george1703 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, Rpanagos είπε ideal>orient>romet αρα δεν τα κοιταω καν.....
d_gkal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 29 minutes ago, george1703 said: τα romet ειναι καλα σαν μάρκα; καλύτερα απο ideal ή orient? Πάνω κάτω ίδια είναι. Με βάση αυτά που είδα για τον σκέλετο και μόνο ideal - romet - orient. Έπειτα κοιτάς περιφερειακά.
george1703 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Ανάμεσα στα Rock machine, το Orient avenue, Orient solar, το romet που ανέφερα παραπάνω και το ideal moovic ποιο είναι καλύτερο ανάμεσα σε αυτά τα 6?
d_gkal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Avenue είδα αλλά δε με γέμισε το μάτι. Εντυπωσιακό εμφανισιακά, μέχρι εκεί.
Figantu Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 18 λεπτά πριν, george1703 είπε Ανάμεσα στα Rock machine, το Orient avenue, Orient solar, το romet που ανέφερα παραπάνω και το ideal moovic ποιο είναι καλύτερο ανάμεσα σε αυτά τα 6? Rock machine θα παρεις. Ειναι η καλυτερη εταιρεια απο αυτες που ανεφερες. Σκελετος πολυ ποιοτικος ελαφρυς και τα εξαρτηματα παρολο που ειναι φθηνα ειναι πολυ καλα ρυθμισμενα
george1703 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Απλά το Rock machine που είναι διαθέσιμο είναι Mtb και θέλω trekking. Αμέσως μετά την Rock machine ποιο θα έλεγες;
Rpanagos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, george1703 είπε Απλά το Rock machine που είναι διαθέσιμο είναι Mtb και θέλω trekking. Αμέσως μετά την Rock machine ποιο θα έλεγες; Eγω αν ηταν να διαλεξω σε αυτα που θες θα επαιρνα το ideal. Απο εκει και περα δες και ποδηλατα city χωρις μπροστα αναρτηση μιας και οι αναρτησεις σε αυτα τα ποδηλατα ειναι διακοσμητικη. +οτι ενα φτηνο ποδηλατο με αναρτηση σου ανεβαζει το κοστος "κοβωντας" απο περιφεριακα,με οτι συνεπαγεται αυτο.
dpolal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, gmath26 είπε Δε σας προβληματίζει που είναι του 2013; Το trek http://www.cyclist-friends.gr/topic/56603-trek-12-alpha-400euro/ είναι του 2014 και έχει 100€ φθηνότερα. Όχι επειδή οι φωτογραφίες είναι πολύ κοντινές και με λεπτομέρεια. Αυτό αφενώς δείχνει ότι ο πωλητής δεν φοβάται μήπως τυχών και φανεί κάτι σε αυτές που δεν πρέπει (π.χ. ένα σοβαρό κτύπημα), αφετέρου δείχνουν την κατάσταση του ποδηλάτου. Από ότι είδα το ποδήλατο είναι σαν καινούργιο, δεν φαίνεται καμμία φθορά και επιπλέων φοράει πολύ καλύτερα περιφερειακά από το Trek. Το Trek είναι το εισαγωγικό μοντέλο της γκάμας, με φθηνότερα και ποιό απλά περιφερειακά ενώ το Allez Elite είναι από τα ποιό φορτωμένα της σειράς, για αυτό το λόγο και η διαφορά στην τιμή τους. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από dpolal
d_gkal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 4 hours ago, george1703 said: Από θέμα περιφερειακων; Αν όχι ίδια με το ρομετ, τότε 1 ή 2 σειρές κάτω. Πραγματικά δε θυμάμαι γιατί είδα πολλά ποδήλατα.
gmath26 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Στις 7/7/2019 στις 10:02 ΜΜ, Chocobo είπε Εγω θα διαλεγα κουρσα.Η διαφορα δεν ειναι χαος αλλα αργα η γρηγορα , αν θες μονο ασφαλτο ,απο μονος σου θα τη ζητησεις.30km ειναι τιμια αποσταση και το Specialized ειναι κουκλι και πολυ καλη μαρκα. Παρτο σε ενα μαστορα να το δει αν δεν θες να ρισκαρεις. 23 ώρες πριν, arxontas2323 είπε θα συμφωνησω και εγω για το specialized allez...και σαν πρωην κατοχος(που τωρα το πουλαω αλλα οχι στα λεφτα τα οποια ψαχνεις) στο συστηνω μιας και ηταν ενα απιστευτο ποδηλατο.. 16 ώρες πριν, dpolal είπε Όχι επειδή οι φωτογραφίες είναι πολύ κοντινές και με λεπτομέρεια. Αυτό αφενώς δείχνει ότι ο πωλητής δεν φοβάται μήπως τυχών και φανεί κάτι σε αυτές που δεν πρέπει (π.χ. ένα σοβαρό κτύπημα), αφετέρου δείχνουν την κατάσταση του ποδηλάτου. Από ότι είδα το ποδήλατο είναι σαν καινούργιο, δεν φαίνεται καμμία φθορά και επιπλέων φοράει πολύ καλύτερα περιφερειακά από το Trek. Το Trek είναι το εισαγωγικό μοντέλο της γκάμας, με φθηνότερα και ποιό απλά περιφερειακά ενώ το Allez Elite είναι από τα ποιό φορτωμένα της σειράς, για αυτό το λόγο και η διαφορά στην τιμή τους. Το είδα το specialized και δε μου άρεσε, αλλά επειδή η γνώμη μου είναι υποκειμενική και μπορεί να το αδικήσω αν θέλετε λεπτομέρειες να σας στείλω π.μ.
arxontas2323 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, gmath26 είπε Το είδα το specialized και δε μου άρεσε, αλλά επειδή η γνώμη μου είναι υποκειμενική και μπορεί να το αδικήσω αν θέλετε λεπτομέρειες να σας στείλω π.μ. το ειδες απο κοντα εννοεις;θα ηθελα ενα πμ.. 1
funkyjohny Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Πολύ καλά τα specialized... Επειδή κι εγώ αποφάσισα να το γυρίσω σε κούρσα από τρέκινγκ θα ήθελα τη συμβουλή σας. Έχω ένα καινούριο τρέκινγκ που το έβγαλα κάποιες φορές για εξάσκηση αλλά συνειδητοποίησα ότι θέλω δρόμου. Αξίζει να δώσω λεφτά για αλλαγή τιμονιού και ταχυτήτων ή να το αφήσω στην αγγελία που το έβαλα σήμερα και να πάω για δρόμου??? Γενικά αξίζει το upgrade...να αναφέρω πως το μοντέλο που έχω είναι το cube curve pro 2018. Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις σας!!!
arxontas2323 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, funkyjohny είπε Πολύ καλά τα specialized... Επειδή κι εγώ αποφάσισα να το γυρίσω σε κούρσα από τρέκινγκ θα ήθελα τη συμβουλή σας. Έχω ένα καινούριο τρέκινγκ που το έβγαλα κάποιες φορές για εξάσκηση αλλά συνειδητοποίησα ότι θέλω δρόμου. Αξίζει να δώσω λεφτά για αλλαγή τιμονιού και ταχυτήτων ή να το αφήσω στην αγγελία που το έβαλα σήμερα και να πάω για δρόμου??? Γενικά αξίζει το upgrade...να αναφέρω πως το μοντέλο που έχω είναι το cube curve pro 2018. Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις σας!!! Χωρις να είμαι ειδικός αλλα κάτοχος 2 κούρσες και οσο εχω ασχοληθεί.. καλύτερα πανε σε κούρσα αν σε βολεύει...
Chocobo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, funkyjohny είπε Πολύ καλά τα specialized... Επειδή κι εγώ αποφάσισα να το γυρίσω σε κούρσα από τρέκινγκ θα ήθελα τη συμβουλή σας. Έχω ένα καινούριο τρέκινγκ που το έβγαλα κάποιες φορές για εξάσκηση αλλά συνειδητοποίησα ότι θέλω δρόμου. Αξίζει να δώσω λεφτά για αλλαγή τιμονιού και ταχυτήτων ή να το αφήσω στην αγγελία που το έβαλα σήμερα και να πάω για δρόμου??? Γενικά αξίζει το upgrade...να αναφέρω πως το μοντέλο που έχω είναι το cube curve pro 2018. Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις σας!!! Και με τη γεωμετρια του σκελετου τι θα κανεις.Μπορει καν να μην ειναι αυμβατος ο σκελετος με τα αξεσουαρ κουρσας.Τιμονι ειναι το μονο φτηνο.Ταχυτητες θες πολλα(shifters μονο θα δωσεις κοντα στο 80ρι, μετα εχεις μπρος πισω derailleur , crankset , κασσετες, να περασεις ντιζες κλπ ακομα και τα φρενα σου μπορει να θελουν αλλαγη αν εχεις τιποτα v brakes που δεν νομιζω αλλα λεμε) ειναι πολλα δεν αξιζει σε καμια περιπτωση.Καλυτερα παρε μια κουρσα αλλα μη σκοτωσεις και το δικο σου περιμενε αυτον που θα το παρει στη σωστη τιμη(αν καταλαβα καλα ειναι καινουργιο ποδηλατο) Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από Chocobo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα