trayban Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δυστυχώς όχι. αυτο με τον πιτσιρικα απο τα μικρα νιντζακια,τι τρολλια ειναι; 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 αυτο με τον πιτσιρικα απο τα μικρα νιντζακια,τι τρολλια ειναι; Short Round -> Πιτσιρικάς από το Indiana Jones and the Temple of Doom. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν πρόλαβα να παίξω πολύ χθες, αλλά όσο είδα. Fighter Squadron έχει φάση, έπαιξα 1,5 γύρο (ο μισός ήταν όταν μπήκα), δεν βρήκα όμως το hero pickup, οπότε έπαιξα με A-Wing και X-Wing. Tα hero ships (Millennium Falcon / Slave I ) πέφτουν μετά από έγκριση του Δημοσίου. Ηero Hunt (Rebels / Imps ενάντια σε Imp / Rebel hero, όποιος τον/την φάει, αλλάζει σε άλλο random hero) δοκίμασα και βρήκα έναν server που είχε μείνει...ένας μέσα. Ίσως λόγω ώρας και ότι δεν το παίζουν οι αμερικάνοι; Θα δείξει αύριο που θα έχει ξεκλειδώσει και Ευρώπη κανονικά. Hero Battles (σε βάζει random hero ή στρατιώτη) έπαιξα καμπόσους γύρους. Luke / Vader ξέρουμε από την beta κυρίως. Με Leia δεν έκανα πολλά, έχει φάση όμως αν έχει άλλος και κάνεις respawn σαν royal guard (ή αντίστοιχα Shocktrooper αν είσαι με ζωντανό Emperor απέναντι), γιατί έχουν παραπάνω health και rocket launcher στο ένα special και homing shot στο άλλο.Με Han καλό pew pew όπως προείπα, ρίχνει πολύ damage αρκετά γρήγορα. Aν οι άλλοι είναι απασχολημένοι, charge shot και το άλλο ability που βαράει όσο γρήγορα clickάρεις είναι ωραίο combo.Aπό Empire, είχε βαλθεί να μου δίνει σχεδόν συνέχεια Boba Fett, μάλλον επειδή είμαι "ιπτάμενος" γενικά. Πολύ βολικό το jetpack του για hover / death from above. Το φλογοβόλο δεν έχω πιάσει πόση ζημιά κάνει και είναι εύκολο να στο κόψουν οι άλλοι ήρωες, επειδή κάθεσαι κοντά και είσαι ευάλωτος, αλλά η (homing) ρουκέτα και το ΕΕ-3 του κάνουν πολύ καλή δουλειά. Αν κοιτάς τα καύσιμα και είσαι hit and run, πέφτεις δύσκολα.Supremacy (σαν το Rush του Battlefield, αλλά πάει και στις 2 κατευθύνσεις, σαν διελκυστίνδα), είχε μπούγιο. Το Ion Torpedo (lock-on anti-vehicle) ξεκλειδώνει νωρίς, οπότε κλασσικά μπορεί infantry να χτυπάει τον αέρα από κάτω και πρέπει να προσέχεις. Επίσης είδα τα single player missions και το tutorial. Απλά πράγματα, εύκολα βγήκαν και τα 3 objectives της κάθε αποστολής. Μόνο στα speeder bikes ήμουν "σιγά μην κόψω ταχύτητα".Protip: Κόψτε ταχύτητα σε μερικά σημεία. Έγινα στάμπα σε κάποια δέντρα. Γενικά θέλω unlocks. Bugs: Walker Assault - Sullust. Έχει ένα bug που εμφανίζεται όταν...εξαφανίζονται τα ΑΤ-ΑΤ (?!) και απλά οι Rebels παίρνουν Y-Wings. Ουσιαστικά το παιχνίδι έχει κολλήσει εκεί. Παίζουν κανονικά όλοι, αλλά δεν παίρνουν points / credits νομίζω. Eπίσης σε Supremacy δεν έχω καταλάβει αν κολλάει όταν αλλάζει ο χάρτης, έχει το loading icon αλλά δεν αλλάζει σε loading screen. Edit: Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2015 από GhostRiderLSOV 2
Daemonos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Άρα αξίζει, ακόμα και με λίγο content είναι αρκετά Fun απο ότι κατάλαβα. καταφέρνει να σε βάλει στον "Κόσμο" και γενικά σου περνάει το feeling του παιχνιδιού ? Ομάδα όπως squad στο BF4 παίζει να κάνεις? αν θέλεις να παίξεις με φίλους?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Πρέπει να παίξω περισσότερο για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Μπορείς να έχεις έναν παίχτη "partner" που μπορεί να κάνει spawn ο ένας στον άλλον. Party πάει μέχρι 8 άτομα, αλλά δεν μπαίνουν ταυτόχρονα στον server και δεν έχει spawn σε αυτούς. Έφτιαξαν πάντως από την beta και τώρα φαίνονται στο radar με διαφορετικό χρώμα (νομίζω και στο όνομα, αλλά δεν είμαι σίγουρος).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εδώ τα Battlefield της DICE δεν είναι σαν τα παλιά και τα έχει κάνει η ίδια εταιρεία. 1
trayban Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Short Round -> Πιτσιρικάς από το Indiana Jones and the Temple of Doom. ααα ειν απο κει αυτο... που να τα θυμαμαι γερασα
george-GR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εγώ όσο είδα από streams καθώς μάλλον αύριο θα έχω το παιχνίδι στα χέρια μου για να το δοκιμάσω, μου φάνηκε ότι σε βάζει μέσα στο universe όπως πρέπει και είναι πολύ διασκεδαστικό,αυτό ακριβώς είχα αισθανθεί και όταν έπαιξα την beta. Τώρα όσον αφορά το παλιό battlefront 2 στο οποίο έφαγα άπειρες ώρες στο playstation 2, το έπαιξα ξανά πριν λίγες μέρες και διαπίστωσα ότι δεν ήταν όσο τέλειο το θυμόμουν. 1
nickarmy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 αααχχχ προσπαθώ θα να πάρω την steelbook αλλα η τραπεζα δεν λεει να με αφήσει σήμερα... το season pass αξίζει ? (μιας και εχασα το preoder..)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 αααχχχ προσπαθώ θα να πάρω την steelbook αλλα η τραπεζα δεν λεει να με αφήσει σήμερα... το season pass αξίζει ? (μιας και εχασα το preoder..) Περίμενε για το Season Pass. Ακόμα δεν έχουμε καν για το πρώτο expansion ακριβείς πληροφορίες. 3
Millennium Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 AMD Launches Star Wars Battlefront Game Bundle For Radeon R9 Fury 1
gildo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Για να κανουμε rsgister φτιαχνουμε λογαριασμο στο swtor?Γιατι εχω μπερδευτει.Μπορει να μου εξηγησει καποιος?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Λογαριασμό στο Origin θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα