Προς το περιεχόμενο

Ποδήλατο

pavl0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχω κάνει επανειλημμένα ποδήλατο με χιόνια και θερμοκρασίες μέχρι και -8.

Ενδυμασία: Κάτω από χονδρό κοτλέ παντελόνι φόρμα γυμναστικής, ζακέτα αντίτας με φερμουάρ επάνω από δύο μπλούζες (καθώς το μπουφάν δεν έκλεινε λόγω χαλασμένου φερμουάρ) σκούφο, γάντια και κασκόλ :-D

Δεν είναι κάτι που νοσταλγώ....

Αν φοραγες ολα αυτα λογικα καποια στιγμη θα ιδρωσες και μετα με το κρυο θα εγινες χειροτερα. Σε -8 δεν εχω παει αλλα αυτες τις μερες που εχει βαλει λιγο κρυο παω με φορμα κατω, ενα ισοθερμικο πανω μαζι με ενα ποδηλατικο jacket και γαντια με windstopper. Στα πρωτα 5 λεπτα καταλαβαινω λιγο κρυο αλλα μετα δεν καταλαβαινω τιποτα, το καλο ειναι οτι επειδη τα ρουχα αυτα αναπνεουν δεν ιδρωνει ευκολα το σωμα και δεν εχω προβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το βασικό πρόβλημα ήταν πως δεν κούμπωνε το μπουφάν. Σε ότι αφορά δηλαδή το ίδρωμα και τα σχετικά. Κατά τ' άλλα το πρόσωπο έτρωγε όλο το κρύο, κυρίως τα αυτιά κι ας είχα τον σκούφο...

ναι όντως, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

αν καθορίσεις την τιμή τότε θα μπορέσεις να επιλέξεις ευκολότερα το ποδήλατο που θα αγοράσεις βάσει και άλλων παραμέτρων όπως τι είδους riding θέλεις να κάνεις και που, αν θέλεις περισσότερο άνεση ή απόδοση κ.λπ. κ.λπ.

βασικα δεν εχω ασχοληθει και δεν ξερω τι τιμες παιζουν.να ειναι οσο πιο φθηνο γινεται. το θελω για καθημερινες μετακινησεις σε ασφαλτο. και παρασκευοσαββατοριακο θα ανεβαινω στο δασος βασικα εχει πολυ ανηφορα να φτασεις πανω και θα κινουμαι εκει σε χωμα και λασπες για αρκετες ωρες. δε θελω κανενα επαγγελματικο αλλα να με πηγαινει καλα

για δρόμο-χώματα χρειάζεσαι διαφορετικά λάστιχα , επίσης καλό είναι να έχεις ενα αμορτισερ που κλειδώνει(να κλειδώνει για το δρόμο ώστε να μην χάνεις ενέργεια) , δεν πιστεύω οτι είναι αναγκαία τα δισκόφρενα - άσε που μπορείς να τα κτυπήσεις ...

car.gr

χρυση ευκαιρια

aggeliopolis

επισης πρεπει να προσεξεις το ποδηλατο να ειναι στο νουμερο σου. αυτο παει αναλογα με το υψος σου. (αναλογα την μαρκα κοιτας στα αντιστοιχα sites ideal, scott κτλ)

58 νουμερο

η ideal εχει στο site της σε τι υψη αντιστοιχουν τα νουμερα της

http://www.idealbikes.net/?section=1738&language=el_GR&itemid1494=1862

(tab «πινακας υψους αναβατη» )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...