Zus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν δέχεται χρεωστικές το origin? Δεν δέχεται καμία ελληνική κάρτα το Origin, γμω τα cc μου μέσα? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2016 από Zus
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 30 ευρω στο origin και 35 η deluxe. Καλη τιμη για την Deluxe για την απλη του Origin παλι οχι γιατι τοσο παιζει και απο Γερμανο https://www.germanos.gr/product/star-wars-battlefront-pc/20305160/
Zus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλη τιμη για την Deluxe για την απλη του Origin παλι οχι γιατι τοσο παιζει και απο Γερμανο https://www.germanos.gr/product/star-wars-battlefront-pc/20305160/ Μέχρι χθες ήταν εξαντλημένο. Η deluxe με τα 5€ παραπάνω, πέρα από εμφανίσεις κλπ, έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα? με paypal? Δεν είχα balance και δεν είμαι σίγουρος αν μπορούσα να κάνω top up από το λογαριασμό μου, λόγω cc. Τελικά το πήρα μέσω τριγωνικής συναλλαγής με paypal balance
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 και μένα με άδειασε το origin σήμερα με mastercard οπότε πήγε απο keyshop. Του έχωσα κανα 2ώρο, μου αρέσει αυτο το zergιλίκη του.
Tēladominus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 και μένα με άδειασε το origin σήμερα με mastercard οπότε πήγε απο keyshop. Του έχωσα κανα 2ώρο, μου αρέσει αυτο το zergιλίκη του. Δεν εμπιστεύομαι γατάκια. 1
XMorsX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέχρι χθες ήταν εξαντλημένο. Η deluxe με τα 5€ παραπάνω, πέρα από εμφανίσεις κλπ, έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα? Emotes και καποιες κάρτες ξεκλειδωτες από την αρχή. Όσο το dl 44 ήταν op είχε κάποιο νόημα. Πλέον κανένα. 1
gildo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Το origin στις payment methods για ελλαδα δείχνει και paysafe.Εχει γίνει κάποιο λαθος η δέχεται ξανα paysafe?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 μαλλον για λαθος η μπορει αν προχωρησεις και επιλεξεις πληρωμη μεσω της paysafe να μην σε αφηνει τελικα...στο site της paysafe δεν υπαρχει καποια ενημερωση παντως!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 https://twitter.com/JohnBoyega/status/705178017841225734 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Outer Rim DLC . Έχει κανείς ιδέα απο εμπειρία με την EA, πόσο χρεώνει το εκάστοτε DLC αν δεν έχεις season pass?
stefanos_79 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Outer Rim DLC . Έχει κανείς ιδέα απο εμπειρία με την EA, πόσο χρεώνει το εκάστοτε DLC αν δεν έχεις season pass? Κατα κανόνα αν κρίνω από τα Battlefield είναι 15 ευρω το dlc
Zus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Πόσα expansions περιμένουμε? Το 50άρικο που ζητάνε για το season pass μου φαίνεται λίγο εξωφρενικό πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα