stratigos24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ναι, το ανεμιστηρακι της καρτας δουλευει και στις 2 θεσεις. Τα error codes που βγαζει ειναι τα εξης: 69, 00, Ε8, 02 με αυτη τη σειρα και επαναλαμβανεται συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grash2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 οκ κατσε να κατεβασω το manual bios settings error, δειχνει, βγαλε το Pc απο το ρευμα, αφαιρεσε την μπαταρια, απο το mobo, και αστο για κανα λεπτο, σημειωση χωρις το psu στην πριζα βαλε την μπαταρια βαλε τις μνημες στις πρασινες, δοκιμασε μια μονη της μετα δυο μετα τρεις, αν εχεις πολυμετρο δοκιμασε την μπαταρια οτι βγαζει τα volt που γραφει 3 αν δεν κανω λαθος αν δεν εχεις, αν δεν σου ειναι κοπος οταν ευκαιρισεις παρε μια μπαταρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Aπο οτι φαινεται στο manual: 69 Init Cache Initialize cache controller 00 (δεν το βρηκα) Ε8 (ουτε αυτο το βρηκα) 02 Jumps to E000 segment Execution of POST routines in E000 Kαι εδω ο αλλος στο πρωτο ποστ που του εχει βγαλει και εκεινου το ε8 και αλλα, λεει οτι το manual δεν τον βοηθησε. Edit: Mπορει να εχω και εδω την παλια μπαταρια (δεν ειμαι σιγουρος, αμα την βρω θα την δοκιμασω). Οσον αφορα τωρα αυτο που λες για το pc απο το ρευμα, το cmos κλπ εχω κανει αυτες τις διαδικασιες που αναφερω στο πρωτο ποστ: ''Εκανα και cmos με το κουμπι αλλα και με τη μπαταρια βγαζοντας την τη μια για 1 λεπτο την αλλη για 5 λεπτα και την τριτη φορα για καμια 20αρια μερες''. Ολες τις φορες το τροφοδοτικο ηταν εκτος ρευματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grash2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 στο Link που εστειλες του βγαζει αυτα τα error οταν δουλευει της μνημες στις μαυρες θυρες, ενω στις πρασινες του παιζει μια χαρα, ειναι limitation του memory controller, Και το δικο μου το x58 της gigabyte εχει ενα αντιστιχο θεμα, φιλε αν δεν σου παιζει με της μνημες στα πρασινα, και με reset του cmos σε καθε αλλαγη που κανεις με τις μνημες, τοτε το μονο που σου μενει ειναι να ελενξεις τροφοδοτικο, αν το τροφοδοτικο εινα οκ, τοτε εχει θεμα το mobo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ναι, αυτο πρεπει να γινει μιας και οπως ειπα, οι μνημες δοκιμαστηκαν σε ολες τις θεσεις, με ολους τους συνδιασμους και δεν... Οποτε περιμενω τον φιλο με το οργανο να μετρησουμε καθως και τον Thanο ή οποιον αλλο ξερει να μου πει πιο ειναι το ρευμα του επεξεργαστη, ωστε να το βγαλω, να εκκινησω εν συνεχεια τον υπολογιστη και να δω τι συμβαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grash2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 το ρευμα της cpu ειναι το 8pin που ειναι αριστερα απο το socket του επεξεργαστη πισω απο τον ανεμιστηρα που δεν εχεις βγαλει του cpu cooler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ok, παω να το βγαλω να δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 1 μιση σελίδα ποστς για πράγματα που έχουν γίνει και ματαγίνει. @grash2 αν είχες κάνει το κόπο να διαβάσεις μια σελιδούλα μονάχα θα είχες γλιτώσει απ'όλο αυτό πλήθος περιττών δημοσιεύσεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Tελικα ειχε και αλλη βιδα η ψυκτρα (ηταν κατω απο το αλλο ανεμιστηρακι της που δεν ειχα βγαλει πριν, οποτε ξεσφιξα και εκεινη). Ξεκινησα τον υπολογιστη χωρις ρευμα στον επεξεργαστη και παλι αναβουν ολα τα λαμπακια, ανεμιστηρακια κλπ αλλα τιποτα δεν γινεται. Στο πανελακι της μητρικης, κολλημενο το code FF. Edit: Ξαναεβαλα το ρευμα στον επεξεργαστη και ξανα ξεκινησα τον υπολογιστη. Τωρα στο πανελακι εχει αυτα: 68, 02, EA, 01. Kαι τωρα με τη ραμ σε αλλη θεση: 62, 00, Ε8, 01. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grash2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 @αδικος το μονο που εχει ξαναγινει ειναι η αλλαγη των μνημων, μαλλον εσυ δεν διαβασες το δικο μου και το cmos reset οπου αν ειχε τις μνημες σε λαθος slot οπως στη φωτο, οσα reset και να εκανε δεν θα επαιζε, του ειπε κανενας να κοιταξει για error codes? η να αλλαξει θεση την καρτα? αν δεν σε ενοχλει, το δικο μου χρονο μπορω να τον ξοδευω με οπως λες περιττες δημοσιευσεις, προβλημα μου α) μνημες, ασε μονο μια πανω σε ολες τις θεσεις, διαβασα οτι το εχεις κανει, απλα το επιβεβαιωνω, νομιζω παντος οτι πρεπει να χρησιμοποιησεις τις πρασινες θυρες, ελενξε το manual για τη σωστη θεση των μνημων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Είναι πρόβλημα όλων γιατί κουράζεις το θέμα. Συμμετέχουν και άλλοι στο νήμα δυστυχώς ή ευτυχώς που θα πρέπει να διαβάζουν τα ίδια και τα ίδια (ρώτα το Θάνο). Αυτό "το μόνο που" αναφέρεις, τις μνήμες και το cl cmos είναι και ολόκληρη η συζήτηση που επαναλαμβάνεις. Το μόνο νέο που έπιασε τόπο είναι η τροφοδοσία του cpu που επισήμανες ποια είναι αφού κατέληξες και εσύ πως όλα όσα ρώταγες ήταν μάταια. Ακόμα και τα error codes έχουν εξηγηθεί στο άλλο link (αν είχες κάνει το κόπο να το διαβάσεις θα έβλεπες πόσο έχει κουραστεί το θέμα). Δεν σου επιτέθηκα όμως και δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεσαι. Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grash2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ακόμα και τα error codes έχουν εξηγηθεί στο άλλο link (αν είχες κάνει το κόπο να το διαβάσεις θα έβλεπες πόσο έχει κουραστεί το θέμα). Δεν σου επιτέθηκα όμως και δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεσαι. Φιλικά http://www.insomnia.gr/topic/434037-οδηγος-για-την-μετρηση-τροφοδοτικου-με-πολυμετ/ αν λες για αυτο το λινκ δεν γραφει για error codes για δωσε link να διαβασω και εγω να μαθω, γιατι δεν βρισκω... οσο κοπο και αν εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/490922-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82/page-2?do=findComment&comment=52457398 Μη το κουράσουμε άλλο όμως έτσι, με το τι ειπώθηκε και τι όχι. Είναι ανούσιο και ξεφεύγουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Oταν λεει ''στο αλλο link'' εννοει απο το παλιο μου θεμα μαλλον ο φιλος άδικος, που εχω αναφερει στο ποστ #17 στο παρον θεμα που ειχαμε αναλυσει τα τοτε error codes που μου εβγαζε. Τα τωρινα δεν τα ειχαμε αναφερει βεβαια, αλλα τα ειχα δει εγω στο manual και ειχα ενημερωσει στο πρωτο ποστ αυτου του θεματος οτι δεν δινουν καποια βοηθεια. Οπως και να'χει, ολοι για να βοηθησουμε/βοηθηθουμε ειμαστε εδω βρε παιδια. Μη χαλαμε τις καρδιες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 αλλα τα ειχα δει εγω στο manual και ειχα ενημερωσει στο πρωτο ποστ αυτου του θεματος οτι δεν δινουν καποια βοηθεια. Ναι δυστυχώς τα περισσότερα που παίρνεις είναι "reserved" και δεν δίνουν κανένα στοιχείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα