Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, billiboo είπε

Καλησπέρα παιδιά . Έλεγα να ξαναπιάσω το παλιο μου ποδήλατο ένα specialized hardrock no.19 με 26αρηδες τροχούς. Ξέρει κανείς εάν μπορώ να βάλω μεγαλύτερους τροχούς πχ 27.5 η 28 με πιο λεπτό λάστιχο? 

Όχι δεν μπορείς..ποιο λεπτό 26 μονο

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billiboo είπε

Καλησπέρα παιδιά . Έλεγα να ξαναπιάσω το παλιο μου ποδήλατο ένα specialized hardrock no.19 με 26αρηδες τροχούς. Ξέρει κανείς εάν μπορώ να βάλω μεγαλύτερους τροχούς πχ 27.5 η 28 με πιο λεπτό λάστιχο? 

Ενας φιλος μου εχει το ιδιο το οποιο του ειχε βαλει πολυ λεπτα λαστιχα και φαινεται να χωρανε και 27.5. Προτεινω ομως να το δοκιμασεις με καποιον τροπο για να μην πανε χαμενα τα λεφτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευτυχισμένος κάτοχος του Ideal Cityrun εδώ και λίγες μέρες και θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα: 1) Ψάχνω μια βάση αυτοκινήτου για να μεταφέρω το δικό μου & ένα Ideal Citylife. Ήθελα να ρωτήσω αν θα κάνει αυτή: https://www.praktiker.gr/p/sxara-aytokinitou-v8-max-power-gia-3-podilata-81463; Φοβάμαι κυρίως για το Citylife ότι δεν θα κάνει... 2) Ψάχνω καμία όμορφη θήκη για κάτω από τη σέλα για να βάζω μικροπράγματα. Έχετε να μου προτείνετε κάποια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 😀

Δημοσ.
22 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Ευτυχισμένος κάτοχος του Ideal Cityrun εδώ και λίγες μέρες και θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα: 1) Ψάχνω μια βάση αυτοκινήτου για να μεταφέρω το δικό μου & ένα Ideal Citylife. Ήθελα να ρωτήσω αν θα κάνει αυτή: https://www.praktiker.gr/p/sxara-aytokinitou-v8-max-power-gia-3-podilata-81463; Φοβάμαι κυρίως για το Citylife ότι δεν θα κάνει... 2) Ψάχνω καμία όμορφη θήκη για κάτω από τη σέλα για να βάζω μικροπράγματα. Έχετε να μου προτείνετε κάποια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 😀

Το θέμα με τις σχάρες είναι αν ταιριάζουν καταρχήν με το αυτοκίνητο που έχεις και όχι αν χωράνε επάνω τα ποδήλατα.
Ψάχτω αλλιώς.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, dpolal είπε

Το θέμα με τις σχάρες είναι αν ταιριάζουν καταρχήν με το αυτοκίνητο που έχεις και όχι αν χωράνε επάνω τα ποδήλατα.
Ψάχτω αλλιώς.

Δωσε περισσότερες πληροφορίες.  Πώς να το ψάξουμε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Ψάχτω αλλιώς.

Σε ένα kia ceed 08 & σε ένα opel corsa 03 θα την κουμπώνω.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Tsino είπε

Πηγαινεις σε ενα καταστημα με ειδη αυτοκινητου η με ειδη ποδηλατου που εχει την διαθεση να σε εξυπηρετησει σωστα και δοκιμαζεις ποια σου κανει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Tsino είπε

Κοιτάς στα specs της σχάρας αν έχει συμβατότητα με το μοντέλο του οχήματος σου.
Οι καλές σχάρες αναγράφουν τέτοια λίστα ή το βρίσκεις και στο site της εταιρείας τους.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, squib είπε

έχω ένα Carrera T3000Hd https://www.action-bikes.gr/shop/podhlata/polhs/trecking-off-road-podhlata/carrera-t3000-hd-28inch-2016/ μπορώ να αφαιρέσω την ανάρτηση και να βάλω απλό πιρούνι? 

Μπορεις αρκει το πιρουνι να εχει ιδια διασταση τροχου με αυτο που εχεις και ιδια διασταση αξονα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Figantu είπε

Μπορεις αρκει το πιρουνι να εχει ιδια διασταση τροχου με αυτο που εχεις και ιδια διασταση αξονα

κάποια καλή επωνυμία σε πιρούνια? 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, squib είπε

κάποια καλή επωνυμία σε πιρούνια? 

Μπορείς να δείς για Dolan και ENVE forks αλλά καλού κακού έχε τα υπογλώσσια κάπου πρόχειρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Μπορείς να δείς για Dolan και ENVE forks αλλά καλού κακού έχε τα υπογλώσσια κάπου πρόχειρα.

ευτυχώς προειδοποίησες... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...