Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Fighter squadron παίζεται και με joystick ; Γενικά χρησιμοποιείται keyboard ή gamepad; Εγώ με 8% vehicle sensitivity και 0% deadzone (μα τι στόκοι και το βάζουν on by default και πρέπει να σκάψεις σε αρχείο να το βρεις), mouse / keyboard. Joystick δεν υποστηρίζεται και gamepad δεν γουστάρω. Ίσως κάποια στιγμή. Ας ρωτήσω και εγώ ο άσχετος: από single player λέει κάτι το παιχνίδι? Όχι, δεν έχει κάτι σοβαρό από single player, μερικά μικρά mods vs AI και training αποστολές. 2
toxotis70 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 δηλ. αν δες εχεις ιντερνετ δεν μπορεις να παιξεις και πολυ ? Χρειαζεσαι και συνδρομη στο ps plus ή καπου αλλου για online ? (εχω ps4)
Daemonos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω σε οτιδήποτε online θέλει ps plus. Εντάξει ρε, 20 € για 3 μήνες με τσάμπα παιχνιδάκια και εκπτώσεις είναι good deal
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Σχεδόν μου έρχεται να γράψω πάλι "review" (με πιο πρόσφατο μου το Blacklist...μπρρρ), για το Battlefront.
Millennium Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Star Wars: Battlefront Looks Lovely With Martin Bergman’s Toddyhancer Mod 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 δεν ξερω αν μ αρεσει τοσο πολυ,βασικα δεν βλεπω και τοσες διαφορες ισα ισα που το κανει πιο σκοτεινο και δεν μου αρεσει...πρεπει να το κανει release να το δοκιμασουμε...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 δεν ξερω αν μ αρεσει τοσο πολυ,βασικα δεν βλεπω και τοσες διαφορες ισα ισα που το κανει πιο σκοτεινο και δεν μου αρεσει...πρεπει να το κανει release να το δοκιμασουμε... Τρώει και 30-40 fps λέει, οπότε... Edit: Anyways, για το παιχνίδι, εκτός του Blast (team deathmatch) που δεν έχω παίξει, έχω κάμποσο χρόνο στα υπόλοιπα modes και μια καλή εικόνα του παιχνιδιού (lvl 34). Το βασικό μου θέμα, όπως με όλα τα online πια, είναι οι ομάδες. Δεν έχει και reshuffle και το χρειάζεται. Αν μια ομάδα κερδίζει, τότε θα αργήσει η άλλη να φύγει αρκετός κόσμος και να έρθει καλός, οπότε πάνε σερί οι νίκες / ήττες. Και υπάρχει πολύς κόσμος που δεν κοιτάει το objective αλλά (κλασσικά) μόνο το K/D. (Ναι, κι εγώ πετάω πολλές φορές, αλλά τρώω turrets / AT-STs / αντίπαλα starfighters και κόσμο κοντά στα points) To κακό είναι πως τα kills δίνουν περισσότερους πόντους από το να παίζεις το objective και φυσικά αν υπάρχει καβγάς στο chat, αρχίζουν τα νούμερα για να δείξουν πόσο "καταλαβαίνει" κάποιος. Eιδικά στον Sullust με τα Turbolasers, πολύς κόσμος τα αγνοεί (και πεθαίνει επανειλημμένα ) ή βλέπω μαχητικά να πετάνε λίγο πάνω από το έδαφος και να τους πηγαίνουν φάτσα (!!!) να τα φάνε (...), με τα γνωστά (starfighter dead) αποτελέσματα. Γεγονός είναι ότι θέλει περισσότερους χάρτες κυρίως. Για modes / heroes είμαι καλυμμένος κυρίως, μιας και παίζω Supremacy: αρκεί η ομάδα να νιώθει, έχει καλό μπούγιο. Fighter Squadron: Θέλει balance pass γιατί οι ασπίδες δεν νιώθουν από ramming και είναι πολύ καλύτερες από το Speed Boost των TIEs στην επιβίωση + Millenium Falcon + shields = ram Slave I και δεν χάνει ενέργεια (!!!), οπότε Rebels > Imperials γενικά, Ηeroes vs Villains: Επίσης αν η ομάδα νιώθει είναι μικρό αλλά ωραίο mode, για να χαίρεσαι με τους ήρωες. Δυστυχώς πολλές φορές ο mobile hero (Luke / Boba Fett) απλά φεύγει μόνος, γίνεται focused down και ύστερα οι 3 από απέναντι τρώνε τους 2 μόνους τους. Άκουσα και "This map favors the rebels" και όταν είπα "teamwork wins", η απάντηση ήταν "no, it doesn't" και ο τύπος απλά πήγαινε μόνος του. Ναι, χάσαμε. Ευτυχώς βγήκε και στο επόμενο map παίξαμε καλά και κερδίσαμε. Οι ήρωες γενικά είναι καλά balanced μεταξύ τους, αν και ίσως ο πιο αδύναμος είναι (ειρωνεία ναι) ο Emperor Palpatine και ο πιο δυνατός (αν κάθεται μακριά και δεν τον κάνουν focus, λιώνει κόσμο) ο Han Solo. Walker Assault: Ενώ περίμενα ότι θα έπαιζα πολύ από αυτό, δεν βάζω τόσες ώρες πάνω του. Γιατί η DICE έπρεπε να ακούσει τα γίδια των πρώτων ημερών της beta που όλο "δεν κερδίζουν ποτέ οι Rebels" έλεγαν και αφού έμαθαν να παίζουν, έτρωγαν τα ΑΤ-ATs και ήταν balanced, είπαν μετά ότι θα το φτιάξουν. Τώρα που είναι nerfed, πέφτουν πολύ νωρίς, εκτός αν οι Rebels δεν έχουν πάρει σχεδόν κανένα uplink. Πιο εύκολο να παίζεις Rebel παρά Imperial. Συνεχίζει να μου αρέσει πάντως και το βρίσκω ωραίο casual fun (όσο δεν παίζουμε με βόδια ), αλλά θέλει βελτίωση. Αν γράψω "Review" θα βάλω αρκετές περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά γενικά κολλάει η αγαπημένη μου φράση του Darth Vader από The Empire Strikes Back για το παιχνίδι. "The Force is with you, young Skywalker...*breath*...but you are not a jedi yet" 2
altair Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 να κάνεις , να κάνεις review μπας και σκάσω την πενηντάρα. Ίσως με βολέψει στην διαθέσιμη ώρα μου ( μια και το w3 αδυνατώ να το χαρώ όπως πρέπει :< ). Πόση ώρα είναι το μινιμουμ που μπορεί να παίξει κάποιος ένα σενάριο?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 το μινιμουμ?αναλογως τι θα παιξεις υπαρχουν πιστες των 10 λεπτων υπαρχουν και οι μεγαλες με τα 40ατομα που ενα 20λεπτο το θες εκτος αν παει τρενο μια ομαδα οπου και παλι κανα 10λεπτο θα παρει...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αν για σενάριο λες από single player, είναι μικρότερες των 5 λεπτών οι training αποστολές. Battles (σαν το kill confirmed του Call of Duty εναντίον AI) είναι επίσης μικρές. Τα survival (15 waves vs AI) πάνε πιο μακριά, αλλά καλύτερα με συμπαίχτη (οnline στο PC, μπορεί και split-screen στις consoles).
altair Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 για πίστα με κοσμάκη μίλαγα. Από ότι βλέπω μπορεί κανείς να παίξει λίγο. Θα μου πείτε τώρα... με μια μάχη είσαι κρύος, ουσιαστικά liability για την ομάδα σου, από την δεύτερη ζεσταίνεσαι. Ευχαριστώ πολύ !
Tobajara Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Off topic αλλά ήθελα κάπου να το πω. Κυκλοφόρησε στο GOG όλο το πακέτο Star Wars: Galactic Battlegrounds. Για όσους αναρωτιούνται είναι πρακτικά το Age of Empires 2 (φτυστό) σε στήσιμο Star Wars.
Daemonos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θέλω και περισσότερα όπλα... είναι πάρα πολύ λίγα. Ελπίζω να βάλουν στα expansions 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 χωρις λεφτα?δυσκολο...και εγω ελπιζω αλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα