Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ολα αυτα auto ναι και volt στα 1.5 αν σου δινει επιλογη

κανε τα setting με μια μνημη, και μετα βαλε τις επανω και βεβαιωσε τα οτι τα πηρε στο bios

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1.5 η μνημη? Γιατι πριν νομιζω ειπες στα 1600 με 1.65. Απο μονη της νομιζω (μπορει να κανω και λαθος), τις εχει στο 1500 με τα αλλα στο auto αλλα αμα πας να το ρυθμισεις μονος, σου εχει χρωματισμενες τις επιλογες 1.60 και 1.65.

Δημοσ.

οπα, αποκλειετε να τις εχει 1500? εχεις overcloak στη cpu τοτε, οι μνημες πρεπει να δειχνουν 1066

να σου πω, μην μασας ερχομαι :) περνω και τις μνημες μου μαζι για να τσεκαρουμε

ξεκιναω σε 10 λεπτα

Δημοσ.

Ναι, απο μονη της εχει τις μνημες 1066 και 1.5v, αλλα αμα πας να τις ρυθμισεις χειροκινητα στο volt το 1.6 και 1.65 ειναι χρωματισμενα σαν σωστες επιλογες.

Εdit: Εγινε. Να εισαι καλα!

Δημοσ.

αν λες μοβ τις σωστες επιλογες, δεν ειναι, ειναι οι και καλα overcloaked, η σωστη για τα default ειναι 1.5

κλεινω pc να βγαλω μνημες, ερχομαιιιι

Δημοσ.

επεστρεψα, κατι προλαβαμε να κανουμε

1 απο τα τρια dimms ειναι σιγουρα προβληματικο, και τα αλλα δυο κανουν πιθανο overvolt κατα 0.5-6 χωρις λογο, ενω περνουν καρφωτο volt στα 1.65 αυτες πανε 1.7-1.71 αυξομειωνεται, απο μονες τους

ειδαμε bios settings, Οπου με το προβληματικο dimm εχανε ρυθμισεις εβλεπε ποτε 4gb αντι για 6gb,  ποτε κολαγε και ποτε οχι,

οταν εβαλα τις δικες μου μνημες επαιξε με την πρωτη στα 1600 με το QPI/VTT στα 1.35 @ 1600 , 1.65, επομενος νομιζω δεν ειναι mobo

λογο χρονου δεν προλαβα να τσεκαρω αν οντως και στις δικες μου εκανε overvolt τις μνημες στα 1.7 αρα και mobo issue(οταν το ειδα ειμασταν στα τελειωματα και επρεπε να φυγει ο στρατηγος)

βαλε βγαλε, καταληξαμε οτι με τα 2 dimm δειχνει stable στα 1600, εκανε restart καθε φορα, με μονο θεμα το overvolt, το τριτο κανει προβλημα και μονο του οταν το βαζεις πανω και με παρεα τα αλλα δυο

θα ψαξω να του βρω 1600αρες στα 1.5v οχι στα 1.65(για πιο stable), και καποια στιγμη πρεπει να τις αλλαξει, αν ειχαμε λιγο χρονο ακομα θα βλεπαμε και το overvolt issue αν το εκανε και στα δικα μου dims(αρα mobo θεμα), καθως και να καναμε ενα bios update γιατι ειχε ακομα το μαμα απο το 2008 που δεν αποκλειετε να ελυνε καποια θεματα, last bios version 2011

Δημοσ.

αν βρεις 1600αρες με 1.5, πηγαινε μια στο Public Πλαισιο multirama αν εχει και σε λογικη τιμη ψωνισε

edit:

στρατηγε μην παρεις, πρεπει να δουμε τι κανει για το mobo σου μην ψαχνεσαι μετα

Δημοσ.

Να έκανες ένα φλασάρισμα το bios πριν αγόραζες...;  :fear:

Γνώμη μου μη παίρνεις αποφάσεις της τελευταίας στιγμής στο πόδι. 

Εδώ είμαστε στην επόμενη άδεια, αφού βρέθηκε και ο πιθανός ύποπτος. 

Τι και αν μείνει με 4 gb για λίγο καιρό που θα λείπεις κι όλας.

• Like 1
Δημοσ.

Να έκανες ένα φλασάρισμα το bios πριν αγόραζες...;  :fear:

Γνώμη μου μη παίρνεις αποφάσεις της τελευταίας στιγμής στο πόδι. 

Εδώ είμαστε στην επόμενη άδεια, αφού βρέθηκε και ο πιθανός ύποπτος. 

καλα σου λεει αστο προσ το παρον, αυτο με το 1.7volt δεν μου καθεται καλα, μην παρεις τιποτα μεχρι να δουμε τι παιζει με το mobo

Δημοσ.

παιδια και εγω εχω κατι αναλογο, εβαλα αλλη μητρικη και στο bios μεσα  για τις μνημες λεει   1,65ν  ενω ταση λειτουργιας ειναι στα 1,50 απο μονο του ειναι default   και δεν εχω κανει overclock μηπως χρειαζεται bios  update;   ειναι υπευθυνο γι αυτο το τροφοδοτικο;  η μητρικη μου ειναι καινουρια,  και ειναι μια foxconn g41-MD    της εκανα και memtest  αλλα τιποτα  κολημενο στα 1,65  ενω πρεπει να κατεβει στα 1,50ν  

Δημοσ.

Το οτι μπορει να δουλεψει και dual channel μια μητρικη που ειναι triple δεν το ηξερα. :P

Μου το ειπε και εχθες ο grash.

Το αφηνω ετσι λοιπον και βλεπουμε. Μεχρι στιγμης δουλευει οκ ο υπολογιστης, χωρις να καθυστερει (οπως αλλες φορες πριν κανουμε τις ρυθμισεις με τον grash) στην μαυρη αρχικη εικονα που διαβαζει μνημες, σκληρους κλπ μεχρι να ξεκινησει να φορτωνει τα windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...