Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Battlefront [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οσο περναει ο καιρος τοσο ειμαι πιο σιγουρος για day 1 αγορα και ας μην τα αξιζει τα λεφτα του...μου αρεσει τρελα οποτε για μενα σαν  ψυχαγωγια αξιζει και εφοσον εχω και 2-3 φιλαρακια που πανε και αυτα για day 1 δεν εχω πολλα να σκεφτω...

• Like 3
Δημοσ.

Ghost συνέχισε να μας hypareis λέγαμε να αποφύγουμε την αγορά της πρώτης εβδομάδας αλλά δύσκολο το κόβω αυτό πλέον μέχρι και τα missions με παρέα μου φαίνονται ωραία ιδέα  

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν θα πω ψέματα, ξέρουν στην ΕΑ / DICE να βάζουν μέλι στα λόγια τους, οπότε όσοι δεν το έχετε στα υπόψιν γιατί σας άρεσε η beta, καλύτερα να περιμένετε να δείτε streams, κλπ. :)

Edit: Κάποιες νεότερες απαντήσεις σε ερωτήσεις (πηγαίντε στις 20 Οκτωβρίου αν δεν πάει το link):

http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/forums/discussion/comment/24494#Comment_24494

Πάλι το split-screen XBONE και PS4. -_-

Επίσης

The party system in-game should be an easy tool to use. Unfortunately during the Beta some issues were found and the team is working to resolve.

Εγώ θα ήθελα το party να είχε διαφορετικό χρώμα στα ονόματα / χάρτη για να ξεχωρίζει πιο εύκολα.

Δημοσ.

με βρηκα :)

Han Solo

22338976841_73a9d85322.jpg

It’s been incredibly fun to work on Han Solo for Star Wars Battlefront. He’s such a likeable character, and turning his unique persona into gameplay features is a thrill when you’re a Star Wars fan. We’ve also witnessed the love for this character in our playtests. Han’s sardonic lines and emotes seem to put a smile on everyone’s face.

Gameplay-wise, Han Solo is a gunslinger mainly designed for lone wolves and, echoing the beginning of the original Star Wars trilogy, he’s not very dependent on others. Similar to a Rebel trooper, but with a greatly boosted arsenal, Han Solo might be the easiest Hero character to get into. Offensive output, damage, and mobility — that’s what this guy’s about.

Han Solo has three useful abilities to even out the odds fighting the Empire and the first one is called Rapid Fire. Active for a few seconds, this lets Han fire his Blaster as fast you can pull the trigger, without having to worry about overheating. Try this out when taking on compact groups and mow down those stormtroopers! Rapid Fire is also really good for when villains like Darth Vader approach. Use it at the right time and you’ll lay down a ton of damage.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κλαψτε :)

υ.γ. παλι 6 μερες καθυστερηση η πρεμιερα στην ελλαδα απο οτι ακουσα . 6 μερες και νυχτες  ολοκληρες . ελεος !

Επεξ/σία από Han Solo
  • Moderators
Δημοσ.

κλαψτε :)

υ.γ. παλι 6 μερες καθυστερηση η πρεμιερα στην ελλαδα απο οτι ακουσα . 6 μερες και νυχτες  ολοκληρες . ελεος !

Κλασσικά... 18 πέφτει Παρασκευή και Ελλάδα πρέπει να είμαστε Πέμπτη or GTFO... -_-

ΥΓ. Καλά βρε Han, κοτζάμ Star Wars official Youtube channel υπάρχει και βάζεις link από Ζero Media; :P

Δημοσ.

@GhostRiderLSOV

δεν φταιω εγω , αλλα ο δαιμων του copy+paste :P

/fixed

ο μαυρος που κολλαει στο στορυ?

απο οτι τον κοβω ειναι ενας stormtrooper τιγκα στα midi-chlorians :P και λεγεται Finn  !

το lore εξελισσεται και εχει νεους ηρωες . .αλλωστε με τοσο γερασμενους luke, han solo και leia δεν γινεται αλλιως  ....

δες εδω ποιοι ειναι οι νεοι ηρωες : http://www.cinemablend.com/new/Star-Wars-Force-Awakens-3-Main-Characters-What-You-Need-Know-70924.html

• Like 1
Δημοσ.

Off topic, αλλά οι stormtroopers είναι κλώνοι οπότε δε μπορούν να έχουν Force affinity και έτσι κι αλλιώς ο Fett δεν είχε ιδιαίτερο δεσμό με τη δύναμη. Πώς μπορεί να είναι τίγκα στα midi chlorians ο μαύρος? Μήπως δεν πιάνω κάτι?

Δημοσ.

Off topic, αλλά οι stormtroopers είναι κλώνοι οπότε δε μπορούν να έχουν Force affinity και έτσι κι αλλιώς ο Fett δεν είχε ιδιαίτερο δεσμό με τη δύναμη. Πώς μπορεί να είναι τίγκα στα midi chlorians ο μαύρος? Μήπως δεν πιάνω κάτι?

αλλο stormtrooper και αλλο clonetrooper!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...