Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Battlefront [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

"GET BACK INTO THE BATTLE"

(please come back...)

Χεχεχ. Κατανοεί κανείς πόσο χάλι, αν μέσα σε 4 μήνες το παιχνίδι έχει τέτοια campaigns για να γυρίσει ο κόσμος πίσω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν ηξερα που να ρωτησω οποτε ανοιξα θεμα εδω -αν χρειαστει ας μεταφερθει .

Λοιπον εχω το παρακατω συστημα

i3 2100

8GB memory

660ti 2GB

θα μπορεσω να τρεξω το συγκεκρινο παιχνιδι ;

Δημοσ.

δεν ηξερα που να ρωτησω οποτε ανοιξα θεμα εδω -αν χρειαστει ας μεταφερθει .

Λοιπον εχω το παρακατω συστημα

i3 2100

8GB memory

660ti 2GB

θα μπορεσω να τρεξω το συγκεκρινο παιχνιδι ;

Ναι με καλα fps με 90% αξιοπιστια. Ο επεξεργαστης σου με προβληματιζει. Το καλυτερο θα ηταν να εβρισκες ενα μεταχειρισμενο i5 sandy bridge, πρεπει να ειναι πολυ φθηνοι πλεον.

Δημοσ.

Το πήρε κανείς το Outer Rim να μας πει εντυπώσεις? Το έχω κάψει τις τρεις τελευταίες μέρες, έφτασα 50 και κάθε φορά που έχω νεύρα παίζω καμία ωρίτσα zergilίκι του θανατά.

Δημοσ.

Ναι με καλα fps με 90% αξιοπιστια. Ο επεξεργαστης σου με προβληματιζει. Το καλυτερο θα ηταν να εβρισκες ενα μεταχειρισμενο i5 sandy bridge, πρεπει να ειναι πολυ φθηνοι πλεον.

Καλησπερα. Ενας i5 ο πιο φθηνος παει περιπου 100-150 ευρω δεν με συμφερει...ασε  που δεν εχω τοσα χρηματα διαθεσιμα για παιχνιδι.

Υπαρχει περιπτωση να τρεχει στον i3 2100 πως το βλεπεις ;

Δημοσ.

Καλησπερα. Ενας i5 ο πιο φθηνος παει περιπου 100-150 ευρω δεν με συμφερει...ασε  που δεν εχω τοσα χρηματα διαθεσιμα για παιχνιδι.

Υπαρχει περιπτωση να τρεχει στον i3 2100 πως το βλεπεις ;

Δε λεω για καινουριο, σαφως και δε θα σε συνεφερε να τον αγορασεις με τετοιο κοστος. Θα μπορουσες να βρεις εναν μεταχειρισμενο i5 2400 φθηνοτερα πιστευω.

Τες πα, θεωρω οτι θα μπορεις να παιξεις με αξιοπρεπη fps ναι.

Δημοσ.

Δε λεω για καινουριο, σαφως και δε θα σε συνεφερε να τον αγορασεις με τετοιο κοστος. Θα μπορουσες να βρεις εναν μεταχειρισμενο i5 2400 φθηνοτερα πιστευω.

Τες πα, θεωρω οτι θα μπορεις να παιξεις με αξιοπρεπη fps ναι.

καινουριο παει πιο ακριβα φιλε...για δευτερο χερι σου μιλησα...το 1155 παραμενει ακριβο ακομα διοτι ειναι το καλυτερο !!

Ειδα στο site οτι θελει ι3 6000 σειρα...δεν ισχυει δηλαδη ;

Δημοσ.

Το καλύτερο δεν είναι, άντε να το προτιμούν οι hardcore overclockers. Τέλος πάντων, θα παίξει το παιχνίδι, ένας φίλος μου έχει έναν Sandy bridge i5 χαμηλής κατανάλωσης, είναι σαν τον i3 και παίζει ικανοποιητικά.

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

(είχα ξεχάσει να το βάλω)

Btw, έπαιξα μετά από μήνες. Τα TIEs συνεχίζουν να είναι τροφή για τα Rebel starfighters. :P

Το θέμα είναι ότι από τον Μάιο στο PC υπάρχει bug με τους heroes που ρίχνει το framerate ή/και ανεβάζει το lag με το Heroes vs Villains mode να είναι Unplayable μέχρι να μείνουν 2-3 ζωντανοί. Η Dice τουπεκί για το θέμα.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...