Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Battlefront [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που καθομαστε και ασχολουμαστε με το καθε review του καθε "μεγαλου" site οταν εχουν αποδειχθει οτι λαδωνονται δεν το καταλαβαινω...

οπως και να χει τα review ειναι υποκειμενικα...αν δεν παιξει ο καθενας το παιχνιδι να εχει αποψη αντε γεια...

Και εγω θα ηθελα να κανει 30 ευρο αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι δινουμε σε παιχνιδια των 10-20 η και 50ωρων 40-50 ευρο...το συγκεκριμενο μπορει να κρατηση εναν χρηστη για πανω απο 200 300 ισως και πολυ παραπανω ωρες!Γιατι να μην δωσει τα αρχικα 50 ευρο και αν οντως το λιωνει τοσο πολυ τα αλλα 50 ευρο ωστε να φτασει τις 500 η και 1000 ωρες στο παιχνιδι?οπως και το BF4...στο Multiplayer υπαρχουν τετοιο ανθρωποι που τα σκιζουν τα παιχνιδια πραγματικα!

Οσο για τα campaing εγω προσωπικα απο τα mission και ολα αυτα που ειδα μια χαρα με υπερκαλυπτει...ετσι κ αλλιως οπως ειπε και ο ghost πιο πανω τι campaing να περιμενω δλδ?με χαλια bot να τα σκοτωνω για την πλακα μου?

Εγώ περιμένω την retail έκδοση και ελπίζω να μην έχει μόνο έναν κωδικό μέσα.

και εγω την ιδια απορια εχω με εσενα...την εξεφρασα παραπανω αλλα δεν απαντησε κανεις...googlara και λιγο αλλα σαφη απαντηση δεν βρηκα!Αυριο μεθαυριο θα το χω το παιχνιδι στα χερια μου και θα μαθουμε...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από τα 20 tips πάντως το 

Κερδίζει το "no shit!" award. :P

Είδα ότι χαλασαν λίγο το cycler rifle και χάρηκα γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα στην beta

Αυτο που καθομαστε και ασχολουμαστε με το καθε review του καθε "μεγαλου" site οταν εχουν αποδειχθει οτι λαδωνονται δεν το καταλαβαινω...

οπως και να χει τα review ειναι υποκειμενικα...αν δεν παιξει ο καθενας το παιχνιδι να εχει αποψη αντε γεια...

Και εγω θα ηθελα να κανει 30 ευρο αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι δινουμε σε παιχνιδια των 10-20 η και 50ωρων 40-50 ευρο...το συγκεκριμενο μπορει να κρατηση εναν χρηστη για πανω απο 200 300 ισως και πολυ παραπανω ωρες!Γιατι να μην δωσει τα αρχικα 50 ευρο και αν οντως το λιωνει τοσο πολυ τα αλλα 50 ευρο ωστε να φτασει τις 500 η και 1000 ωρες στο παιχνιδι?οπως και το BF4...στο Multiplayer υπαρχουν τετοιο ανθρωποι που τα σκιζουν τα παιχνιδια πραγματικα!

Οσο για τα campaing εγω προσωπικα απο τα mission και ολα αυτα που ειδα μια χαρα με υπερκαλυπτει...ετσι κ αλλιως οπως ειπε και ο ghost πιο πανω τι campaing να περιμενω δλδ?με χαλια bot να τα σκοτωνω για την πλακα μου?

και εγω την ιδια απορια εχω με εσενα...την εξεφρασα παραπανω αλλα δεν απαντησε κανεις...googlara και λιγο αλλα σαφη απαντηση δεν βρηκα!Αυριο μεθαυριο θα το χω το παιχνιδι στα χερια μου και θα μαθουμε...

Και εγώ ανυπομονώ και ελπίζω να το φέρουν πριν το επίσημο release

• Like 1
Δημοσ.

Φοβερο το βιντεο της Nvidia αν και πιστευω πως θα ταιριαζε καλυτερα για το Steam Linκ και τα Steam Machines. Το παιχνιδι δεν εχει καθολου Single player? Ουτε μαχες ουτε τιποτα? Ειναι μονο mmo?

Δημοσ.

Αν εχει dvd μέσα στη συσκευασία το πιο λογικό ειναι να εχει ολόκληρο το παιχνίδι.Εκτος απο ενα παιχνίδι που δεν θυμάμαι ακριβώς πιο ηταν ολα τα υπόλοιπα που είχα πάρει είχαν μέσα το full game.

Δημοσ.

Απ'οτι καταλαβα απτα reviews βλεπουμε ακομα ενα παιχνιδι τυπου Destiny.Οταν θα ολοκληρωθει με τα expansion/DLC θα αξιζει το 60αρι,αλλα προς το παρων την αναλογια τιμη/content την λες και ληστεια

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Χθες που μπήκα και έπαιξα (σαν νόμιμος πολίτης χώρας της ανατολικής Ασίας...ξέρετε :P), έπαιξα και λίγο Hero Battles και ο Han είναι πολύ καλός με τα abilities του. Αν δεν σε πιάσουν παρέα οι άλλοι, τους κάνεις καλή ζημιά

.
  • Like 2
Δημοσ.

Εγω που το παίζω 10 hours trial 3 μέρες τώρα (ΧΒΟΧ1 - ΕΑ Access) το βρίσκω αρκετά διασκεδαστικό

Τώρα αν αξίζει τα λεφτά του, αυτό είναι μία άλλη ιστορία....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...