Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα ποδηλατικα υποτιθεται ισχυει το καθε 3 χρονια.Ενταξει οσο να ναι με ηλιους,νερα,ιδρωτες χανει καπου.Σιγουρα καλυτερο απο το να μην φορας,αλλα καλο ειναι να το αλλαζεις μια στο τοσο με ενα φθηνο-επωνυμο.Δηλαδη το να δινεις 20-30 ευρω καθε 3+ χρονια δεν πιστευω να ειναι μεγαλο εξοδο.

Εχμ, δεν είμαι τόσο σίγουρος για τα €20-30... Βασικά, το δικό μου είναι Giro και το είχα πάρει γύρω στα €50-60, αλλά και πάλι μία φορά στα 3 χρόνια δεν είναι τόσο τραγικό. Απλά, δεν έχω πειστεί ότι η φθορά από ήλιους/νερά/ιδρώτες είναι τέτοια που να το βγάζει off στα 3 χρόνια...

Δημοσ.

Εχμ, δεν είμαι τόσο σίγουρος για τα €20-30... Βασικά, το δικό μου είναι Giro και το είχα πάρει γύρω στα €50-60, αλλά και πάλι μία φορά στα 3 χρόνια δεν είναι τόσο τραγικό. Απλά, δεν έχω πειστεί ότι η φθορά από ήλιους/νερά/ιδρώτες είναι τέτοια που να το βγάζει off στα 3 χρόνια...

Ενταξει ρε,υπαρχουν σε ολες τις τιμες.Και με 100 ευρω βρισκεις.Εμενα ας πουμε ειναι bell και κανει 30 ευρω.Υπαρχουν και Giro σε αυτην την τιμη.

Δημοσ.

@nemesiskp: Με την πιο κάτω απάντηση (στην ίδια ερώτηση, σε άλλο forum) συμφωνείς;

Η ημερομηνία λήξης στα κράνη ποδηλασίας είναι αντικείμενο συζήτησης πολλών ετών. Από τότε που βγήκαν τα πρώτα σύγχρονα κράνη και αντικατέστησαν τα old school , ξεκίνησε η κουβέντα για την ωφέλιμη ζωή τους. Οι περισσότερες εταιρείες κατασκευής κρανών λένε ότι αντέχουν 3-5 χρόνια. Άρα είναι σίγουρο πως δεν έχουν πρόβλημα για μερικά χρόνια ακόμα. 

Οι υπέρμαχοι των συχνών αλλαγών λένε ότι ο ιδρώτας, τα νερά, η ηλιακή ακτινοβολία κλπ καταστρέφουν το υλικό κατασκευής πολύ γρήγορα. Όμως τα στάνταρ πιστοποίησης είναι πλέον πολύ αυστηρά όσον αφορά την αντοχή στην υγρασία και στην υπεριώδη ακτινοβολία. Ένα καλό επώνυμο κράνος μπορεί να αντέξει πολλά χρόνια με κάποιους υποτυπώδεις κανόνες συντήρησης. Τα εσωτερικά pads που έρχονται σε επαφή με τον ιδρώτα μας, θέλουν πιο συχνή αλλαγή. Γι' αυτό κι όταν αγοράζουμε κράνος, καλό είναι να αποφεύγουμε τα πολύ φτηνά που δεν έχουν αποσπώμενα pads. 

Φυσικά, αν μετά από πτώση ή άλλη κακομεταχείριση, υπάρχουν εμφανή σημάδια ή ρωγμές, το αντικαθιστούμε αμέσως.

Δημοσ.

@nemesiskp: Με την πιο κάτω απάντηση (στην ίδια ερώτηση, σε άλλο forum) συμφωνείς;

Συμφωνω,απλα 5+ χρονια εγω δεν θα το κραταγα.Στα 3-4 θα το αλλαξω.Βεβαια ειναι και τι χρηση του κανεις.Εγω ειμαι λιγο κανιβαλος.Το παραταω κατω,το αφηνω εξω στον ηλιο,εχει φαει βροχες κτλ. :P

Δημοσ.

Ρε παιδια με κανα 150 ευρω περνω κανα ποδηλατο της προκοπης?κανα mountain θελω να πηγαινω να τρεχω στην πανεπιστιμιοθπολη

Ανεβασε τα χρηματα στα 200 και παρε το terra απο το cyclist.Γιατι θες mountain;

Δημοσ.

Ανεβασε τα χρηματα στα 200 και παρε το terra απο το cyclist.Γιατι θες mountain;

Ευχαριστω αδερφε ωραιο φαινεται.Γιατι να μην θελω?Εχεις κατι αλλο να μου προτεινεις?

Δημοσ.

Το mountain παντως σημαινει βουνο. :P

Συνηθως στα πολης πας σε ποδηλατο με λεπτα λαστιχα και οχι μπροστινη αναρτηση.Ασφαλως υπαρχουν και τα trekking που ειναι με μπροστινη αναρτηση και κανουν για πολη και πατημενο χωματακι.

Εγω θα πηγαινα σε ξερο πιρουνι μπροστα,αλλα και το terra με την απλη αναρτησουλα που εχει οσο να ναι θα φιλτραρει τις ανωμαλιες του δρομου.Οποτε παρε το terra και στο μελλον αλλαξε του λαστιχα με καποια λεπτα και θα εχεις ενα ωραιοτατο trekking.Θα σου ελεγα να παρεις το polis απο το cyclist με ξερο πιρουνι και μεγαλυτερους τροχους=τσουλαει πιο ανετα,αλλα ανεβαινει αλλο ενα 30αρι το budget.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως προτεινω το polis. Σ αυτα τα λεφτα η αναρτηση μονο βαρος προσθετει. Ο,τι σ αρεσει βεβαια, το καλο και με τα δυο ποδηλατα ειναι οτι θα χεις εγγυηση και σερβις, μιλαμε για ενα πολυ καλο ποδηλατικο καταστημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...