Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Battlefront [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωωωω ρε Fulgore μην βλέπω Argry reviews και κάθεστε και τα βλέπετε και εσείς, έλεος με αυτόν, ακόμα και το witcher έκραζε. Έγινε Viral τώρα και Ο Joe...

Εγώ ξέρω οτι παίζω το παιχνίδι και το απολαμβάνω και σε 3 άτομα που δεν ήθελαν να ακούν για Pew Pew παιχνίδια το πήραν και κόλλησαν.

Συμφωνώ μαζί σας για το content κτλ αλλα η αλήθεια να λέγεται, το παιχνίδι είναι καλό!

YG. ΜΗΝ ακούτε τον angry!

• Like 3
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Sigh... οκ, το ξέρουμε ότι η ΕΑ είναι ο Διάβολος, αλλά μερικές φορές, νομίζω ότι hate for hate's sake (ειδικά από άτομα που δεν το παίζουν). Kαι είναι εύκολο για τους youtube celebrities να κάτσουν πάνω σε όποιο debate που φωνάζει κόσμος και να πουν "κι εγώ μαζί σας", για να πάρουν likes / subscribes.

http://www.pcgamer.com/star-wars-battlefront-will-almost-certainly-get-sequels-ea-exec-indicates/

Aν αυτό σημαίνει ότι ήδη προχωράνε sequel τώρα και το ξέρει ο AngryJoe από...την crytal ball του, τι να πω.

Our goal is to make future Battlefront games as well as other style games around the Star Wars franchise, both on mobile as well as console and PC. It's a huge opportunity for us.   
  • Like 3
Δημοσ.

Sigh... οκ, το ξέρουμε ότι η ΕΑ είναι ο Διάβολος, αλλά μερικές φορές, νομίζω ότι hate for hate's sake (ειδικά από άτομα που δεν το παίζουν). Kαι είναι εύκολο για τους youtube celebrities να κάτσουν πάνω σε όποιο debate που φωνάζει κόσμος και να πουν "κι εγώ μαζί σας", για να πάρουν likes / subscribes.

http://www.pcgamer.com/star-wars-battlefront-will-almost-certainly-get-sequels-ea-exec-indicates/

Aν αυτό σημαίνει ότι ήδη προχωράνε sequel τώρα και το ξέρει ο AngryJoe από...την crytal ball του, τι να πω.

Ετσι ακριβως..

Δημοσ.

Hey γούστο του καθένα και ναι Ghost εννοείτε ότι δεν έχει μεγάλη σημασία αλλα έχει έστω μια μικρή (το topic του Warframe είναι επίσης έτσι ενώ παίζει 18k right now :D ). Τώρα όσο για το άλλο που λες Daemonos είμαι τελείως αντίθετος, θεωρώ από τους πιο σωστούς και αξιόπιστους reviewers τον AJ και TB by far όπως πολύ ακόμα κόσμος cause τα λένε χύμα, τώρα άμα εσένα δεν σου αρέσει άλλο καπέλο και δεν έχει σχέση με την ποιότητα των "review" που κάνουν. Τώρα και oι δυο λένε τα ίδια οποτε μάλλον έτσι είναι όπως ήταν σε όλα τα αλλα games που είπαν τα ίδια. Τώρα εσύ άκου ότι θες δικαίωμα του καθενός και επιλογή σου να βλέπεις και να παίζεις ότι θες, αλλα το γεγονός ότι για AAA δεν είναι καλο δεν αλλάζει sorry.

Το ότι παίζει να βγάλουν συνεχεια απορώ που φαίνεται περίεργο σε μερικούς, τώρα ειδικά με τις ταινίες έχει να πέσει τρελό milking. Και τέλος ναι i fuckin hate EA και από την στιγμή που δεν αλλάζουν έστω λίγο πολιτική θα συνεχίσω να μποϊκοτάρω τα games τους μέχρι να αλλάξει κάτι, τότε το συζητάμε.

But hey thats me, από την στιγμή που having fun με το game izal good, απλά ελπίζω να μην πείθεται το εαυτό σας να like το game just because its SW, φιλικά πάντα ;)

• Moderators
Δημοσ.

απλά ελπίζω να μην πείθεται το εαυτό σας να like το game just because its SW, φιλικά πάντα ;)

Δεν θα πω ψέματα, ένας μεγάλος λόγος που παίζω, είναι γιατί είναι Star Wars κι έχουμε καιρό να δούμε παιχνίδι, αλλά έχω προσπεράσει και SW παιχνίδια παλιότερα (π.χ. είχα παίξει λίγο μόνο το πρώτο Battlefront και το 2ο δεν ασχολήθηκα).

Αν δεν μου άρεσε γενικά όμως, δεν θα έπαιζα.

• Like 2
Δημοσ.

Hey γούστο του καθένα και ναι Ghost εννοείτε ότι δεν έχει μεγάλη σημασία αλλα έχει έστω μια μικρή (το topic του Warframe είναι επίσης έτσι ενώ παίζει 18k right now :D ). Τώρα όσο για το άλλο που λες Daemonos είμαι τελείως αντίθετος, θεωρώ από τους πιο σωστούς και αξιόπιστους reviewers τον AJ και TB by far όπως πολύ ακόμα κόσμος cause τα λένε χύμα, τώρα άμα εσένα δεν σου αρέσει άλλο καπέλο και δεν έχει σχέση με την ποιότητα των "review" που κάνουν. Τώρα και oι δυο λένε τα ίδια οποτε μάλλον έτσι είναι όπως ήταν σε όλα τα αλλα games που είπαν τα ίδια. Τώρα εσύ άκου ότι θες δικαίωμα του καθενός και επιλογή σου να βλέπεις και να παίζεις ότι θες, αλλα το γεγονός ότι για AAA δεν είναι καλο δεν αλλάζει sorry.

Το ότι παίζει να βγάλουν συνεχεια απορώ που φαίνεται περίεργο σε μερικούς, τώρα ειδικά με τις ταινίες έχει να πέσει τρελό milking. Και τέλος ναι i fuckin hate EA και από την στιγμή που δεν αλλάζουν έστω λίγο πολιτική θα συνεχίσω να μποϊκοτάρω τα games τους μέχρι να αλλάξει κάτι, τότε το συζητάμε.

But hey thats me, από την στιγμή που having fun με το game izal good, απλά ελπίζω να μην πείθεται το εαυτό σας να like το game just because its SW, φιλικά πάντα ;)

Σωστός - αν και διαφωνώ με τον AJ κράζει ακόμα και τον εαυτό του. Το να τα λές χύμα σείναι καλό αρκεί να λές και τα θετικά. Ο AJ περνάει αυτό που κάνει και βγάζει χρήμα τα likes και τα views, και αυτός Marketing κάνει!

Εντάξει, σε μία φανταστική κοινωνία χωρίς marketing κτλ ναί, θα τα είχαμε τα πάντα και δεν θα είχαμε παράπονο, αλλα thats words economy. 

Παρόλα αυτά, ακόμα και το πιο χάλια παιχνίδι, αν παίζεις με παρέα και το διασκεδάζεις τότε αξίζει!

Δημοσ.

E καλά εννοείτε, απλά τους προτιμώ από όλους τους άλλους ign, gamespot κτλ. Με παρέα δεν το συζητάω, το χειρότερο game γίνετε playble, αλλα και πάλι εδώ σου βάζει όρια σε squad και party χωρίς λόγο. Να είμαι ειλικρινής ο μοναδικός λόγος που δεν το πήραμε με την παρέα είναι ότι δεν υπάρχει teamplay. Όλα τα αλλα τα προσπερνάς άμα θες.

• Like 1
Δημοσ.

E καλά εννοείτε, απλά τους προτιμώ από όλους τους άλλους ign, gamespot κτλ. Με παρέα δεν το συζητάω, το χειρότερο game γίνετε playble, αλλα και πάλι εδώ σου βάζει όρια σε squad και party χωρίς λόγο. Να είμαι ειλικρινής ο μοναδικός λόγος που δεν το πήραμε με την παρέα είναι ότι δεν υπάρχει teamplay. Όλα τα αλλα τα προσπερνάς άμα θες.

Έλα ρε, εντάξει, καλά τα λέει ο Mike. δές το λίγο...

• Like 1
Δημοσ.

Πωωωω ρε Fulgore μην βλέπω Argry reviews και κάθεστε και τα βλέπετε και εσείς, έλεος με αυτόν, ακόμα και το witcher έκραζε. Έγινε Viral τώρα και Ο Joe...

Εγώ ξέρω οτι παίζω το παιχνίδι και το απολαμβάνω και σε 3 άτομα που δεν ήθελαν να ακούν για Pew Pew παιχνίδια το πήραν και κόλλησαν.

Συμφωνώ μαζί σας για το content κτλ αλλα η αλήθεια να λέγεται, το παιχνίδι είναι καλό!

YG. ΜΗΝ ακούτε τον angry!

Καλως ή κακως οι Youtubers ειναι οι μονοι ''αξιοπιστοι'' οσον αφορα το θεμα review σε σχεση με τα μεγαλα Sites.Το οτι δεν εβαλε καλη βαθμολογια σε ενα παιχνιδι που παιζεις/σου αρεσει δεν σημαινει οτι ειναι τραγικος,ουτε το μην ακουτε τον Joe εχει σχεση.

Αναρωτιομουν και εγω μιας και το περιμενα σε price drop γιατι τοσο λιγο κοσμο το παιχνιδι,ειδικα στο pc και απο οτι φενεται τωρα καταλαβαινουμε το γιατι.

Τα αλλα μεγαλο site δεν θιγουν τις Dlc/Deluxe κλπ αηδιες των εταιριων οπως στην περιπτωση αυτη της EA,και ειναι πραγματα που τις περισσοτερες φορες αναφερονται ειτε στα forums μεταξυ ατομων ειτε απο καποιους youtubers που εχουν μια μεγαλυτερη ανεση στο να τα κραζουν αυτα. 

Το οτι πληρωνεται αφου μπορει καλα κανει γιατι να μην πληρωνεται??

Εγω,εσυ και τοσα Εκ. που τους αναδειξανε τοσο πολυ.

Μεχρι και χτες που εγραφα το κομματι οντως περιμενα το παιχνιδι να πεσει λιγο η τιμη του να το δοκιμασω αλλα μετα το εν λογω review δυστηχως αλλαξα γνωμη και ετσι εξηγουνται ολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...