Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί, δεν έχω γνώσεις αρκετές για τα πω το αντίθετο. Τον σκελετό τον έπιασα στα χέρια μου ξεβράκωτο πάντως, πριν αρχίσει να συναρμολογεί. Επίσης τον βλέπω και σε αυτό το ποδήλατο, που μου κάνει ολίγον ακριβό.

Πάντως ο γούγλης δεν μου δίνει τίποτα σχεδόν για ballistic Torque, wtf...

Δημοσ.

Είναι άλλος σκελετός σε εκείνο το ποδήλατο που δείχνεις και το ανεβασμένο κόστος οφείλεται στα ΠΟΛΥ ακριβότερα περιφερειακά του, όχι στο σκελετό. Ο γούγλης δε σου δίνει όχι μόνο επειδή κυκλοφόρησε σε ελληνικά sites αλλά κι επειδή από το 2011 δεν έχει μείνει πουθενά αυτό το μοντέλο διαθέσιμο - λογικό. Όταν κυκλοφόρησε τα ίδια χρήματα κόστιζε το ποδήλατο με τέτοιας κλάσης περιφερειακά.

Γι αυτό έγραψα νωρίτερα στο τόπικ μη το ψάχνεις και πολύ.

Υ.Γ. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία όμως, το ποδήλατο το πήρες σε μια σωστή τιμή κι είναι πανέμορφο, δε το γράφω για να σε «πτοήσω». Είναι κούκλα και θα ευχαριστηθείς βολτίτσες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά σήμερα περνούσα απο μια βιτρίνα ενός καταστήματος με μηχανές και βρήκα ένα καινούριο ποδήλατο σε καλή τιμή(ή mountain bike ή hybrid.. δεν τις ξέρω και πολύ καλά τις κατηγορίες)

μπήκα ρώτησα και τα σχετικά, και γενικά μου άρεσε έτσι όπως ήταν στημένο, το χρώμα του κλπ.

Η κοπελιά που με βοήθησε εκείνη την ώρα δεν παίζει να γνώριζε και πάρα πολλά οπότε είπα και εγώ να μην κάνω πολλές ερωτήσεις.

Ρώτησα τι μάρκα είναι και μου απάντησε "Αυτό είναι γαλλικό".. Μόνο αυτό.. -_- Παρατήρησα μόνο ότι στον σκελετό έγραφε την λέξη RIX.

Ξέρει κανείς τίποτα? Λογικά θα πρόκειται για φθηνή μάρκα τύπου no name!

Επειδή απο τότε που μου έκλεψαν το bike, ψάχνω ένα ποδήλατο για μέσα στην πόλη και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά, αξίζει καμιά τέτοια αγορά?

Δημοσ.

μπα όχι αυτή. και εμένα στο google για "rix" αυτά μου έβγαζε

φαντάσου, ούτε στο google δεν το βρίσκεις :P βέβαια δεν είμαι 100% σίγουρος ότι είναι όντως αυτή η μάρκα.. αν έχω χρόνο το βραδάκι, θα ξανα περάσω μια βόλτα

Δημοσ.

Αστο καλυτερα.Αποφασισε ποσα δινεις τι χρηση θα κανεις και πηγαινε σε κανα σοβαρο ποδηλαταδικο ή ρωτα στα φορουμ(και εδω) να παρεις καμια συμβουλη και να δεις που θα κινηθεις.Να παρεις τουλαχιστον μια σοβαρη και δοκιμασμενη μαρκα απο τις απειρες που υπαρχουν.

Δημοσ.

πήγα και τα ξανάριξα μια ματιά και τελικά όντως δεν αξίζουν. Είναι φθηνές κατασκευές και μάλλον προέρχονται απο ρουμανία απο ένα μικρό search στο google που έκανα.

Βασικά αν δω κάτι σε μεταχειρισμένο, ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να στείλεις ένα ποδήλατο? μεταφορική να υποθέσω?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σας παιδια,

Μιας και πλησιάζουν τα γενεθλια μου και θα λαβω καποια χρηματα απο οικογενεια και συγγενεις :D σκεφτομουν την αγορα ενος ποδηλατου . Η κύρια χρηση του ποδηλατου θα ειναι για βολτες σε διαφορα μερη (απο αργυρουπολη - βαρκιζα μια πιθανη διαδρομη ) αλλα και για εξορμησεις στο βουνο. Οσον ανφορα το budget τα χρηματα που θα μπορεσω ειναι -500Ε. Περιμενω συμβουλες :)

Δημοσ.

καλησπερα σας παιδια,

Μιας και πλησιάζουν τα γενεθλια μου και θα λαβω καποια χρηματα απο οικογενεια και συγγενεις :D σκεφτομουν την αγορα ενος ποδηλατου . Η κύρια χρηση του ποδηλατου θα ειναι για βολτες σε διαφορα μερη (απο αργυρουπολη - βαρκιζα μια πιθανη διαδρομη ) αλλα και για εξορμησεις στο βουνο. Οσον ανφορα το budget τα χρηματα που θα μπορεσω ειναι -500Ε. Περιμενω συμβουλες :)

[offtopic/Εντελώς ]Στα γεννέθλια σου πέρνεις 500€;; Τόσα δεν έπερνα ούτε όταν ζούσαν και οι 4 παππούδες μου και όταν ο θείος μου ήταν ματσό.

Πωπω πρέπει να γαμάει η μέρα των γεννεθλίων σου. Εγω στην θέση σου αντί για ποφήλατο θα ξεκίναγα τρέξιμο και με τα 500€ θα πήγαινα στο παρίσι το Πάσχα ή τον Σεπτέμβρη που δεν θα έχει ούτε κρύο - ούτε ζέστη και θα έχει και ζωή. Τίποτα χειρότερο απο Ευρωπαϊκή πόλη άδεια απο κόσμο. Γιαυτό καλοκαίρι μόνο σε νησί αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Η κύρια χρηση του ποδηλατου θα ειναι για βολτες σε διαφορα μερη (απο αργυρουπολη - βαρκιζα μια πιθανη διαδρομη ) αλλα και για εξορμησεις στο βουνο.

Φίλε μου δε συνδυάζονται βόλτες σε άσφαλτο με βόλτες σε βουνό. Έτσι που το λες, θα πάρεις κάποιο trekking μάλλον. Αλλά αν θες το ιδανικότερο για βουνό και για άσφαλτο, είναι δύο διαφορετικά ποδήλατα, δε συνδυάζονται τα ιδανικά χαρακτηριστικά στο ίδιο ποδήλατο.

Εγω στην θέση σου αντί για ποφήλατο θα ξεκίναγα τρέξιμο και με τα 500€ θα πήγαινα στο παρίσι

Εγώ στη θέση σου... δε θα έλεγα βλακείες, λολ. Τί σχέση έχει το τρέξιμο με το ποδήλατο; Άλλος θέλει να τρέχει, άλλος να κάνει ποδήλατο. Τί σχέση έχει το Παρίσι και ποιός χέστηκε για το Παρίσι, που κι άμα πας στο Παρίσι μια φορά κάτι έγινε δηλαδή.

Δημοσ.

Φίλε μου δε συνδυάζονται βόλτες σε άσφαλτο με βόλτες σε βουνό. Έτσι που το λες, θα πάρεις κάποιο trekking μάλλον. Αλλά αν θες το ιδανικότερο για βουνό και για άσφαλτο, είναι δύο διαφορετικά ποδήλατα, δε συνδυάζονται τα ιδανικά χαρακτηριστικά στο ίδιο ποδήλατο.

Εγώ στη θέση σου... δε θα έλεγα βλακείες, λολ. Τί σχέση έχει το τρέξιμο με το ποδήλατο; Άλλος θέλει να τρέχει, άλλος να κάνει ποδήλατο. Τί σχέση έχει το Παρίσι και ποιός χέστηκε για το Παρίσι, που κι άμα πας στο Παρίσι μια φορά κάτι έγινε δηλαδή.

Ε μωρε γιαυτό το διευκρίνησα.. [offtopic/Εντελώς ] Μία διαφορετική λύση για το πως θα ξοδέχει τα λεφτά του.

Επίσης καλό είναι πριν ξεκινήσουμε ένα άθλημα να πάμε να κάνουμε κάποιες εξετάσεις. Πχ. εγω ποδήλατο δεν πρέπει να κάνω αλλα δεν το ήξερα μέχρι πρότινως όπου το ανακάλυψα εντελώς τυχαία. Έχω ένα θέμα με το αριστερό γόνατο. Οπότε πριν σκάσετε λεφτά βεβαιωθείτε οτι δεν θα σας κάνει κακό μακροπρόθεσμα κάτι τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχα δεν ειπα οτι περνω τοσο αλλα συνολικα με αυτα που θα παρω αλλα οκ :P δεν εννοω τερμα βουνο πατημενο χωμα και να μπορεις να κανεις καμποσα χιλιομετρα ανετα χωρις να πιανεται ο ***** σου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...