνατότητα να κουβαλήσω 2-3 σακούλες σούπερ μάρκετ αν χρειαστεί, πίτσα κ.τ.λ, οπότε θα βοηθούσε μια σχάρα (?) ή οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεδομένου ότι μένω Άνω Βούλα, θα πέσει αρκετή ανηφόρα-κατηφόρα. Επειδή δεν ξέρω αν τελικά θα το χρησιμοποιώ ή μετά από λίγο καιρό θα μείνει στην άκρη, προτιμώ μια σχετικά φτηνή λύση 300-400 ευρώ. Ιδέες ? Αδερφε τωρα το ειδα το μηνυμα σου.Κοιτα,επειδη λες για σχαρες κτλ και χαλαρες βολτουλες,σιγουρα θες κανα trekking.Τωρα για προταση ποδηλατου,θα σου ελεγα να πας σε διαφορα ποδηλαταδικα και να κοιτας.Στην τιμη που θες οι διαφορες ειναι ελαχιστες οτι και να παρεις.Οποτε παρε οτι σου κανει το κλικ να το καβαλησεις.Ψαξε,ρωτα.Καλο ποδηλατακι ειναι το megisto της ideal. Το μονο που θα σου ελεγα να δωσεις προσοχη:1)Μην παρεις για κανενα λογω ποδηλατο με δισκοφρενα.Βαρος,πολυπλοκοτητα και αχρηστα σε αυτην την τιμη και για αυτην την χρηση.2)Τεραστια προσοχη στο μεγεθος του ποδηλατου.Πολλοι ποδηλατες σε "κοβουν" με το ματι,και προσπαθουν να σε πεισουν οτι το μεγεθος που εχουν στοκ ειναι και το μεγεθος σου.Διαλεξε τι θες και αμεσως κοιτα το πινακα μεγεθων της εταιριας και δες για τι μεγεθος εισαι.Επισης υπαρχουν απειρα site στο net που μπορεις να μετρηθεις και να σου δωσει μεγεθοι για τον καθετο,οριζοντιο κτλ αναλογα με τα ποδια σου,τα χερια σου κτλ.
Greekz Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Γεια σας μενω στο πειραια μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε καμια καλη διαδρομη για μεσα στην αττικη ? Βγαζω μεχρι 100 χιλιομετρα για παραπανω δεν εχω προσπαθησει ποτε και δεν υπαρχει προβλημα αν ειναι και χωμα
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Λοιπόν απλά τα πράγματα , ballistic district vs polis cyclist.gr.
mylo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 καμιά καλή διαδρομή για θεσσαλονίκη έχετε να προτείνετε? θέλω λιγο μεγάλη νάνε κανα 40 χλμ περίπου
minaras_tio Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Συνεχιζουμε εδω τελικα;; Εχω ενα Cannondale trail sl 5 του 2013. Δεν εχω λογια...εκπληκτικο πραγματικα. Το χρησιμοποιω για βολτες 4-5 φορες την εβδομαδα, κυριως σε βουνο-χωμα και σε αναβασεις. Αλλα και σε ασφαλτο μεσα ειμαι. Προσφατα πηρε μερος στον πρωτο μου αγωνα στην Οιτη. Φοβερη εμπειρια. Φωτο: Sent from my iPhone using Insomnia
tehAllantin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Σουηδικη τεχνολογία, ελπιζω να σταματησει να βρεχει σαν πουστης εδώ πανω και να απολαύσω τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ διαδρομές μέσα από δάση κλπ! Το αγόρασα δεύτερο χέρι από μία Αγγλίδα, ολοκαίνουριο και σταθηκα τυχερος γιατί είναι στα μέτρα μου ακόμη κ το μήκος του πεδαλιού. (απο το competitive cyclist ειδα τους αριθμους κλπ) Μιας και είμαι εντελως αγύμναστος, καμία πρόταση για να "χτισω" αντοχή;
nemesiskp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Σουηδικη τεχνολογία, ελπιζω να σταματησει να βρεχει σαν πουστης εδώ πανω και να απολαύσω τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ διαδρομές μέσα από δάση κλπ! Το αγόρασα δεύτερο χέρι από μία Αγγλίδα, ολοκαίνουριο και σταθηκα τυχερος γιατί είναι στα μέτρα μου ακόμη κ το μήκος του πεδαλιού. (απο το competitive cyclist ειδα τους αριθμους κλπ) Μιας και είμαι εντελως αγύμναστος, καμία πρόταση για να "χτισω" αντοχή; Τις διαδρομες θα τις απολαυσεις περισσοτερο με βροχη ρε.Εγω χτες παντως ωραιοτατη βολτα εκανα στην βροχουλα.
Porg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Προσοχή μόνο με τη βροχή γιατί τη τελευταία φορά έκανα τον σουπερ μαν
alexis333 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Παιδια ψαχνω ενα ποδηλατο για αγορα και θελω τις αποψεις σας. Για πολη ειναι κυριως ... Υψος 1.75 υπολογιστε ... Και λεφτα μεχρι 300 μαλον ... Τι λετε ? Εχω ανοιξει και θεμα εδω : http://www.insomnia.gr/topic/489799-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF/
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Βασικά Ballistic district και το Polis cyclist .gr μου αρέσουν και μένα στα λεφτά που λες και για πόλη , δες τα, αλλά δεν έχω πάρει καταληκτική γνώμη.
alexis333 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Τα εχω δει φιλε μου. Περιμενω να ανκουσω καμια αποψη και εγω για κανα ποδηλατο αλλα κανεις δεν απανταει.
PCharon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μεταξύ "Ballistic district" και "Polis" αν το θες για πόλη, δηλαδή άσφαλτο, ίσως πρέπει να προτιμήσεις το Ballistic μόνο και μόνο βασιζόμενος στις σχέσεις μετάδοσης που έχει και το κάνουν πιο γρήγορο από το Polis. Εκτός αν νιώθεις αρκετά αδύναμος ή θα έχεις αρκετές ανηφόρες μπροστά, οπότε το ελαφρύ πετάλι του Polis ίσως σου ταίριαζε καλύτερα. Κατά τα λοιπά, τα 200-300€ δεν είναι αρκετά ώστε να βρεις αξιοσημείωτες ποιοτικές διαφορές μεταξύ μοντέλων. Απλά πάρε 1) αυτό που ταιριάζει περισσότερο στη χρήση που το θες και 2) αυτό που εσένα σε εμπνέει καλύτερα.
alexis333 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Αποψη γι αυτο ? http://www.xe.gr/eleytheros-xronos/podilata,polis-city-bike%7Cad-37099887.html Αξιζει 250 λετε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα