Daemonos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Όταν ανοίξει το pre-load τότε νομίζω περνούν τα λεφτά. Επίσης pre-order? Shame on you! Και εγώ το παράγγειλα! Its the Force... 1
Athanasios2104 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ το παράγγειλα! Its the Force... 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Explore Endor, Hoth, Tatooine, and Sullust in the Star Wars Battlefront Planets Experience Τώρα φέρνει σε διαφημήσεις επιπέδου Battlefield. Edit: Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2015 από GhostRiderLSOV 2
Daemonos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Explore Endor, Hoth, Tatooine, and Sullust in the Star Wars Battlefront Planets Experience Τώρα φέρνει σε διαφημήσεις επιπέδου Battlefield. Edit: ρε μπαίνω φατσολόγιο απο το κινητό και το βλέπω το έχεις βάλει... λέω: ΣΤΑΝΤΑΡ το έχει βάλει και στο forum, θα το δω από εκεί! ...και να το!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Όλα αυτά, αν πάτε στο site τα βλέπετε με πιο πολύ contect με το interactive thingy για τους πλανήτες.
Han Solo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 μονο για το speeder bike εγω θα το παρω και ας λετε οτι θελετε https://youtu.be/pBZfcyx7xY4?t=183 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Από την μία γκρινιάζουν κάποιοι στο νετ ότι δεν πάνε τόσο γρήγορα τα speeder bikes, από την άλλη, είμαι σίγουρος ότι αν πήγαιναν σφαίρα, όλοι θα γίνονταν αλοιφή πάνω στα δέντρα και μετά "they are too fast!!". :P Φάση φαίνεται να έχουν, ελπίζω να βοηθάνε και στο να πηγαίνουμε πιο γρήγορα σε άλλα points και να μην είναι στην απόξω του χάρτη. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 μια ερωτηση για τα speed bikes,τα βλεπω και πηγαινουν σε μονοπατια μονο!Ετσι θα ειναι (δλδ θα εχουν συγκεκριμενη διαδρομη τυπου AT-AT) η πας οπου θες απλα παει πιο αργα στην βλαστηση και υπαρχει κ ο κινδυνος να πεσεις σε κανα δεντρο οποτε δεν πανε...?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Είχαν πει ότι δεν θα είναι on rails, αλλά περιμένω να δω στην πράξη.
Han Solo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 γουσταρω να πεφτεις και στα δεντρα . φαση θα εχει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα