Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Battlefront [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Star Wars: Battlefront – PC Performance Analysis

Ένα από τα πιο optimized παιχνίδια του 2015 και το netcode του είναι μια χαρά, καμία σχέση με τα χάλια του BF4. 

αφού είναι nerfed re-skinned BF4, αυτό έλειπε 3 χρόνια να μην έχουν κάνει bug-free code (δεν το λέω καν optimization). . .  :-(

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ααα έχει season pass...καλά κρασιά :D ...πίσω στα mgs witcher3 ..άντε και fallout (αν και το σκέφτομαι)

Tώρα η τα χριστούγεννα είναι να παίξεις το game που παίζει λαός, αφού βγούνε DLC και μετά θα χωριστεί ο κόσμος και θα πεθάνει όπως πέθαναν πολλά αλλα (εάν ζει ως τότε φυσικά). Αν δεν ήταν το μούφo origin ίσως το έπαιρνα τα xmas sale για καμια βδομάδα κάψιμο...but no. :D

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι και δεν εχω συνταντησει  μεχρι τωρα καποιο προβλημα.Να φανταστεις το δικο μου το pc ειναι κατω του μετριου και τρεχει πολυ καλα το παιχνιδι.Σημερα δοκιμασα fighter squadron και εχω καει κανονικα  :-)

Δημοσ.

καμια σχεση...lag μηδεν...σερβερς αψογοι!οσοι εχουν παιξει και τα 2 λενε οτι εχουν μαθει πλεον εκει στην DICE 

να ρωτήσω σε ποιον server συχνάζεις ή nvm;  :rolleyes:

πάντως, από twitch που έχω δει, χωρίς squad & revive δεν λέει. Ακόμη και το stream το βαριέμαι στο 10'. Είναι προσωπική προτίμηση βέβαια, άλλα πλέον δεν μπορώ να παίξω MP χωρίς στοιχειώδες teamplay. Ακόμη και το COD έχει περισσότερο teamplay...

Δημοσ.

Με keyboard παιζω γιατι δεν εχει κάποιο δυσκολο χειρισμό.Εχω ακούσει αλλους που παιζουν με το controller του 360.

Δημοσ.

Είναι προσωπική προτίμηση βέβαια, άλλα πλέον δεν μπορώ να παίξω MP χωρίς στοιχειώδες teamplay. Ακόμη και το COD έχει περισσότερο teamplay...

Εσύ καλύτερα να επιστρέψεις στο PS2! Θα βρεις αυτά που θες και σου αρέσουν...

Δημοσ.

@fever25: το ποιο;; :D

@newlynx: κρίμα το PS2, so much potential :( . Περιμένω να δω μπας και το επόμενο BF ειναι το 2143 όπως άδεται. Και βέβαια αν ειναι, να ειναι σωστά φτιαγμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...