chrkain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 το δοκίμασα high-ultra χωρίς Anti-aliasing ευχαριστώ
SoFGR Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 πηρα ολα τα dlc και ειπα να τα δοκιμασω με το relive ανοιχτο http://www.youtube.com/watch?v=3hrmY4jlkY4 ειναι τρελη καζουαλια το game - κοντευει να γινει η νεα μου "ενοχη" ευχαριστηση 1
Daemonos Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Θα βγει το 2ο όπου να 'ναι μάγκες και θα γουστάρουμε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 όπου να 'ναι Σε 7 μήνες.
just getting started Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Είναι η ultimate edition στα 20 στο οριτζιν και ψήνομαι άγρια Από εδώ είναι κανεις που παίζει; και έχει εμπειρία από το game αυτή τη στιγμή;
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Είναι η ultimate edition στα 20 στο οριτζιν και ψήνομαι άγρια Από εδώ είναι κανεις που παίζει; και έχει εμπειρία από το game αυτή τη στιγμή; http://swbstats.com/
just getting started Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Γιατί τόσοι λίγοι στο πσ βρε παιδια; αφού το παιχνίδι είναι αρκετα optimized... Thanks btw
Zus Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Γιατί δεν είναι κορόιδο ο PC gamer να πληρώνει τα DLC της EA. Εγώ αγόρασα το αρχικό από Γερμανό σε προσφορά (30€ αν θυμάμαι καλά) το έλιωσα και μόλις βγήκε το νεο DLC μην τον είδατε τον Παναή. Φαίνεται να έβαλαν μυαλό στο νέο που έρχεται τον Νοέμβριο πάντως.
just getting started Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Ναι αλλα πάλι δεν θα έχει galactic conquest Πάντως βλέπω το πρώτο βαττλεφροντ και μένω με το στόμα ανοιχτό.... Το παιχνίδι είχε τις δυνατότητες να ξεπεράσει και τα battlefield με αυτό το engine Απλα πιστεύω δεν βάλαν content για να έχουν λόγο να βγάλουν σεκουελ σε 2χρονια
SoFGR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 μπηκα να παιξω λιγο walker assault στα κλεφτα σημερα το πρωι, τρακαρα και ελληνα για αλλη μια φορα στο menu γραφει οτι τα DLC packs εχουν ελευθερη προσβαση για αυτο το ΣΚ, λιγο που το γκουγκλαρα ομως δεν υπηρχε σχετικη ανακοινωση σε κανενα site .. για μενα το battlefront II ειναι σιγουρη αγορα γιατι το πρωτο δεν με "εκαψε" απο οικονομικης αποψης, μονο ενα 10ρικο ειχα δωσει για τα season pass. 2
newlynx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 To αγόρασα και εγώ (10€ για imperial edition) αλλά δεν έχω ασχοληθεί, μόνο ο μικρός παίζει 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Η Season Pass αυτή τη στιγμή είναι free. 5
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Αξιζει να μπει κανεις πλεον να παιξει λιγο χαλαρα ομως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα