cocous Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια γνωριζει κανεις αν μπορουμε να παιξουμε με dualshok3 το παιχνιδι αυτο? Παιζω με ενα speedlink και ειμαι ολο ξαπλα. Ανασα δεν προλαβαινω να παρω και μου φαινεται οτι ειναι σκληρα τα αναλογικα και δεν μπορω να σκοπευσω καλα. Εντωμεταξυ πρεπει να ειναι πολυ ανεβασμενο το επιπεδο απο τι βλεπω και ισως οι γνησιοι PCακηδες εκμεταλευονται σιγουρα την ευκολη στοχευση με το mouse σε σχεση με gamepad. Βασικα προσπαθησα αλλα μου φαινεται βουνο η κινηση του παιχτη με το πληκτρολογιο ενω η στοχευση πολυ ευκολη σε σχεση με το gamepad. Με του Playstation ομως το χειριστηριο τα παω πολυ καλυτερα αλλα δυστυχως δεν ξερω αν μπορω να το Χρησιμοποιησω. Ισως να δοκιμασω του XBOX τα αναλογικα απο ενα φιλο να δω αν με βολευουν που ειναι και συμβατα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/forums/discussion/comment/71523/%23Comment_71523 Full patch notes από 1η Δεκεμβρίου patch. 1
ADHD Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 8350 και 980, gamepad αντι για mouse, double combo.. 2
Daemonos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/forums/discussion/comment/71523/%23Comment_71523 Full patch notes από 1η Δεκεμβρίου patch. Nerfάρα !!!! Barrage fuse time has been increased (from 0.5-1 to 2-2.25) Barrage full damage radius decreased with 0.5 meters. Barrage maximum damage decreased from 55 to 50.
cocous Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 8350 και 980, gamepad αντι για mouse, double combo.. Τοσο ασχημα δηλαδη? Κανενας αλλος δεν παιζειμε gamepad εδω? 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εμ...όχι σε first person shooters...
Daemonos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Τοσο ασχημα δηλαδη? Κανενας αλλος δεν παιζειμε gamepad εδω? Παίζω σε Ps4, συνήθειο είναι
ADHD Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Τοσο ασχημα δηλαδη? Κανενας αλλος δεν παιζειμε gamepad εδω? Ναι και εντελως φιλικα στο λεω, ο 8350 ειναι απλα κακη cpu για την 980(βασικα ειναι κακη cpu γενικα) και δεν πας να παιξεις multiplayer shooter στο pc με gamepad γιατι θα περασεις δυσκολα εκτος αν θες να παιξεις εντελως casual, η μαθε με mouse η παρτο στο ps4 ξερω γω. Να ηταν κανα far cry, fallout οκ και εγω με gamepad τα επαιξα για πιο ανετα αλλα multiplayer και pad στο pc απλα δεν.. 1
cocous Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ναι και εντελως φιλικα στο λεω, ο 8350 ειναι απλα κακη cpu για την 980(βασικα ειναι κακη cpu γενικα) και δεν πας να παιξεις multiplayer shooter στο pc με gamepad γιατι θα περασεις δυσκολα εκτος αν θες να παιξεις εντελως casual, η μαθε με mouse η παρτο στο ps4 ξερω γω. Να ηταν κανα far cry, fallout οκ και εγω με gamepad τα επαιξα για πιο ανετα αλλα multiplayer και pad στο pc απλα δεν.. Κοιτα να δεις. Συγκεκριμενα ο 8350 προτεινεται για παιχνιδια και προσωπικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την αποδοση του. Και κατσε να δουμε πως θα παει με το direct x12. Ποτε δεν ειχα θεμα με οποιοδηποτε παιχνιδι με αυτον τον συνδιασμο. Και πιστεψε με οτι γενικα το PC μου εχει στοιχισει πανω απο 2000 ευρω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Απλα το λεω γιατι οι intel ειναι πιο ακριβοι και δεν ειχα προβλημα να δωσω για να αποκτησω οταν εστησα το μηχανημα αλλα παντα μου αρεσε η AMD στα cpu και η Nvidia στις καρτες γραφικων. Απλα δεν ασχοληθηκα με PC Gaming διοτι μου αρεσε η κονσολα. Παντα υπηρχε το PC αλλα μου αρεσε η ευκολια. Τωρα για να μην ξεφευγουμε θα προσπαθησω να μαθω να παιζω με K+M διοτι αλλιως με βλεπω να παιρνω PS4. Aπλα φοβαμαι οτι δεν θα αντεξει και πολυ στον χρονο λογω του directx 12 που θα κανει λιγοτερες τις απαιτησεις παιχνιδιων κατι που ποτε δεν θα μπορεσει να γινει εκει και βλεπω την sony και την Microsoft για νεες κονσολες. Τελος ολα αυτα διοτι ανοιγουμε πληγες. Σε γενικες γραμμες παντως το παιχνιδακι ειναι πολυ καλο αλλα το επιπεδο των παιχτων ειναι εξαιρετικο κατι που με κανει συχνα να μαζευω χορταρια απο κατω ξαπλωμενος.χαχαχαχα. Κανενα ID ρε παιδια για online gaming?
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Σε γενικες γραμμες παντως το παιχνιδακι ειναι πολυ καλο αλλα το επιπεδο των παιχτων ειναι εξαιρετικο κατι που με κανει συχνα να μαζευω χορταρια απο κατω ξαπλωμενος.χαχαχαχα. Σε αυτήν την περίπτωση, 1 βήμα θα κάνεις, 10 φορές θα κοιτάς & θα πυροβολάς, όχι το αντίθετο Όσο για mouse + keyboard, συνήθεια είναι. Απλά μην ξεχάσεις να πάρεις και κανένα mousepad της προκοπής (πχ. steelseries, razer). 1
cocous Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Σε αυτήν την περίπτωση, 1 βήμα θα κάνεις, 10 φορές θα κοιτάς & θα πυροβολάς, όχι το αντίθετο Όσο για mouse + keyboard, συνήθεια είναι. Απλά μην ξεχάσεις να πάρεις και κανένα mousepad της προκοπής (πχ. steelseries, razer). Βασικα κατι που με βολεψε καπως ειναι που εβαλα οταν προχωραω να τρεχω παντα διοτι δεν πηγεναι το δαχτυλο με τιποτα στο swift. Που θα παει? Θα το μαθω.
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 ε αυτό δεν είναι το καλύτερο, γιατί όταν τρέχεις δεν μπορείς να πυροβολήσεις αμέσως (αν προσέξεις κατεβάζει το όπλο) οπότε σε ένα confrontation θα χάσεις πολύτιμα δευτερόλεπτα και αν ο άλλος έχει στοιχειώδη στόχο, gg 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Βασικα κατι που με βολεψε καπως ειναι που εβαλα οταν προχωραω να τρεχω παντα διοτι δεν πηγεναι το δαχτυλο με τιποτα στο swift. Που θα παει? Θα το μαθω. Έχει και διάφορα cards / όπλα που ξεκλειδώνουν στα μέσα περίπου που βολεύουν. To Shift εύκολα πατιέται με κάποιο δάχτυλο του αριστερού χεριού. 1
cocous Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 ε αυτό δεν είναι το καλύτερο, γιατί όταν τρέχεις δεν μπορείς να πυροβολήσεις αμέσως (αν προσέξεις κατεβάζει το όπλο) οπότε σε ένα confrontation θα χάσεις πολύτιμα δευτερόλεπτα και αν ο άλλος έχει στοιχειώδη στόχο, gg Θα παω λιγο ετσι για αρχη και μετα θα το αλλαξω. Ευχαριστω για την πληροφορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα