VagXal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα στην παρεα..υπαρχει καποιος τροπος να αλλαζεις hands στο παιχνιδι?γιατι εχω επιλογη για δευτερο hand.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, πρέπει να συμπληρώσεις και τα 2 και μετά θα μπορείς να διαλέγεις μεταξύ των 2, στην αρχή κάθε spawn.
VagXal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Α μονο στην αρχη ε?ελεγα μηπως υπηρχε επιλογη και μεσα στο match η εναλλαγη των δυο hands..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εναλλαγή των 2 hands υπάρχει, αλλά πρέπει να πέσεις πρώτα. Να αλλάξεις τι έχει το κάθε hand, μόνο στην αρχή του γύρου πριν κάνεις spawn. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Έλα ρε ΕΑ, κάνε ένα νέο X-Wing game ή άντε, Rogue Squadron. http://imgur.com/a/w5Jw7
Athanasios2104 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ένα Rogue Squadron θα έλεγε πολύ, μου εχουν λείψει τα V-Wing, αλλα και οι ωραίες πίστες όπου κυνηγούσαμε κάθε μικρό storm trooper για να πιάσουμε τα targets Για X-Wing μάλλον θα περιμένουν να δούνε πως θα πάνε τα αλλα δυο spake sims 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Πλάκα έχει, αλλά "Battlefield with a Star Wars skin on it", είναι λάθος. Αλλά οκ, Smosh Games, εδώ έκαναν για το Mad Max να λένε ότι είναι χάλια. Edit: Wait, δεν το είχαμε ξαναδεί παρόμοιο παλιότερα; Προς το τέλος είχα Deja vu. 1
Tony_Montana Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχω μια 750 Ti Να το πάρω για PC ή καλύτερα για PS4? Είναι και προσφορά στα 46€ στο Playstarion Store έναντι 60€. Τι λέτε? Υπόψιν έπαιζα BF4 στο PC σε low χωρίς προβλήματα και χωρίς παράπονα. Ειναι πιο βαρύ? Δεύτερον πως το βλέπετε, κόσμο θα έχουν οι servers σε κάνα μήνα ή θα δεν θα βρίσκω game? Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2015 από Tony_Montana
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τον περισσότερο κόσμο τον έχει στο PS4 και τον λιγότερο στο PC.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Πλάκα έχει, αλλά "Battlefield with a Star Wars skin on it", είναι λάθος. Αλλά οκ, Smosh Games, εδώ έκαναν για το Mad Max να λένε ότι είναι χάλια. Edit: Wait, δεν το είχαμε ξαναδεί παρόμοιο παλιότερα; Προς το τέλος είχα Deja vu. ο γεροxtrm για άλλο ένα παιχνίδι είχε δίκιο ότι sucksballs! και fanboy να σαι,θα πεις φτάνει!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Καλά, εδώ το θάβουν πιο πολύ απ' όσο πρέπει. Έχω βαρεθεί να το λέω, single player, "battlefield skinned as Star Wars" και άλλα τέτοια είναι πράγματα που απασχολούν όσους δεν το έχουν παίξει. Οι παίχτες έχουν άλλα θέματα. Κι εσύ, κάνε καμιά αίτηση για R6, αλλιώς δεν μπαίνεις. 1
GPOWERR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ενδιαφερομαι να αγορασω αυτο το παιχνιδι για τον γιο μου,αλλα εχω μπερδευτει λιγο με τις 2 εκδοσεις,...διαβασα καποιες σελιδες απο το τοπικ αλλα δεν πολυκαταλαβα τις διαφορες(απλη εκδοση vs D1 edition)....τελικα ποια εκδοση να προτιμησω?...θα το παιζει σχετικα καλα ο ηυ της υπογραφης?
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Καλά, εδώ το θάβουν πιο πολύ απ' όσο πρέπει. Έχω βαρεθεί να το λέω, single player, "battlefield skinned as Star Wars" και άλλα τέτοια είναι πράγματα που απασχολούν όσους δεν το έχουν παίξει. Οι παίχτες έχουν άλλα θέματα. Κι εσύ, κάνε καμιά αίτηση για R6, αλλιώς δεν μπαίνεις. δυστυχώς τα χει κάνει η ΕΑ... α με θέλετε; καλώς!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εσύ δεν γκρινιάζεις ότι θες να μπεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα