Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Battlefront [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Tdi Αν εχεις παιξει τα παλια Battlefront θα γνωριζεις πως εχουν 32 παικτες και ενα σωρο bots ωστε οι μαχες να ειναι επικης κλιμακας. Και αυτο το 2004 στο πρωτο Xbox. Mε 40 παικτες τι μαχη περιμενεις?

Σιγουρα οχι σαν αυτη:

https://www.youtube.com/watch?v=fUU6bMCU8GI

• Like 2
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν δεν δούμε gameplay συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε.

Επίσης όποιος θέλει επικές μάχες ας επιλέξει το Planetside 2 και ας μην περιμένει EA και DICE. 

• Like 1
Δημοσ.

Warum auf Deutch mine Freund ?

Με τα λίγα γερμανικά μου, λέει ότι το ΑΤΑΤ δεν είναι ελέγξιμο από τον παίχτη. Απλά ακολουθεί μία προκαθορισμένη πορεία  :shock: . Οι λόγοι για αυτήν την απόφαση ήταν αφενός τεχνικοί και αφετέρου ότι δεν είχαν κάποιο καλό αποτέλεσμα (από gameplay απόψη) όταν ελέγχοταν από τον παίχτη.

Αυτό πάντως συμφωνεί και με ένα "περίεργο" άλλα συνάμα αρκετά λεπτομερές σχόλιο στο Toutube. Ένας λοιπόν έλεγε (έψαξα να το ξαναβρω άλλα εις μάτην, sorry) σχετικά με το trailer ότι: 

η DICE έδειξε όλη τη μάχη στους καλεσμένους, κεκλεισμένων των θυρών. Δηλαδή όντως τα γραφικά είναι αυτά και αυτό είναι actual gameplay γυρισμένο βέβαια με κινηματογραφικό τρόπο. Μάλιστα η μάχη είναι από ένα gameplay mode που λέγεται Walker Attack (σσ. ή κάτι τέτοιο), από την οποία πήρανε σκηνές για να φτιάξουν το trailer

Άντε πάμε γερά DICE / EA... μας βλέπω στο τέλος να ελέγχουμε μόνο speeder bikes στα οποία δεν θα μπαίνει η δευτέρα   :-D

Σοβαρά τώρα, όπως είπα και σε έναν φίλο, προσωπικά πιστεύω ότι η EA / DICE ήδη από το release του BF4 ξεχώρισε δύο ομάδες. Η μία να κάνει το BF4 mod ονόματι Hardline, και η άλλη το BF4 mod ονόματι Battlefront. Μακάρι να βγω ψεύτης... :unsure:

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αν ήταν κάτι που μου είχε μείνει από το πρώτο Battlefront (εκτός του ότι έτρωγες gungans, jawas, ewoks :P), ήταν ότι έλεγχες AT-AT.

Αν τώρα αυτά είναι Next-Gen μκίες της ΕΑ για τους graphic-whores... -_-

• Like 2
Δημοσ.

Αν ήταν κάτι που μου είχε μείνει από το πρώτο Battlefront (εκτός του ότι έτρωγες gungans, jawas, ewoks :P), ήταν ότι έλεγχες AT-AT.

Αν τώρα αυτά είναι Next-Gen μκίες της ΕΑ για τους graphic-whores... -_-

και ξέρεις τι σκέφτηκα τώρα, ΜΠΑΣ (λέω ΜΠΑΣ) και τα Y-Wing στο trailer να ήτανε απλώς cinematic sequence του εν λόγω mode;; Γιατί πολύ τέλειος σχηματισμός βρε παιδί μου...............................

Δημοσ.

Τι να τα κάνω τα graphs όταν χρειάζεται titan sli για 60 fps?! Χίλιες φορες να κάναν copy paste τα παλιά με updated graphs. Πάντως άμα το fuck it up θα πέσει πολύ κράξιμο γιατί έχει από τους πιο σκληροπυρηνικούς fans το SW. Κρίμα πάντως που έχει η EA τα δικαιώματα, πολύ κρίμα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

και ξέρεις τι σκέφτηκα τώρα, ΜΠΑΣ (λέω ΜΠΑΣ) και τα Y-Wing στο trailer να ήτανε απλώς cinematic sequence του εν λόγω mode;; Γιατί πολύ τέλειος σχηματισμός βρε παιδί μου...............................

Όπως προείπα, ό,τι μας δείχνει η ΕΑ, υπάρχει.

Τώρα πώς και πού εμφανίζονται / ελέγχονται...αυτό είναι άλλο θέμα. :(

Δεν θα μου έκανε εντύπωση πάντως να είναι αυτοματοποιημένα πολλά πράγματα.

Θα δούμε και στην Ε3 τι θα δείξουν.

Κρίμα πάντως που έχει η EA τα δικαιώματα, πολύ κρίμα.

Ditto. :(

Δημοσ.

Όσο περισσότερα μαθαίνω για το παιχνίδι,τόσο περισσότερο στεναχωριέμαι... :(

Μυρίζει πολύ το overhype και οι φανφάρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...