dpolal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 54 λεπτά πριν, Chocobo είπε Btw ψαχνω καποιο αθλητικο γυαλι εχει κανεις προταση ; Ειχα δοκιμασει και δανειζομουν που και που κατι oakley m2 frame ενως φιλου αλλα ειναι ακριβα για μενα. Κανα αντιστοιχο σαν σχημα και με καλο φακο σε καλυτερη τιμη ; https://www.skroutz.gr/c/2637/diafora-rouxa-podhlasias.html?keyphrase=γυαλια+ποδηλασιας&order_by=pricevat&order_dir=asc&page=2 Για ποιό καλές προτάσεις κοίτα και τα Bolle και Rudy Project. 1
linaki_ath Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Θέλω τα φώτα σας όσον αφορά την αγορά ποδηλάτου. Η χρήση μου θα είναι στους ελληνικούς δρόμους αλλά θα ήθελα να μην χάσω και την δυνατότητα να μπορώ να παω και off-road (όχι όμως να κατεβαινω βουνοπλαγιές ή τίποτα xtreme). Με ενδιαφέρει να μην επιβαρύνει πολύ τη μέση και να είναι ξεκούραστο στις διαδρομές. Καλύτερο είναι να έχει μπρος πίσω ανάρτηση ή μόνο μπροστά; Έχω διαβάσει πολλά και έχω καταμπερδευτεί. Εαν έχετε να προτείνετε κάτι ως 200€ (δεν είναι πολλά αλλά τώρα ξεκινάω με το "αθλημα")
Rpanagos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, linaki_ath είπε Θέλω τα φώτα σας όσον αφορά την αγορά ποδηλάτου. Η χρήση μου θα είναι στους ελληνικούς δρόμους αλλά θα ήθελα να μην χάσω και την δυνατότητα να μπορώ να παω και off-road (όχι όμως να κατεβαινω βουνοπλαγιές ή τίποτα xtreme). Με ενδιαφέρει να μην επιβαρύνει πολύ τη μέση και να είναι ξεκούραστο στις διαδρομές. Καλύτερο είναι να έχει μπρος πίσω ανάρτηση ή μόνο μπροστά; Έχω διαβάσει πολλά και έχω καταμπερδευτεί. Εαν έχετε να προτείνετε κάτι ως 200€ (δεν είναι πολλά αλλά τώρα ξεκινάω με το "αθλημα") Δες μόνο μεταχειρισμένα σε αυτά τα λεφτά. Κυρίως city με ανάρτηση μπροστά! 1
aleks123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Το μπατζετ είναι μικρό άρα το μεταχειρισμένο είναι μονόδρομος. Οποιοδήποτε trekking, mtb 26άρι αρχικής τιμής 400+. Ανάρτηση θέλεις μόνο μπροστινή ή καθόλου. ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ με πίσω ανάρτηση. ΜΗΝ πάρεις καινούργιο με 200 ευρώ. Ψάξε car, xe. 2
VonLoutsos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Απορία, για τό Mongoose Salvo Comp τι άποψη έχετε;
Figantu Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Απορία, για τό Mongoose Salvo Comp τι άποψη έχετε; Μην τρελενεσαι που ειναι full suspension. Πρωτα απο ολα εχει 120 διαδρομες που δεν ειναι και πολυ και βρισκεται στην κατηγορια xc-trail. Οι αναρτησεις ειναι πολυ μαπα και η μπροστα νομιζω ειναι ελατηριου που δεν ρυθμιζεται. Οταν εχει τριπλο δισκοβραχιονα σημαινει οτι η μεταδοση δεν ειναι η καλυτερη. Τα mongoose σαν σκελετος δεν ειναι τοσο ποιοτικα. Η γνωμη μου θα ηταν να πας σε hardtail καινουργιο ή ακομα καλυτερα να βρεις ενα μεταχειρισμενο full suspension. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από Figantu
Rpanagos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 54 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Απορία, για τό Mongoose Salvo Comp τι άποψη έχετε; Ουτε ζεστη ουτε κρυο! Ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη θα ελεγα. Σε αυτα τα λευτα δες και αλλες μαρκες. Τι χρηση θες να κανεις με το ποδηλατο?
VonLoutsos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 45 minutes ago, Figantu said: Μην τρελενεσαι που ειναι full suspension. Πρωτα απο ολα εχει 120 διαδρομες που δεν ειναι και πολυ και βρισκεται στην κατηγορια xc-trail. Οι αναρτησεις ειναι πολυ μαπα και η μπροστα νομιζω ειναι ελατηριου που δεν ρυθμιζεται. Οταν εχει τριπλο δισκοβραχιονα σημαινει οτι η μεταδοση δεν ειναι η καλυτερη. Τα mongoose σαν σκελετος δεν ειναι τοσο ποιοτικα. Η γνωμη μου θα ηταν να πας σε hardtail καινουργιο ή ακομα καλυτερα να βρεις ενα μεταχειρισμενο full suspension. Πολύ κατατοπιστικές οι πληροφορίες σου. Ευχαριστώ πολύ. 21 minutes ago, Rpanagos said: Ουτε ζεστη ουτε κρυο! Ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη θα ελεγα. Σε αυτα τα λευτα δες και αλλες μαρκες. Τι χρηση θες να κανεις με το ποδηλατο? Βρήκα βασικά στην περιοχη μου ένα Mongoose στα 550 μεταχειρισμένο, μοντέλο 17. Επειδή το είδα full suspension για αυτό ρωτάω τι παίζει γενικά, αν και δεν μου άρεσε ο μονός δίσκος μπροστά στις ταχύτητες. Χρήση άσφαλτο, βατούς χωματόδρομους και ευκολα ποδηλατικά μονοπάτια (φαντάσου Ideal Comfort έχω). Ψήνομαι για ένα Boommax αλλά ακόμα το καθυστερώ.
Figantu Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Πολύ κατατοπιστικές οι πληροφορίες σου. Ευχαριστώ πολύ. Βρήκα βασικά στην περιοχη μου ένα Mongoose στα 550 μεταχειρισμένο, μοντέλο 17. Επειδή το είδα full suspension για αυτό ρωτάω τι παίζει γενικά, αν και δεν μου άρεσε ο μονός δίσκος μπροστά στις ταχύτητες. Χρήση άσφαλτο, βατούς χωματόδρομους και ευκολα ποδηλατικά μονοπάτια (φαντάσου Ideal Comfort έχω). Ψήνομαι για ένα Boommax αλλά ακόμα το καθυστερώ. Για την χρηση που θες να κανεις σου κανει ανετα ενα hardtail. Τα full suspension ειναι φτιαγμενα για βουνο και δεν ειναι για να κανεις τρελο πεταλι και ειναι για πιο εμπειρους που θελουν να πηγαινουν γρηγορα. Επισης εχούν μονο δισκο μπροστα για ευκολια στο αλλαγμα ταχυτητων αλλα το μειονεκτημα για καποιους ειναι οτι δεν παινει μεγαλη ταχυτητα ακομα και στο μικροτερο γραναζι. Μπορεις να κοιταξεις για 29αρι hardtail που θα σε βολεψει πολυ και πεταλαρει τρελα. Αμα δεις και μεταχειρισμενο ακομα καλυτερα. Αν μας πεις το ποσο που θελεις να δωσεις θα ψαξουμε για να σε βοηθησουμε. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από Figantu
Rpanagos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Πολύ κατατοπιστικές οι πληροφορίες σου. Ευχαριστώ πολύ. Βρήκα βασικά στην περιοχη μου ένα Mongoose στα 550 μεταχειρισμένο, μοντέλο 17. Επειδή το είδα full suspension για αυτό ρωτάω τι παίζει γενικά, αν και δεν μου άρεσε ο μονός δίσκος μπροστά στις ταχύτητες. Χρήση άσφαλτο, βατούς χωματόδρομους και ευκολα ποδηλατικά μονοπάτια (φαντάσου Ideal Comfort έχω). Ψήνομαι για ένα Boommax αλλά ακόμα το καθυστερώ. Στα 550 πάρε καινούργιο κάποιο hardtail (χωρίς πίσω ανάρτηση ,μόνο με μπροστά) Κάτι σε scott , ideal , Cannondale ,kona κάτι τέτοιο πάνω κάτω!
Figantu Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Πολύ κατατοπιστικές οι πληροφορίες σου. Ευχαριστώ πολύ. Βρήκα βασικά στην περιοχη μου ένα Mongoose στα 550 μεταχειρισμένο, μοντέλο 17. Επειδή το είδα full suspension για αυτό ρωτάω τι παίζει γενικά, αν και δεν μου άρεσε ο μονός δίσκος μπροστά στις ταχύτητες. Χρήση άσφαλτο, βατούς χωματόδρομους και ευκολα ποδηλατικά μονοπάτια (φαντάσου Ideal Comfort έχω). Ψήνομαι για ένα Boommax αλλά ακόμα το καθυστερώ. Αμα μπορεις να πας στα 600€ αυτο:http://bikesandroses.gr/productView.php?VP=273 ειναι οτι καλυτερο θα βρεις σε αυτα λεφτα. Εχει και αερος αναρτηση!!
Lee80 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Απορία, για τό Mongoose Salvo Comp τι άποψη έχετε; https://www.mbr.co.uk/reviews/27-5-full-suspension-bikes/mongoose-salvo-comp-2015-review
VonLoutsos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 22 hours ago, Rpanagos said: Στα 550 πάρε καινούργιο κάποιο hardtail (χωρίς πίσω ανάρτηση ,μόνο με μπροστά) Κάτι σε scott , ideal , Cannondale ,kona κάτι τέτοιο πάνω κάτω! 21 hours ago, Figantu said: Αμα μπορεις να πας στα 600€ αυτο:http://bikesandroses.gr/productView.php?VP=273 ειναι οτι καλυτερο θα βρεις σε αυτα λεφτα. Εχει και αερος αναρτηση!! Όπως ανάφερα, γλυκοκοιτάζω το Boommax. Αλλά επειδή το πανίσχυρο το Comfort ακόμα την βγάζει δεν έχω κάνει την κίνηση ακόμα. Ευτυχώς ή δυστυχώς.
Rpanagos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Όπως ανάφερα, γλυκοκοιτάζω το Boommax. Αλλά επειδή το πανίσχυρο το Comfort ακόμα την βγάζει δεν έχω κάνει την κίνηση ακόμα. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Υπάρχουν και καλύτερα από το boommax αυτό ήθελα να πω
billiboo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά . Έλεγα να ξαναπιάσω το παλιο μου ποδήλατο ένα specialized hardrock no.19 με 26αρηδες τροχούς. Ξέρει κανείς εάν μπορώ να βάλω μεγαλύτερους τροχούς πχ 27.5 η 28 με πιο λεπτό λάστιχο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα