Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Battlefront [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο origin εχω αλλα μολις παω να κανω reddem μου λεει να παω στη σελιδα του swtor.Yπαρχει μια πιθανοτητα να μου εστειλε λαθος κωδικο αυτος που πηγε να το παρει :fear:Μηπως ειχε στη retail εκδοση καποιο bonus για το swtor.Τελικα αυτο ηταν :-D Ευχαριστω ghost,γιατι λεω και εγω τι δουλεια εχει στο swtor? :huh:

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι για το Star Wars: Battlefront για πειτε εντυπωσεις .....

Πιο πολυ με ενδιαφερει το multiplayer του .....

Δημοσ.

Γιατι εχει και κατι αλλο εκτος αυτου?η εννοεις τα Missions?

Παντως πολυ καλο μου φαινεται!Χθες επαιαξα ενα 2ωρακι,αυριο θα παιξω αρκετα γιατι σημερα δεν προλαβαινω για αυτο και δεν εχω γραψει τπτ...Απο την Beta φαινοταν οτι ηταν ετοιμο...Οι νεες πιστες και αυτες ειναι πανεμορφες υπαρχει αρκετα μεγαλη ποικιλια σε custom για τον παιχτη και παρα πολλα αντικειμενα για τα Hands...Ισως θα ηθελα λιγα παραπανω οπλα!

Οι σερβερς ειναι πολυ γρηγοροι και απο οσο θυμαμαι δεν εχω περιμενει για να μπω σε παιχνιδι ουτε 2sec στα 7-8 που μπηκα χθες!

Τα Missions που ανεφερα και πριν ειναι ενας ενδιαφερον τονος για να σε βγαλει απο τα Multiplayer και να χαλαρωσεις στο πιο ηρεμο σκηνικο η αν θες να τα δωσεις ολα για να κανεις ολα τα challence!

• Moderators
Δημοσ.

Star Wars: Battlefront – PC Performance Analysis

Ένα από τα πιο optimized παιχνίδια του 2015 και το netcode του είναι μια χαρά, καμία σχέση με τα χάλια του BF4. 

Απλά να είχε παραπάνω content... :P

+ ότι υπάρχουν κάποια bugs που δεν έπρεπε να είχαν φτάσει ποτέ την live έκδοση, missing AT-ATs / neverending match, invincibility bug, etc.

Δημοσ.

ακούω πως είναι φτωχό απο content. Πόσες πίστες έχει; Και γενικά, έχει μάχες στο διάστημα και το επικό death star battle απο το IV; Νομίζω πάντως πως είναι το ιδανικό game για να αρμέξουν σε DLC κάτι που με κάνει πολύ επιφυλακτικό για την αγορά του.

Δημοσ.

φτωχο δεν θα το λεγα...οταν εχεις τοσα modes σε τοσες διαφορετικες πιστες...τωρα το αν αξιζει τ λεφτα του ειναι αλλη συζητηση!Εγω ας πουμε που το πηρα κοντα στα 45 θα δειξει το μελλον αναλογως το support που θα εχει και αν θα μας βαλουν και αλλα πραγματα διχως το season pass αν θα αξιζει...αν καποιος ομως το παρει στα 60 ευρο και το βαρεθει ευκολα...τοτε  :/ 

αλλα αν εχεις τρελα με star wars αλλα και με τα fps τοτε νομιζω σχεδον ολοι θα μεινουν ικανοποιημενοι και ας μην εχει campaing!

• Like 1
Δημοσ.

γιατί πρέπει να πληρώσω επιπλέον για έξτρα content ...είμαι κατά τέτοιων μοντέλων γενικότερα. Το witcher3 είναι μια εξαίρεση φυσικά αφου αξίζει ίσως και να το ξανααγοράσω το παιχνίδι με τι δουλειά που έχουν κάνει.

δεν ξέρω ίσως γίνεται να το αγοράσεις αργότερα σαν bundle μαζί με ότι έχει βγεί στο season pass, in which case , patience is a virtue.

Δημοσ.

Εγώ το έλιωσα από την Πέμπτη το πρωί.Το multiplayer είναι πολύ διασκεδαστικο και για μένα αυτό μετράει,τα καλύτερα modes μέχρι στιγμής για μένα είναι τα:supremacy,heroes vs villains,walker assault και fighter squadron.Στο singleplayer έχω λιώσει τα battles με darth vader κάνοντας force choke σε όσους αντιστεκονται.

• Like 2
Δημοσ.

Στο ps4 είμαι εγώ: Kyriarxos  (γράφτε αν είστε και απο insomnia όποιος στείλει)

ΥΓ. Είναι παιχνιδάρα! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...