Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Battlefront [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Διάβασα για 2 ώρα Γερμανίας, άρα 3 εδώ.

1.03 patch notes

• General bug fixes for vehicles and physics improvements
  • Game modes balancing tweaks
  • HUD UI adjustments
  • Audio optimizations
  • General crash and stability fixes
  • Online traffic performance improvements
  • Various text fixes for all languages
  • General bug fixes for both Missions and Multiplaye

Πιο vague δεν γίνεται...  -_-

Kόσμος αναφέρει ότι το barrage έχει nerfαριστεί (διπλάσιο χρόνο να σκάσουν οι χειροβομβίδες) και το DH-17 (δεν ξέρω πώς), αλλά περιμένω να διαβάσω περισσότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρα και εγώ το παιχνίδι και τώρα περιμένω να κατέβει. Υπάρχει κάποια ομάδα που έχουμε εδώ ή αν δεν υπάρχει κάντε με add Animus_Gr.

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ το παιχνίδι και τώρα περιμένω να κατέβει. Υπάρχει κάποια ομάδα που έχουμε εδώ ή αν δεν υπάρχει κάντε με add Animus_Gr.

ps4?

Ακόμα και οι πιο σκληροί bounty hunters παίρνουν selfies. :P

Xr0th0e.jpg

χαχαχαχαχαχα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Boba does nothing... :P

He does a lot in Battlefront. :P

Edit: Topic στο Reddit που κοιτάνε ποιες είναι οι αλλαγές με το patch.

https://www.reddit.com/r/StarWarsBattlefront/comments/3v07tu/lets_start_a_compilation_of_specific_changes_that/

Edit 2:

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 2
Δημοσ.

My two cents.

Διευκρινίζω ότι έχω το παιχνίδι στο PS4, αλλά όχι από επιλογή μου :Ρ Πάντως δεν το μετανιώνω, γιατί το matchmaking είναι εξαιρετικό και το παιχνίδι δείχνει κουκλίστικο κι εκεί :-) Το review είναι κάπως στοιχειώδες και αφορά περισσότερο σε άτομα που δεν ξέρουν πολλά για αυτό. Δυστυχώς δεν το έχω αρκετό καιρό στα χέρια μου ώστε να μπορώ να εκφέρω πιο εμπεριστατωμένη άποψη. Μέχρι στιγμής, όμως, είμαι κατενθουσιασμένος!

• Like 3
Δημοσ.

My two cents.

Διευκρινίζω ότι έχω το παιχνίδι στο PS4, αλλά όχι από επιλογή μου :Ρ Πάντως δεν το μετανιώνω, γιατί το matchmaking είναι εξαιρετικό και το παιχνίδι δείχνει κουκλίστικο κι εκεί :-) Το review είναι κάπως στοιχειώδες και αφορά περισσότερο σε άτομα που δεν ξέρουν πολλά για αυτό. Δυστυχώς δεν το έχω αρκετό καιρό στα χέρια μου ώστε να μπορώ να εκφέρω πιο εμπεριστατωμένη άποψη. Μέχρι στιγμής, όμως, είμαι κατενθουσιασμένος!

Ρε μεγάλε, 1:20 ποιο blaster είναι αυτό που κρατάς? το μόνο που μοιάζει είναι το Τ-21 αλλα δεν βαράει τόσο γρήγορα...

Δημοσ.

Φίλος το συγκεκριμένο απόσπασμα το τράβηξα από το single player του παιχνιδιού (missions) και το blaster μου ήταν το "DLT-19 Heavy Blaster " (ήταν η default επιλογή).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...