Glikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Ολα ξεκινουν απο τι χρηση θα κανεις με το ποδηλατο. Απαντησε σε αυτα για να σε βοηθησω καλυτερα. 1)Ποσα χρηματα διαθετεις. 2)Χρηση ποδηλατου(βουνο,δρομος). Για το συγκεκριμένο έλεγα αν είναι καλή ευκαιρία. Διότι από αυτά που έψαξα μου φαίνεται καλό. Τιμή εκεί κοντά. Χρήση μέσα πόλη και λίγο χώμα. Πιστεύω ένα HT είναι ιδανικό. Έχει σταματήσει η παραγωγή του μάλλον οπότε ότι έχει μείνει. Επίσης είδα και το παρακάτω Lapierre Tecnic 300 στα 400 ευρώ. Με 27 ταχ. Alivio
Rpanagos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Glikos είπε Για το συγκεκριμένο έλεγα αν είναι καλή ευκαιρία. Διότι από αυτά που έψαξα μου φαίνεται καλό. Τιμή εκεί κοντά. Χρήση μέσα πόλη και λίγο χώμα. Πιστεύω ένα HT είναι ιδανικό. Έχει σταματήσει η παραγωγή του μάλλον οπότε ότι έχει μείνει. Επίσης είδα και το παρακάτω Lapierre Tecnic 300 στα 400 ευρώ. Με 27 ταχ. Alivio Μιας και το budget σου ειναι περιορισμενο εγω θα προτεινα αυτο https://www.tsirikosbikes.gr/bikes/on-road/kona-dew.html κατι αξιοπιστο δηλαδη που θα μπορεις ΑΝΕΤΑ να κανεις τις διαδρομες σου στην πολη και λιγο χωμα(παρκο οχι βουνο)θα μπορουσες να πας. Αυτα που εχεις βαλει οχι οτι δεν ειναι καλα απλα μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα θα αρχισουν τα προβληματα και δεν εισαι να δινεις λευτα τωρα που ξεκινας το ποδηλατο γιατι θα το δεις με κακο ματι εαν παρεις κατι φτηνο και σου χαλασει στην πορια. Επισης τα μοντελα που κοιτας ειναι παλια οποτε οχι...δες αυτο που σου προτεινα και γενικα κατι σε αυτην την κατηγορια ψαξε!
Glikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Μιας και το budget σου ειναι περιορισμενο εγω θα προτεινα αυτο https://www.tsirikosbikes.gr/bikes/on-road/kona-dew.html κατι αξιοπιστο δηλαδη που θα μπορεις ΑΝΕΤΑ να κανεις τις διαδρομες σου στην πολη και λιγο χωμα(παρκο οχι βουνο)θα μπορουσες να πας. Αυτα που εχεις βαλει οχι οτι δεν ειναι καλα απλα μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα θα αρχισουν τα προβληματα και δεν εισαι να δινεις λευτα τωρα που ξεκινας το ποδηλατο γιατι θα το δεις με κακο ματι εαν παρεις κατι φτηνο και σου χαλασει στην πορια. Επισης τα μοντελα που κοιτας ειναι παλια οποτε οχι...δες αυτο που σου προτεινα και γενικα κατι σε αυτην την κατηγορια ψαξε! Ποδήλατο κάνω χρόνια απλά θέλω να αλλάξω αυτό που έχω. Τα παλιά μοντέλα δεν με πειράζουν, αρκεί να είναι αξιόπιστα. Γιατί δεν είναι καλά τα συγκεκριμένα? Θα τσεκάρω και αυτό που έστειλες αν και θα προτιμούσα HT Mountain. Το budget μπορεί να ανέβει ακόμα λίγο. Δεν βιάζομαι να αγοράσω απλά θέλω να δω τι παίζει την αγορά.
Rpanagos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Glikos είπε Ποδήλατο κάνω χρόνια απλά θέλω να αλλάξω αυτό που έχω. Τα παλιά μοντέλα δεν με πειράζουν, αρκεί να είναι αξιόπιστα. Γιατί δεν είναι καλά τα συγκεκριμένα? Θα τσεκάρω και αυτό που έστειλες αν και θα προτιμούσα HT Mountain. Το budget μπορεί να ανέβει ακόμα λίγο. Δεν βιάζομαι να αγοράσω απλά θέλω να δω τι παίζει την αγορά. Δωσε λιγες πληροφοριες,ποσα χλμ κανεις,τι ποδηλατο εχεις. Οπως σου εγραψα ποιο πανω δεν ειναι αξιοπιστα αυτα που εβαλες λογο του οτι οτι πληρωνεις παιρνεις. Προτιμησε γνωστες μαρκες(kona,scott,ideal,giant,specialized και αλλες πολλες). Το οτι δεν σε πειραζουν επειδη ειναι παλια δεν ειναι ειναι σωστο,αυτα που εβαλες ειναι 26'...δεν υπαρχουν καινουργια 26'. Επισης σκεψου και την αξια σε περιπτωση που θες να το δωσεις αργοτερα για να παρεις κατι καλυτερο...(σχετικα με το οτι δεν σε πειραζει που ειναι παλια). Τωρα,αν δεν σε πειραζει μπορεις σε αυτα τα λευτα να δεις και καποια μεταχειρισμενα στο car.gr πχ! Αλλα δεν ειναι το ιδιο με ενα καινουργιο
Glikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Rpanagos είπε Δωσε λιγες πληροφοριες,ποσα χλμ κανεις,τι ποδηλατο εχεις. Οπως σου εγραψα ποιο πανω δεν ειναι αξιοπιστα αυτα που εβαλες λογο του οτι οτι πληρωνεις παιρνεις. Προτιμησε γνωστες μαρκες(kona,scott,ideal,giant,specialized και αλλες πολλες). Το οτι δεν σε πειραζουν επειδη ειναι παλια δεν ειναι ειναι σωστο,αυτα που εβαλες ειναι 26'...δεν υπαρχουν καινουργια 26'. Επισης σκεψου και την αξια σε περιπτωση που θες να το δωσεις αργοτερα για να παρεις κατι καλυτερο...(σχετικα με το οτι δεν σε πειραζει που ειναι παλια). Τωρα,αν δεν σε πειραζει μπορεις σε αυτα τα λευτα να δεις και καποια μεταχειρισμενα στο car.gr πχ! Αλλα δεν ειναι το ιδιο με ενα καινουργιο Εννοώ δεν με πειράζει που είναι παλιά μοντέλα. Εφ'όσον είναι σε καινούρια κατάσταση και όχι μεταχ/να. Απ'ότι ξέρω το fidusa κόστιζε 500+ όταν βγήκε, γι'αυτό θεωρώ είναι καλή ευκαιρία. Όπως και η ideal, είναι Ελληνική εταιρία με ποιοτικά χειροποίητα ποδήλατα. Τώρα βέβαια δεν είμαι ειδικός σε μάρκες ποδηλάτων. Και έχει καλά specs σε θέμα σκελετού και περιφερειακών. Σκελετός Hydro alloy 7005, πιρούνι με lockout, acera 3x8 κλπ. Ειδικά στην τιμή αυτή. Απαιτήσεις δεν έχω τρελές. Για cardio το θέλω κυρίως και να πάω και σε χώμα καμιά φορά. Ειδικά με τους δρόμους που έχουμε εδώ πιστεύω είναι χρειάζεται ένα HT. Δεν κάνω πολλά χιλ. Ένα ideal έχω αλλά θα το χαρίσω. Θα το το ψάξω ακόμα, δεν βιάζομαι. Και το Cube Aim Pro μου αρέσει. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από Glikos
Rpanagos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Glikos είπε Εννοώ δεν με πειράζει που είναι παλιά μοντέλα. Εφ'όσον είναι σε καινούρια κατάσταση και όχι μεταχ/να. Απ'ότι ξέρω το fidusa κόστιζε 500+ όταν βγήκε, γι'αυτό θεωρώ είναι καλή ευκαιρία. Όπως και η ideal, είναι Ελληνική εταιρία με ποιοτικά χειροποίητα ποδήλατα. Τώρα βέβαια δεν είμαι ειδικός σε μάρκες ποδηλάτων. Και έχει καλά specs σε θέμα σκελετού και περιφερειακών. Σκελετός Hydro alloy 7005, πιρούνι με lockout, acera 3x8 κλπ. Ειδικά στην τιμή αυτή. Απαιτήσεις δεν έχω τρελές. Για cardio το θέλω κυρίως και να πάω και σε χώμα καμιά φορά. Ειδικά με τους δρόμους που έχουμε εδώ πιστεύω είναι χρειάζεται ένα HT. Δεν κάνω πολλά χιλ. Ένα ideal έχω αλλά θα το χαρίσω. Θα το το ψάξω ακόμα, δεν βιάζομαι. Και το Cube Aim Pro μου αρέσει. Στο λεω απλως γιατι ενα ποδηλατο βουνου ειναι για το βουνο. Ενα για τον δρομο ειναι για τον δρομο. Δεν μπορεις να τα κανεις και τα 2 καλα με ενα μονο
Glikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Στο λεω απλως γιατι ενα ποδηλατο βουνου ειναι για το βουνο. Ενα για τον δρομο ειναι για τον δρομο. Δεν μπορεις να τα κανεις και τα 2 καλα με ενα μονο Δρόμο κυρίως αλλά με λακούβες πολλές φορές. Και κανά χώμα/ανώμαλη διαδρομή. Όχι καταβάσεις και τέτοια τρελά. Οπότε θα ψάξω και άλλες μάρκες και ίδωμεν. Thanks.
Chocobo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα.Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο νημα αλλα λεω να ρωτησω.Εαν δεν ειναη οποιος δωσει σχετικο λινκ θα βοηθησει πολυ. Ψαχνω να αγορασω ενα ποδηλατο.Η χρηση του θα ειναι βολτες στη πολη καθημερινα. Δεν θελω να δωσω πανω απο 300. Πριν ειχα ενα ideal pro rider το οποιο το ειχα παρει μεταχειρισμενο 250 αλλα μου το εκλεψαν.Δεν θυμαμαι ακριβως χρονολογια , 14-15 μοντελο καπου εκει.Ημουν υπερευχαρηστημενος με εκεινο. Τα νεα pro rider ειναι πολυ εκτος budget.Mountain ψαχνω παντως. Ειμαι 1,80.Δεν με ενδιαφερουν διακοφρενα κλπ.Κυριος καλη θεση οδηγησης θελω και καλη αναρτηση.
Rpanagos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 53 λεπτά πριν, Chocobo είπε Καλησπερα.Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο νημα αλλα λεω να ρωτησω.Εαν δεν ειναη οποιος δωσει σχετικο λινκ θα βοηθησει πολυ. Ψαχνω να αγορασω ενα ποδηλατο.Η χρηση του θα ειναι βολτες στη πολη καθημερινα. Δεν θελω να δωσω πανω απο 300. Πριν ειχα ενα ideal pro rider το οποιο το ειχα παρει μεταχειρισμενο 250 αλλα μου το εκλεψαν.Δεν θυμαμαι ακριβως χρονολογια , 14-15 μοντελο καπου εκει.Ημουν υπερευχαρηστημενος με εκεινο. Τα νεα pro rider ειναι πολυ εκτος budget.Mountain ψαχνω παντως. Ειμαι 1,80.Δεν με ενδιαφερουν διακοφρενα κλπ.Κυριος καλη θεση οδηγησης θελω και καλη αναρτηση. Γιατι δεν ψαχνεις παλι μεταχειρ... να παρεις?
Chocobo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Rpanagos είπε Γιατι δεν ψαχνεις παλι μεταχειρ... να παρεις? Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι τρομερό.Είναι λές και σε αυτό το εύρος τιμής δεν υπάρχει τίποτα.Ή που θα είναι ποδήλατο άγνωστης μάρκας κάτω απο 200 ή που θα είναι κάτι πολύ καλό 350-400 ευρώ και βάλε 😕 Συν ότι είμαι απο νησί οπότε δεν έχω και τεράστιες επιλογές. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από Chocobo
CleanthisD Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Αφού θα είσαι στην πόλη και δεν θα πατάς βουνίσιο χώμα δες εδώ https://www.skroutz.gr/c/299/podhlata.html?keyphrase=ideal+nergetic Ιδανικά πέταμα το μπροστά πιρούνι που είναι σαν άγκυρα και αντικατάσταση με ένα rigid
Rpanagos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Chocobo είπε Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι τρομερό.Είναι λές και σε αυτό το εύρος τιμής δεν υπάρχει τίποτα.Ή που θα είναι ποδήλατο άγνωστης μάρκας κάτω απο 200 ή που θα είναι κάτι πολύ καλό 350-400 ευρώ και βάλε 😕 Συν ότι είμαι απο νησί οπότε δεν έχω και τεράστιες επιλογές. Μπες στο car.gr και ψαξε! Δεν χρειαζετε να ειναι απο το νησι σου ο πωλητης!
Chocobo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Rpanagos είπε Μπες στο car.gr και ψαξε! Δεν χρειαζετε να ειναι απο το νησι σου ο πωλητης! Εκει εψαξα αλλα βρηκα ελαχιστα.Δεν αγοραζω εκτος νησιου.Τα εξοδα αποστολης ειναι πολλα για ποδηλατο συν ολα τα ρισκα που πρεπει να παρω αγοραζοντας κατι που δεν βλεπω. Το ideal αυτο εχει μεγαλη διαφορα το μοντελο του 13 με αυτο του 18 ;
Rpanagos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Chocobo είπε Εκει εψαξα αλλα βρηκα ελαχιστα.Δεν αγοραζω εκτος νησιου.Τα εξοδα αποστολης ειναι πολλα για ποδηλατο συν ολα τα ρισκα που πρεπει να παρω αγοραζοντας κατι που δεν βλεπω. Το ideal αυτο εχει μεγαλη διαφορα το μοντελο του 13 με αυτο του 18 ; Ε τοτε μια χαρα ειναι αυτα τα Ideal που σου προτεινε ο φιλος ποιο πανω. Παρε αυτο του 13 μια χαρα θα σου ειναι.Οχι δεν εχουν διαφορα! Απλα επικοινωνησε με το καταστημα για να σου πουν τι μεγεθος να το παρεις για να ειναι στα μετρα σου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα