Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Battlefront [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα..υπαρχει καποιος τροπος να αλλαζεις hands στο παιχνιδι?γιατι εχω επιλογη για δευτερο hand.

Δημοσ.

Ένα Rogue Squadron θα έλεγε πολύ, μου εχουν λείψει τα V-Wing, αλλα και οι ωραίες πίστες όπου κυνηγούσαμε κάθε μικρό storm trooper για να πιάσουμε τα targets :D

Για X-Wing μάλλον θα περιμένουν να δούνε πως θα πάνε τα αλλα δυο spake sims

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πλάκα έχει, αλλά "Battlefield with a Star Wars skin on it", είναι λάθος. Αλλά οκ, Smosh Games, εδώ έκαναν για το Mad Max να λένε ότι είναι χάλια. :P

Edit: Wait, δεν το είχαμε ξαναδεί παρόμοιο παλιότερα; Προς το τέλος είχα Deja vu.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω μια 750 Ti

Να το πάρω για PC ή καλύτερα για PS4? Είναι και προσφορά στα 46€ στο Playstarion Store έναντι 60€.

Τι λέτε? 

Υπόψιν έπαιζα BF4 στο PC σε low χωρίς προβλήματα και χωρίς παράπονα.

Ειναι πιο βαρύ?

Δεύτερον πως το βλέπετε, κόσμο θα έχουν οι servers σε κάνα μήνα ή θα δεν θα βρίσκω game?

Επεξ/σία από Tony_Montana
Δημοσ.

Πλάκα έχει, αλλά "Battlefield with a Star Wars skin on it", είναι λάθος. Αλλά οκ, Smosh Games, εδώ έκαναν για το Mad Max να λένε ότι είναι χάλια. :P

Edit: Wait, δεν το είχαμε ξαναδεί παρόμοιο παλιότερα; Προς το τέλος είχα Deja vu.

ο γεροxtrm για άλλο ένα παιχνίδι είχε δίκιο ότι sucksballs!

και fanboy να σαι,θα πεις φτάνει!

• Moderators
Δημοσ.

Καλά, εδώ το θάβουν πιο πολύ απ' όσο πρέπει.

Έχω βαρεθεί να το λέω, single player, "battlefield skinned as Star Wars" και άλλα τέτοια είναι πράγματα που απασχολούν όσους δεν το έχουν παίξει.

Οι παίχτες έχουν άλλα θέματα.

Κι εσύ, κάνε καμιά αίτηση για R6, αλλιώς δεν μπαίνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγορασω αυτο το παιχνιδι για τον γιο μου,αλλα εχω μπερδευτει λιγο με τις 2 εκδοσεις,...διαβασα καποιες σελιδες απο το τοπικ αλλα δεν πολυκαταλαβα τις διαφορες(απλη εκδοση vs D1 edition)....τελικα ποια εκδοση να προτιμησω?...θα το παιζει σχετικα καλα ο ηυ της υπογραφης?

Δημοσ.

Καλά, εδώ το θάβουν πιο πολύ απ' όσο πρέπει.

Έχω βαρεθεί να το λέω, single player, "battlefield skinned as Star Wars" και άλλα τέτοια είναι πράγματα που απασχολούν όσους δεν το έχουν παίξει.

Οι παίχτες έχουν άλλα θέματα.

Κι εσύ, κάνε καμιά αίτηση για R6, αλλιώς δεν μπαίνεις.

δυστυχώς τα χει κάνει η ΕΑ...

α με θέλετε; καλώς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...