Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Figantu είπε

Μαγκες εχεις κανενας απο εσας full suspension. Ή ειμαι ο μονος😂

Έχω εγώ. Μου το είχαν πάρει πριν χρόνια (steel, κάνα 100ευρο να είχε; ) οπότε δεν είναι τίποτα το φοβερό. Σκεφτόμουν να το φτιάξω (είχα αλλάξει πίσω derailleur και χειριστήρια ταχυτήτων) μπας και ασχοληθώ ξανά, αλλά μάλλον θα πάω για hardtail. Είναι κουραστικό το full αν δεν πηγαίνεις για καταβάσεις.

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimmy213 είπε

Έχω εγώ. Μου το είχαν πάρει πριν χρόνια (steel, κάνα 100ευρο να είχε; ) οπότε δεν είναι τίποτα το φοβερό. Σκεφτόμουν να το φτιάξω (είχα αλλάξει πίσω derailleur και χειριστήρια ταχυτήτων) μπας και ασχοληθώ ξανά, αλλά μάλλον θα πάω για hardtail. Είναι κουραστικό το full αν δεν πηγαίνεις για καταβάσεις.

Εγω φιλε σχεδον μονο βουνο παω και κατεβαινω μονοπατια σπανια θα παω στην πολη. Και δεν λεω του 100€ ποδηλατα αλλα απο 2000€ και πανω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Figantu είπε

Εγω φιλε σχεδον μονο βουνο παω και κατεβαινω μονοπατια σπανια θα παω στην πολη. Και δεν λεω του 100€ ποδηλατα αλλα απο 2000€ και πανω.

Ναι, προφανώς. Με το δικό μου δεν θα δοκίμαζα κάτι τέτοιο.

Κοιτούσα τιμές (είτε για έτοιμα, είτε για parts) και οι τιμές ξεφεύγουν (για full ειδικά δεν βρίσκεις ταβάνι). Είχα δει το Cube Reaction Race (το οποίο μάλλον θεωρείται entry), αλλά είναι θεματάκι το οικονομικό. Βέβαια αν το πάρω απόφαση και πηγαίνω σε μονοπάτια (υπάρχουν 2-3 εδώ γύρω), θα τα βγάλει πιστεύω τα λεφτά του.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Ναι, προφανώς. Με το δικό μου δεν θα δοκίμαζα κάτι τέτοιο.

Κοιτούσα τιμές (είτε για έτοιμα, είτε για parts) και οι τιμές ξεφεύγουν (για full ειδικά δεν βρίσκεις ταβάνι). Είχα δει το Cube Reaction Race (το οποίο μάλλον θεωρείται entry), αλλά είναι θεματάκι το οικονομικό. Βέβαια αν το πάρω απόφαση και πηγαίνω σε μονοπάτια (υπάρχουν 2-3 εδώ γύρω), θα τα βγάλει πιστεύω τα λεφτά του.

Και hardtail των 500€ θα την βγαλει απλα αμα εισαι απαιτητικος και θες να εισαι και γρηγορος ταυτοχρονα πας σε κατι πιο ακριβο.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Figantu είπε

Αττική είσαι;  Αν ναι γράψε κανενα καλό σημείο για mountain bike.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, wired_1 είπε

Αττική είσαι;  Αν ναι γράψε κανενα καλό σημείο για mountain bike.

Θεσσαλονικη ειμαι σορρυ. 

Δημοσ.

Ήρθε το κιτ μετατροπής, περιμένω και την μπαταρία τώρα. Όταν το ετοιμάσω θα γράψω εντυπώσεις :)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια εχω μερικες αποριες.

Υπαρχουν κασετες με λιγοτερα δοντια απο 11 ; 

Αν παραδειγμα εμενα εχει 8 ταχυτητες πισω αλλα η μεγαλη ειναι  14 δοντια και η μικρη 3Χ (εντελως τυχαια νουμερα) και αλλαξω σε αλλο σετ με 8 ταχυτητες παλι αλλα αλλη κλιμακα πχ 11 δοντια η μικρη και 28 πχ η μεγαλη θα εχω πολυ βαβουρα με ρυθμισεις στο deraileur ? Μπορει να γινει γενικα με το ιδιο deraileur η θα πρεπει να αλλαξω ολο το συστημα ; 

Εχω την ιδια απορια για το μπροστα δισκοβραχυονα.Αν εχω ενα 28-38-48 υπαρχει σετ με 3 γραναζια που στη θεση των 48 δοντιων να εχει παραπανω ; αν παρω σετ με 2 γραναζια ( κουρσας ) θα πρεπει να αλλαξω ολο το συστημα ταχυτητων ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Ήρθε το κιτ μετατροπής, περιμένω και την μπαταρία τώρα. Όταν το ετοιμάσω θα γράψω εντυπώσεις :)

Για δώσε λεπτομέρειες ποιο κit και ποια μπαταρία πήρες  

Δημοσ.

Οποιος εχει ενα λεπτο μπορει να τσεκαρει τι παει λαθος με αυτη την αγγελια που εχω βαλει για το ποδηλατο μου? Εχω προβλημα να το δωσω και δεν ξερω αν φταιει η τιμη που δεν ειναι σωστη (αν και το πηρα στα υπερδιπλασια) , η μαρκα που ειναι αγνωστη η κατι αλλο. Αν εχει καποιος γνωμη επι του θεματος θα ημουν ευγνωμων. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ablaoublas_542 είπε

Οποιος εχει ενα λεπτο μπορει να τσεκαρει τι παει λαθος με αυτη την αγγελια που εχω βαλει για το ποδηλατο μου? Εχω προβλημα να το δωσω και δεν ξερω αν φταιει η τιμη που δεν ειναι σωστη (αν και το πηρα στα υπερδιπλασια) , η μαρκα που ειναι αγνωστη η κατι αλλο. Αν εχει καποιος γνωμη επι του θεματος θα ημουν ευγνωμων. 

Την μαρκα δεν την ξερω αλλα απο οτι ειδα φοραει καλα εξαρτηματα. Επισης να σε διορθωσω τα τρεκινγκ εχουν 28" τροχους οχι 27". Γενικως δεν συμπαθουν τοσο τα τρεκιγκ και γι αυτο δεν τα αγοραζουν αλλα θεωρω οτι η τιμη ειναι πολυ καλη οποτε πιστευω οτι απλα πρεπει να κανεις υπομονη. Επισης βαλε το αγγελια στο car.gr για να το δει πιο πολυς κοσμος. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

Για δώσε λεπτομέρειες ποιο κit και ποια μπαταρία πήρες  

Κιτ ένα 1000αρι από ebay, νομίζω ίδια είναι όλα πάνω κάτω. Για μπαταρία έψαξα αρκετά και τελικά πήρα αυτή:

https://enerprof.de/shop/batteries/ebike-and-pedelec-batteries/48v-li-ion-batteries/softpack-1000wh-en/enerpower-softpack-48v-13s3p-10_35ah-bms-20a-pedelec-battery-10x4-diy-35e/

Μαζί με έναν φορτιστή από αυτούς. 

Επίσης πήρα και ενα torque arm από amazon που διάβασα ότι χρειάζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, τι κάνουμε με φώτα; Να βλέπω αλλά και να με βλέπουν. Που να ψάξω; 

Δημοσ.
Στις 1/6/2019 στις 8:58 ΜΜ, darkmatinee είπε

Καλά το πας είσαι στο σωστό δρόμο.

Η Ideal είναι ok value for money αμιγώς ποδηλατική ελληνική  εταιρία, που χρησιμοποιεί επώνυμα περιφερειακά, αντίθετα η Orient δεν δίνει και πολλά στοιχεία 

Ότι σε παίρνει οικονομικά και σου αρέσει περισσότερο σε αυτό το στυλ.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...