Daemonos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Άνοιξε το batle of Jaccu η ακόμα? δεν βλέπω κάτι στο psn
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Διάβασα για 2 ώρα Γερμανίας, άρα 3 εδώ. 1.03 patch notes General bug fixes for vehicles and physics improvements Game modes balancing tweaks HUD UI adjustments Audio optimizations General crash and stability fixes Online traffic performance improvements Various text fixes for all languages General bug fixes for both Missions and Multiplaye Πιο vague δεν γίνεται... Kόσμος αναφέρει ότι το barrage έχει nerfαριστεί (διπλάσιο χρόνο να σκάσουν οι χειροβομβίδες) και το DH-17 (δεν ξέρω πώς), αλλά περιμένω να διαβάσω περισσότερα. 1
.Animus. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Το πήρα και εγώ το παιχνίδι και τώρα περιμένω να κατέβει. Υπάρχει κάποια ομάδα που έχουμε εδώ ή αν δεν υπάρχει κάντε με add Animus_Gr.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ακόμα και οι πιο σκληροί bounty hunters παίρνουν selfies. 2
Daemonos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Το πήρα και εγώ το παιχνίδι και τώρα περιμένω να κατέβει. Υπάρχει κάποια ομάδα που έχουμε εδώ ή αν δεν υπάρχει κάντε με add Animus_Gr. ps4? Ακόμα και οι πιο σκληροί bounty hunters παίρνουν selfies. χαχαχαχαχαχα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ακόμα και οι πιο σκληροί bounty hunters παίρνουν selfies. Boba does nothing...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Boba does nothing... He does a lot in Battlefront. Edit: Topic στο Reddit που κοιτάνε ποιες είναι οι αλλαγές με το patch. https://www.reddit.com/r/StarWarsBattlefront/comments/3v07tu/lets_start_a_compilation_of_specific_changes_that/ Edit 2: Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2015 από GhostRiderLSOV 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Wow...καταπληκτικό, φαντάσου να ήταν το end battle από το space battle έξω από την ατμόσφαιρα, damn it so much potential. 2
ektelion Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 My two cents. Διευκρινίζω ότι έχω το παιχνίδι στο PS4, αλλά όχι από επιλογή μου :Ρ Πάντως δεν το μετανιώνω, γιατί το matchmaking είναι εξαιρετικό και το παιχνίδι δείχνει κουκλίστικο κι εκεί Το review είναι κάπως στοιχειώδες και αφορά περισσότερο σε άτομα που δεν ξέρουν πολλά για αυτό. Δυστυχώς δεν το έχω αρκετό καιρό στα χέρια μου ώστε να μπορώ να εκφέρω πιο εμπεριστατωμένη άποψη. Μέχρι στιγμής, όμως, είμαι κατενθουσιασμένος! 3
Daemonos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 My two cents. Διευκρινίζω ότι έχω το παιχνίδι στο PS4, αλλά όχι από επιλογή μου :Ρ Πάντως δεν το μετανιώνω, γιατί το matchmaking είναι εξαιρετικό και το παιχνίδι δείχνει κουκλίστικο κι εκεί Το review είναι κάπως στοιχειώδες και αφορά περισσότερο σε άτομα που δεν ξέρουν πολλά για αυτό. Δυστυχώς δεν το έχω αρκετό καιρό στα χέρια μου ώστε να μπορώ να εκφέρω πιο εμπεριστατωμένη άποψη. Μέχρι στιγμής, όμως, είμαι κατενθουσιασμένος! Ρε μεγάλε, 1:20 ποιο blaster είναι αυτό που κρατάς? το μόνο που μοιάζει είναι το Τ-21 αλλα δεν βαράει τόσο γρήγορα...
ektelion Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Φίλος το συγκεκριμένο απόσπασμα το τράβηξα από το single player του παιχνιδιού (missions) και το blaster μου ήταν το "DLT-19 Heavy Blaster " (ήταν η default επιλογή).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 DLT-19, από τα νωρίς. New class: Warlock Trooper (not really) http://i.imgur.com/kSLNklG.gifv Edit: How AT-STs are made (NSFW) http://i.imgur.com/EpsfQSy.gifv 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα