Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Star Wars Battlefront: Leia, Han and Palpatine join the battle Training Missions: Learn the Ways of Star Wars Battlefront Battles and Hero Battles: Online or Split-Screen 1 vs 1 Action Heroes vs Villains: The Clash of Iconic Star Wars Characters Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2015 από GhostRiderLSOV 5
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 οσο περναει ο καιρος τοσο ειμαι πιο σιγουρος για day 1 αγορα και ας μην τα αξιζει τα λεφτα του...μου αρεσει τρελα οποτε για μενα σαν ψυχαγωγια αξιζει και εφοσον εχω και 2-3 φιλαρακια που πανε και αυτα για day 1 δεν εχω πολλα να σκεφτω... 3
george-GR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ghost συνέχισε να μας hypareis λέγαμε να αποφύγουμε την αγορά της πρώτης εβδομάδας αλλά δύσκολο το κόβω αυτό πλέον μέχρι και τα missions με παρέα μου φαίνονται ωραία ιδέα 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δεν θα πω ψέματα, ξέρουν στην ΕΑ / DICE να βάζουν μέλι στα λόγια τους, οπότε όσοι δεν το έχετε στα υπόψιν γιατί σας άρεσε η beta, καλύτερα να περιμένετε να δείτε streams, κλπ. Edit: Κάποιες νεότερες απαντήσεις σε ερωτήσεις (πηγαίντε στις 20 Οκτωβρίου αν δεν πάει το link): http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/forums/discussion/comment/24494#Comment_24494 Πάλι το split-screen XBONE και PS4. Επίσης The party system in-game should be an easy tool to use. Unfortunately during the Beta some issues were found and the team is working to resolve. Εγώ θα ήθελα το party να είχε διαφορετικό χρώμα στα ονόματα / χάρτη για να ξεχωρίζει πιο εύκολα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Εγώ θα ήθελα το party να είχε διαφορετικό χρώμα στα ονόματα / χάρτη για να ξεχωρίζει πιο εύκολα. οπως στο Partner που ηταν κιτρινο εννοεις? οντως αυτο θα βοηθαγε...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ε ναι, είσαι σε party με άλλους, αν είστε στην ίδια ομάδα, θα πρέπει να ξέρετε που είναι ο καθένας.
Han Solo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 με βρηκα Han Solo It’s been incredibly fun to work on Han Solo for Star Wars Battlefront. He’s such a likeable character, and turning his unique persona into gameplay features is a thrill when you’re a Star Wars fan. We’ve also witnessed the love for this character in our playtests. Han’s sardonic lines and emotes seem to put a smile on everyone’s face. Gameplay-wise, Han Solo is a gunslinger mainly designed for lone wolves and, echoing the beginning of the original Star Wars trilogy, he’s not very dependent on others. Similar to a Rebel trooper, but with a greatly boosted arsenal, Han Solo might be the easiest Hero character to get into. Offensive output, damage, and mobility — that’s what this guy’s about. Han Solo has three useful abilities to even out the odds fighting the Empire and the first one is called Rapid Fire. Active for a few seconds, this lets Han fire his Blaster as fast you can pull the trigger, without having to worry about overheating. Try this out when taking on compact groups and mow down those stormtroopers! Rapid Fire is also really good for when villains like Darth Vader approach. Use it at the right time and you’ll lay down a ton of damage. 1
Han Solo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) κλαψτε υ.γ. παλι 6 μερες καθυστερηση η πρεμιερα στην ελλαδα απο οτι ακουσα . 6 μερες και νυχτες ολοκληρες . ελεος ! Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2015 από Han Solo
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 κλαψτε υ.γ. παλι 6 μερες καθυστερηση η πρεμιερα στην ελλαδα απο οτι ακουσα . 6 μερες και νυχτες ολοκληρες . ελεος ! Κλασσικά... 18 πέφτει Παρασκευή και Ελλάδα πρέπει να είμαστε Πέμπτη or GTFO... ΥΓ. Καλά βρε Han, κοτζάμ Star Wars official Youtube channel υπάρχει και βάζεις link από Ζero Media;
Han Solo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 @GhostRiderLSOV δεν φταιω εγω , αλλα ο δαιμων του copy+paste /fixed ο μαυρος που κολλαει στο στορυ? απο οτι τον κοβω ειναι ενας stormtrooper τιγκα στα midi-chlorians και λεγεται Finn ! το lore εξελισσεται και εχει νεους ηρωες . .αλλωστε με τοσο γερασμενους luke, han solo και leia δεν γινεται αλλιως .... δες εδω ποιοι ειναι οι νεοι ηρωες : http://www.cinemablend.com/new/Star-Wars-Force-Awakens-3-Main-Characters-What-You-Need-Know-70924.html 1
Tobajara Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Off topic, αλλά οι stormtroopers είναι κλώνοι οπότε δε μπορούν να έχουν Force affinity και έτσι κι αλλιώς ο Fett δεν είχε ιδιαίτερο δεσμό με τη δύναμη. Πώς μπορεί να είναι τίγκα στα midi chlorians ο μαύρος? Μήπως δεν πιάνω κάτι?
Ntinaras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Off topic, αλλά οι stormtroopers είναι κλώνοι οπότε δε μπορούν να έχουν Force affinity και έτσι κι αλλιώς ο Fett δεν είχε ιδιαίτερο δεσμό με τη δύναμη. Πώς μπορεί να είναι τίγκα στα midi chlorians ο μαύρος? Μήπως δεν πιάνω κάτι? αλλο stormtrooper και αλλο clonetrooper! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα