.Animus. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Free "Salute" emote για το παιχνίδι απλά κάνοντας sign up εδώ.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 αν και μπήκε το βίντεο πριν τώρα μένει η ταινία να ναι μάπα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Thanks Xtrm, κάτι λέγαμε για hate for hate's sake... :/ 2
cocous Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 SOS παιδια βοηθεια. Αγορασα το παιχνιδι σε pc dvd και εβαλα τον κωδικο και ενω τον αποδεχτηκε δεν μου βγαζει το παιχνιδι στην βιβλιοθηκη. Τι κανω?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στο Origin έτσι; Μήπως έχεις φιλτράρει να δείχνει τα παιχνίδια που είναι installed ή κάτι τέτοιο;
cocous Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Οχι φιλε μου τα εχω επιλεξει ολα. Εχω παλαβωσει τωρα.Εντωμεταξυ ειναι το πρωτο παιχνιδι που αγοραζω σε pc και μαλλον τελευταιο μευα απο αυτο. Τι κανω τωρα?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Οκ... πού έβαλες τον κωδικό; Τι ακριβώς έκανες;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Οχι φιλε μου τα εχω επιλεξει ολα. Εχω παλαβωσει τωρα.Εντωμεταξυ ειναι το πρωτο παιχνιδι που αγοραζω σε pc και μαλλον τελευταιο μευα απο αυτο. Τι κανω τωρα? 7
cocous Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Οκ... πού έβαλες τον κωδικό; Τι ακριβώς έκανες; Sorry παιδια. Δικια μου μ@λ@κι@. Αντι να βαλω τον κωδικο παιχνιδιου εβαλα το BATTLE OF JAKKU. Μιλαμε πηρα μια τρομαρα. Μια ζωη σε κονσολες μαθημενος και τωρα την πατησα. 1
tidus666 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μια ζωη σε κονσολες μαθημενος και τωρα την πατησα. Σου εύχομαι να μπεις στο σωστό το δρόμο. 8
cocous Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Σου εύχομαι να μπεις στο σωστό το δρόμο. Αντε να δουμε... 1
billvwrulez Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Sorry παιδια. Δικια μου μ@λ@κι@. Αντι να βαλω τον κωδικο παιχνιδιου εβαλα το BATTLE OF JAKKU. Μιλαμε πηρα μια τρομαρα. Μια ζωη σε κονσολες μαθημενος και τωρα την πατησα. Το ιδιο ειχα παθει και εγω .... Μεχρι και support chat εκανα ... YΓ. Υποθετω την εχουν πατησει πολυ ετσι ..
trayban Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Sorry παιδια. Δικια μου μ@λ@κι@. Αντι να βαλω τον κωδικο παιχνιδιου εβαλα το BATTLE OF JAKKU. Μιλαμε πηρα μια τρομαρα. Μια ζωη σε κονσολες μαθημενος και τωρα την πατησα. που πας ρε κολλιγε να μπλέξεις με τους άριους;
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Thanks Xtrm, κάτι λέγαμε για hate for hate's sake... :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα