Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Οχι φιλε μου τα εχω επιλεξει ολα. Εχω παλαβωσει τωρα.Εντωμεταξυ ειναι το πρωτο παιχνιδι που αγοραζω σε pc και μαλλον τελευταιο μευα απο αυτο. Τι κανω τωρα? Κατσε ρε συ δηλαδη εσκασες 650+ευρω για την 980 και δεν ειχες αγορασει τοσο καιρο ουτε ενα παιχνιδι? 2
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Αντε να δουμε... αφού θα ναι το τελευταιό που παίρνεις,πως θα δούμε; 2
Daemonos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Nerfάραν το barrage και τώρα είναι μαλακία! Κρίμα και το είχα στάνταρ στο χέρι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι μαλακία, πάλι βγάζει κόσμο που κρύβεται, απλά σκάει αργότερα, χρησιμοποίησε το tactical αν θες, όχι για kills.
Daemonos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 και καλά, το - ήταν οτι δεν είχε blast radius και το + ήταν οτι οι βομβίδες έσκαγαν αμέσως, τώρα ούτε το είνα έχει ούτε το άλλο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, αλλά πάλι φεύγει κόσμος για να μην σκάσουν πάνω του. Παλιά ήταν ντου, μπουμ, kills.
Daemonos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, αλλά πάλι φεύγει κόσμος για να μην σκάσουν πάνω του. Παλιά ήταν ντου, μπουμ, kills. Λάθος, πιο πρίν ισα ισα που κανείς δεν το είχε. Και ναι μπορεί να έπαιρνες kills αλλα έπρεπε να ΞΕΡΕΙΣ να το χρισημοποιήσεις καθώς δεν είχε Blast Radius. Αμα είναι να φεύγει κόσμος γιατι τότε να μην βάλεις grenade που έχει και blast radius και σκάει και πιο γρήγορα? Απλά ξερό nerf έφαγε. 'αχρηστη κάρτα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Λάθος, πιο πρίν ισα ισα που κανείς δεν το είχε. Έλα τώρα... Supremacy και άλλα modes που μαζεύεται κόσμος μπουλούκι, το είχαν πολλοί.
Daemonos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Έλα τώρα... Supremacy και άλλα modes που μαζεύεται κόσμος μπουλούκι, το είχαν πολλοί. Στο ps4 όλοι με homing shot έπαιζαν
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Α οκ, στο PC, ξέρουμε να στοχεύουμε με mouse. 5
cocous Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κατσε ρε συ δηλαδη εσκασες 650+ευρω για την 980 και δεν ειχες αγορασει τοσο καιρο ουτε ενα παιχνιδι? Ρε συ δεν υπηρχε χρονος να ασχοληθω. Και εννοειται οτι για να αγορασω καποιο παιχνιδι θα πρεπει να αποφασισω να το παιξω πραγματικα. Το star wars μου αρεσε απο ανεκαθεν και γι αυτο το πηρα. Η αληθεια ειναι οτι εφτιαξα αρκετα καλο PC αλλα ακομα δεν το εχω εκμεταλευτει. αφού θα ναι το τελευταιό που παίρνεις,πως θα δούμε; Χαχαχαχα. Ενταξει. Πιστευω οτι θα υπαρξει κι αλλο. Οταν μαθεις με κονσολες εισαι λιγο επιφυλακτικος. Παντως παιζω με gamepad. Με πληκτρολιγιο και ποντικι μου φαινεται ακατορθωτο. Οποιος παιζει βασικα και θελει κανα φιλο Cocous-XL ειναι το ID μου. Να στε καλα.
Apoll Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ρε συ δεν υπηρχε χρονος να ασχοληθω. Και εννοειται οτι για να αγορασω καποιο παιχνιδι θα πρεπει να αποφασισω να το παιξω πραγματικα. Το star wars μου αρεσε απο ανεκαθεν και γι αυτο το πηρα. Η αληθεια ειναι οτι εφτιαξα αρκετα καλο PC αλλα ακομα δεν το εχω εκμεταλευτει. Με την FX8350 δεν μπορείς να εκμεταλευτείς την 980. 1
cocous Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Με την FX8350 δεν μπορείς να εκμεταλευτείς την 980. Βασικα οτι εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης μονο και μονο για να δω αποδοση ολα τα βαζω τερμα ultra και με vsync και τα fps ειναι 60 κολλημενα. Μονο στο withcer 3 και στο assasins Creed κανουνε μερικες πτωσεις στα 45 με 50 περιπου. Αλλα πιο πολυ στο δευτερο. Το Witcher 3 παιζει αψογα και κατεβαινει πολυ σπανια εκει. Καλα το battlefront ειναι κολλημενα στα 60. Βασικα δεν εχω παραπονο και απο τι ακουω τωρα με το direct x12 οι FX θα παρουν τα πανω τους.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ρε συ δεν υπηρχε χρονος να ασχοληθω. Και εννοειται οτι για να αγορασω καποιο παιχνιδι θα πρεπει να αποφασισω να το παιξω πραγματικα. Το star wars μου αρεσε απο ανεκαθεν και γι αυτο το πηρα. Η αληθεια ειναι οτι εφτιαξα αρκετα καλο PC αλλα ακομα δεν το εχω εκμεταλευτει. Χαχαχαχα. Ενταξει. Πιστευω οτι θα υπαρξει κι αλλο. Οταν μαθεις με κονσολες εισαι λιγο επιφυλακτικος. Παντως παιζω με gamepad. Με πληκτρολιγιο και ποντικι μου φαινεται ακατορθωτο. Οποιος παιζει βασικα και θελει κανα φιλο Cocous-XL ειναι το ID μου. Να στε καλα. 5
SoFGR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 κι εγω εχω βγαλει halo 3 και reach στο legendary αλλα αυτο δεν εχει να κανει (βοηθησε λιγο και το astro mixamp ) http://gamercards.exophase.com/xbox/user/SoFGR1/ συγκρινεις τα chopsticks με μαχαιροπιρουνο, μαθε μπαλιτσα στον αρχοντα λεμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα