Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Off topic αλλά ήθελα κάπου να το πω. Κυκλοφόρησε στο GOG όλο το πακέτο Star Wars: Galactic Battlegrounds. Για όσους αναρωτιούνται είναι πρακτικά το Age of Empires 2 (φτυστό) σε στήσιμο Star Wars. Τι μας θύμησες τώρα. Εγώ θέλω και περισσότερα όπλα... είναι πάρα πολύ λίγα. Ελπίζω να βάλουν στα expansions Πάλι στα 2-3 καλύτερα θα κολλάει ο κόσμος. Π.χ. DL-44 για close range.
Daemonos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Όχι γιατι προφανώς και θα γίνουν optimized ΟΛΑ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Get a First Glimpse of the Battle of Jakku in Star Wars™ Battlefront™ 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Bad place to be. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2015 από GhostRiderLSOV 1
Millennium Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Star Wars: Battlefront – Incoming New Free Content Electronic Arts and DICE announced that new free content will come to Star Wars: Battlefront after the release of the The Battle of Jakku DLC pack. The Battle of Jakku DLC will be the first free DLC that will add two new maps and a new game mode. 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 αντε μπραβο!δωσε και λιγο τσαμπα πραγμα στον λαο μην πληρωνουμε μονο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 http://gfycat.com/ClassicEnchantingDinosaur Μου θύμησε εποχές Gulf of Oman (BF2), που έπαιρναν το J-10 και το έσκαγαν στο βουνό απέναντι. 1
alex_000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Star Wars: Battlefront Looks Lovely With Martin Bergman’s Toddyhancer Mod μου αρέσει που προσπεράσατε αυτό το post σαν να μην συμβαίνει τίποτα. για μπείτε και δείτε εδώ .. http://imgur.com/gallery/ib8nW 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλα ας τελειωσει πρωτα το GTA V και ας πιασει και αυτο ο Toddyhancer.. :/ Ολα τα projects μαζι και στο τελος θα μεινουμε στα ss..
alex_000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλα ας τελειωσει πρωτα το GTA V και ας πιασει και αυτο ο Toddyhancer.. :/ Ολα τα projects μαζι και στο τελος θα μεινουμε στα ss.. Ναι ρε φίλε τι μαλάκας ο τύπος. Θα έπρεπε να μας δίνει αναφορά για τα mods που τον πληρώσαμε να μας φτιάξει. oh wait..
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ναι ρε φίλε τι μαλάκας ο τύπος. Θα έπρεπε να μας δίνει αναφορά για τα mods που τον πληρώσαμε να μας φτιάξει. oh wait.. Σαφως και αναφορα δεν θα δωσει αλλα αν δεν μου δινει και τιποτα να παιξω και τα βγαλει με την επομενη Ολυμπιαδα ή οταν βγει το GTA VI δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερο νοημα ε; Nα χαζευω 5 ss δεν μου λεει κατι..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 μου αρέσει που προσπεράσατε αυτό το post σαν να μην συμβαίνει τίποτα. για μπείτε και δείτε εδώ .. http://imgur.com/gallery/ib8nW Post 802 και αρχή του post 803. Το ότι τρώει 30-40 frames όπως λέει ο ίδιος, είναι αρκετό σχόλιο γι' αυτό. 1
alex_000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Για εμένα είναι πιο σημαντικό ότι φτάσαμε στην εποχή των rendered 3d γραφικών με video quality και όχι οι λεπτομέρειες, ειδικά τώρα που έρχεται το VR. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω μερικές φορές , στα φορουμ μερικοί κράζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 μερικοί κράζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και πού είσαι ακόμα. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω μερικές φορές , στα φορουμ μερικοί κράζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ετσι ειναι.. Αλλα δεν το κανουν στα φορα μονο.. Το κανουν δυστυχως στα παντα στην ζωη τους οποτε οταν τους βλεπουμε καλο ειναι να τους αποφευγουμε, την μιρλα την μικροπρεπεια και την κακομοιρια δεν την μπορεσα ποτε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα