Leon Scott Kennedy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Ήρθε η ώρα που θα χρειαστεί η γυναίκα να μάθει ποδήλατο! Αν και της έλεγα από πριν καμιά 10ετία να μάθει,δεν ήθελε,φοβόταν πολύ. Τώρα το έχει πάρει πιο ζεστά, θέλει να μάθει αλλά ντρέπεται (της λέω να μην έχει κόμπλεξ και ποτέ δεν είναι αργά να μάθει)! Είδαμε κάποια ποδήλατα στο Σκρουτζ να πάρει μια ιδέα, πήγαμε μία βόλτα σε κάποια καταστήματα να τα δούμε από κοντά αλλά εδώ επαρχία δεν υπάρχει πληθώρα επιλογών και είναι και πανάκριβα σε κάτι μάρκες Ελληνικές που δεν τα θεωρούμε αξιόπιστα (με βάση όσα έχουμε ακούσει και διαβάσει σε φόρουμ) και έχει μπερδευτεί. Θέλει να αρχίσει με όσο πιο φθηνό γίνεται (100-120 ευρώ) γιατί φοβάται ότι αν δεν το μάθει και το παρατήσει, να μην έχουμε δώσει πολλά χρήματα και πάνε χαμένα. Δεν νομίζω όμως να βρούμε σε αυτή την τιμή κάτι αξιόλογο. Υπάρχει κάτι σε αυτό το ποσό βρε παιδιά; Υ.Γ. Έχει δει τα παρακάτω που της άρεσαν. Αξίζει κάποιο λέτε; https://www.skroutz.gr/s/11871097/Runner-Lady-26.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/18205638/Gomax-Juliette-26.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/15538873/Denver-Mountain-50-26.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/18224622/Denver-City-Candy-26.html?from=account_favorites
Figantu Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε Ήρθε η ώρα που θα χρειαστεί η γυναίκα να μάθει ποδήλατο! Αν και της έλεγα από πριν καμιά 10ετία να μάθει,δεν ήθελε,φοβόταν πολύ. Τώρα το έχει πάρει πιο ζεστά, θέλει να μάθει αλλά ντρέπεται (της λέω να μην έχει κόμπλεξ και ποτέ δεν είναι αργά να μάθει)! Είδαμε κάποια ποδήλατα στο Σκρουτζ να πάρει μια ιδέα, πήγαμε μία βόλτα σε κάποια καταστήματα να τα δούμε από κοντά αλλά εδώ επαρχία δεν υπάρχει πληθώρα επιλογών και είναι και πανάκριβα σε κάτι μάρκες Ελληνικές που δεν τα θεωρούμε αξιόπιστα (με βάση όσα έχουμε ακούσει και διαβάσει σε φόρουμ) και έχει μπερδευτεί. Θέλει να αρχίσει με όσο πιο φθηνό γίνεται (100-120 ευρώ) γιατί φοβάται ότι αν δεν το μάθει και το παρατήσει, να μην έχουμε δώσει πολλά χρήματα και πάνε χαμένα. Δεν νομίζω όμως να βρούμε σε αυτή την τιμή κάτι αξιόλογο. Υπάρχει κάτι σε αυτό το ποσό βρε παιδιά; Υ.Γ. Έχει δει τα παρακάτω που της άρεσαν. Αξίζει κάποιο λέτε; https://www.skroutz.gr/s/11871097/Runner-Lady-26.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/18205638/Gomax-Juliette-26.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/15538873/Denver-Mountain-50-26.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/18224622/Denver-City-Candy-26.html?from=account_favorites Με τοσο φθηνο ποδηλατο δεν νομιζω να αποκτησει την καλυτερη εμπειρια ασε που θα χαλασει και γρηγορα. 1
aleks123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε Ήρθε η ώρα που θα χρειαστεί η γυναίκα να μάθει ποδήλατο! Θέλει να αρχίσει με όσο πιο φθηνό γίνεται (100-120 ευρώ) σε αυτά τα χρήματα μπορείς να βρεις αξιόλογο μεταχειρισμένο 26άρι μαουντεν. Για καινούργιο δε το συστήνω.
dpolal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/6/2019 στις 12:06 ΜΜ, Ablaoublas_542 είπε Οποιος εχει ενα λεπτο μπορει να τσεκαρει τι παει λαθος με αυτη την αγγελια που εχω βαλει για το ποδηλατο μου? Εχω προβλημα να το δωσω και δεν ξερω αν φταιει η τιμη που δεν ειναι σωστη (αν και το πηρα στα υπερδιπλασια) , η μαρκα που ειναι αγνωστη η κατι αλλο. Αν εχει καποιος γνωμη επι του θεματος θα ημουν ευγνωμων. Έχει αρκετές διαφορές το ποδήλατο σου από την παράθεση που έκανες. Π.χ. δεν έχει Deore μπρος/πίσω με την καμμία , μπροστά φοράει FSA δισκοβραχίωνα και πίσω το ντεραγιέ είναι Shimano SLX. (μια χαρά είναι και τα δύο πάντως). Από εκεί και έπειτα, είναι ένα απλό πλην τίμιο τρεκκάκη πόλης. Η τιμή που το δίνεις είναι μια χαρά με τα εξτρά που έχεις (ταχύμετρο+αλυσίδα) απλά απευθύνεσαι σε ένα κοινό που στα χρήματα αυτά μπορεί να προτιμήσει ένα «καινούργιο» που θα είναι ποιό μάπα βέβαια αλλά.........«καινούργιο». Eίτε βάζεiς την αγγελία και σε κάνα car.gr ή.... αν έχεις φιλικές σχέσεις με τον ποδηλατά που στο συντηρεί πήγαινε και άφησε το στο κατάστημα του για να το πουλήσει αυτός. Ποιό πολλές πιθανότητες έχεις έτσι, απλά να ξέρεις ότι εσύ θα πάρεις μεν όσα ζητήσεις, π.χ. 250 ευρώ, αλλά θα βγάλει και κάτι έξτρα και ο ποδηλατάς πουλώντας το π.χ. 300. (λογικό) Στις 13/6/2019 στις 11:45 ΠΜ, Leon Scott Kennedy είπε Δεν νομίζω όμως να βρούμε σε αυτή την τιμή κάτι αξιόλογο. Υπάρχει κάτι σε αυτό το ποσό βρε παιδιά; Υ.Γ. Έχει δει τα παρακάτω που της άρεσαν. Αξίζει κάποιο λέτε; Όχι και... ΟΧΙ. Θεόβαρα ποδήλατα που θα χαλάνε ή θα απορυθμίζονται μετά από κάθε βόλτα. Κοίτα καλύτερα κάτι σε IDEAL (ελληνική συναρμολόγηση, π.χ. CityRun) ή ORIENT (ελληνική κατασκευή, π.χ. MyWay) και υπολογίστε ένα ποσό τουλάχιστον 3-4 φορές επάνω από τα 100 ευρώ αν θες να αγαπήσει την ποδηλασία. Best vfm λύση για την περίπτωση σου είναι να βρείς κάτι στα μεταχειρισμένα ΑΡΚΕΙ να είναι ποιοτική μάρκα και στο ΣΩΣΤΟ μέγεθος για τον σωματότυπο της συζύγου. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από dpolal 1
Figantu Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 40 λεπτά πριν, dpolal είπε Έχει αρκετές διαφορές το ποδήλατο σου από την παράθεση που έκανες. Π.χ. δεν έχει Deore μπρος/πίσω με την καμμία , μπροστά φοράει FSA δισκοβραχίωνα και πίσω το ντεραγιέ είναι Shimano SLX. (μια χαρά είναι και τα δύο πάντως). Από εκεί και έπειτα, είναι ένα απλό πλην τίμιο τρεκκάκη πόλης. Η τιμή που το δίνεις είναι μια χαρά με τα εξτρά που έχεις (ταχύμετρο+αλυσίδα) απλά απευθύνεσαι σε ένα κοινό που στα χρήματα αυτά μπορεί να προτιμήσει ένα «καινούργιο» που θα είναι ποιό μάπα βέβαια αλλά.........«καινούργιο». Eίτε βάζεiς την αγγελία και σε κάνα car.gr ή.... αν έχεις φιλικές σχέσεις με τον ποδηλατά που στο συντηρεί πήγαινε και άφησε το στο κατάστημα του για να το πουλήσει αυτός. Ποιό πολλές πιθανότητες έχεις έτσι, απλά να ξέρεις ότι εσύ θα πάρεις μεν όσα ζητήσεις, π.χ. 250 ευρώ, αλλά θα βγάλει και κάτι έξτρα και ο ποδηλατάς πουλώντας το π.χ. 300. (λογικό) Όχι και... ΟΧΙ. Θεόβαρα ποδήλατα που θα χαλάνε ή θα απορυθμίζονται μετά από κάθε βόλτα. Κοίτα καλύτερα κάτι σε IDEAL (ελληνική συναρμολόγηση, π.χ. CityRun) ή ORIENT (ελληνική κατασκευή, π.χ. MyWay) και υπολογίστε ένα ποσό τουλάχιστον 3-4 φορές επάνω από τα 100 ευρώ αν θες να αγαπήσει την ποδηλασία. Best vfm λύση για την περίπτωση σου είναι να βρείς κάτι στα μεταχειρισμένα ΑΡΚΕΙ να είναι ποιοτική μάρκα και στο ΣΩΣΤΟ μέγεθος για τον σωματότυπο της συζύγου. Αμα εγω χρειαζομουν τρεκιγνκ αυτο θα επαιρνα. Τα θεωρω πολυ καλα λεφτα που το δινει.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Παιδιά δεν ξέρω, ωραία τα λέτε εσείς αλλά εδώ επαρχία δεν υπάρχουν επιλογές καλά καλά για καινούριο (2-3 καταστήματα υπάρχουν και η τιμές στον ουρανό!) που να βρεθεί το μεταχειρισμένο; Εσείς στην Αθήνα έχετε βλέπω επιλογές (έχω βρει πολλά στις αγγελίες). Αν βρω από αγγελίες όμως, εκτός ότι δεν θα το δω από κοντά και δεν ξέρω τι θα είναι, θα έχω και συν 20-30 ευρώ μεταφορικά. Δεν συμφέρει. 1
dpolal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Leon Scott Kennedy είπε Παιδιά δεν ξέρω, ωραία τα λέτε εσείς αλλά εδώ επαρχία δεν υπάρχουν επιλογές καλά καλά για καινούριο (2-3 καταστήματα υπάρχουν και η τιμές στον ουρανό!) που να βρεθεί το μεταχειρισμένο; Εσείς στην Αθήνα έχετε βλέπω επιλογές (έχω βρει πολλά στις αγγελίες). Αν βρω από αγγελίες όμως, εκτός ότι δεν θα το δω από κοντά και δεν ξέρω τι θα είναι, θα έχω και συν 20-30 ευρώ μεταφορικά. Δεν συμφέρει. Έεεε, τί να σου πούμε τώρα. Κανόνισε και κατεβείτε σε κάποια μεγαλύτερη πόλη που έχετε κοντά και κάντε μία έρευνα να βρετε ποδήλατο, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Το θέμα είναι πως πρέπει οπωσδήποτε να το καβαλήσει η γυναίκα σου πριν το αγοράσετε προκειμένου να μην γίνει λάθος στο μέγεθος και να το ρυθμίσει στα μέτρα της ο ποδηλατάς καθότι μετά θα έχει θέματα. Από το ποιό απλό π.χ. να κουράζεται παραπάνω στην βόλτα μέχρι τυχών θέματα με τα γόνατα της (πολύ μικρότερο από το κανονικό μέγεθος), τον αυχένα της (πολύ μακρυά το τιμόνι για τα χέρια της) κλπ κλπ. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από dpolal
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχουμε δει από εδώ στη περιοχή μας ένα καινούριο Alpina και της άρεσε πολύ της γυναίκας μου. Εντάξει, είναι απλό αλλά το θέλει ίσα για να μάθει. Δεν θέλει με τη καμία να πάρουμε κατευθείαν ακριβό ποδήλατο γιατί φοβάται πως αν δεν μάθει (δεν τα καταφέρει) θα μας μείνει και θα χάσουμε πολλά από την αξία του αν το δώσουμε. Το Alpina μας το δίνουν από 130 στα 100ευρώ τελική τιμή. Ανέβηκε επάνω να δει το ύψος κτλ και όλα καλά. Ψήνεται πολύ για να το πάρει. Στο κάτω κάτω αν δεν το πάρει ζεστά και δεν μάθει, θα το δώσουμε σε έναν γνωστό που ψάχνει ένα απλό, μεταχειρισμένο ποδήλατο έως 80-100 ευρώ να κάνει τη δουλειά του. Το ίδιο θα γίνει όμως κι αν μάθει τελικά. Το δίνουμε και παίρνουμε ένα πολύ καλύτερο.🙂 Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από Leon Scott Kennedy
zio10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ηλεκτρικό είναι έτοιμο και έκανα την πρώτη βόλτα περίπου 10 χιλιομέτρων. Είναι φανταστικό, πολύ βολικό! Που θα μπορούσα να κοιτάξω για κάτι στυλ μπαγκαζιέρα - κουτί να μπει πίσω πάνω στη σχάρα; Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από zio10
wired_1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, zio10 είπε Το ηλεκτρικό είναι έτοιμο και έκανα την πρώτη βόλτα περίπου 10 χιλιομέτρων. Είναι φανταστικό, πολύ βολικό! Που θα μπορούσα να κοιτάξω για κάτι στυλ μπαγκαζιέρα - κουτί να μπει πίσω πάνω στη σχάρα; Κατι τετοιο ? https://www.balkbikes.gr/index.php?route=product/product&product_id=1025&skr_prm=WyI5MDhjMmYwMi0yOTcyLTQ0YmEtYTU0Zi00YTYxNTMxOGNjZmUiLDE1NjE2MzMzOTkxMDUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 1
zio10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, wired_1 είπε Κατι τετοιο ? https://www.balkbikes.gr/index.php?route=product/product&product_id=1025&skr_prm=WyI5MDhjMmYwMi0yOTcyLTQ0YmEtYTU0Zi00YTYxNTMxOGNjZmUiLDE1NjE2MzMzOTkxMDUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Ευχαριστώ, κάτι τέτοιο λογικά θα με βολέψει. Αν βρω και κάτι πιο οικονομικό ακόμα καλύτερα!
d_gkal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Βρήκα orient avenue στα 253€ και orient volta στα 280€. Αξίζουν τα παραπάνω χρήματα για το volta;
wired_1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Βρήκα orient avenue στα 253€ και orient volta στα 280€. Αξίζουν τα παραπάνω χρήματα για το volta; Απο μια προχειρη αναζητηση που εκανα βλεπω οτι σε αυτη την κατηγορια τιμης δεν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες σε αυτα τα δυο. Ιδιο βαρος πανω κατω με διαφορα γραμμαριων, περιφερειακα σχεδον ιδια ντεραγιε, πιρουνι κτλ. Σε αυτα τα χρηματα αν μπορουσες να βρεις κοντα σου καποιο μεταχειρισμενο θα επαιρνες σαφως ανωτερης κλασης ποδηλατο.
d_gkal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Το βόλτα έχει ανάρτηση που κλειδώνει. Αυτή πρέπει να είναι η κύρια διαφορά τους. Θα ήθελα καινούργιο ποδήλατο. (Ήδη ανέβηκα σε μπάτζετ. 200 ήταν το αρχικο.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα