Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Battlefront [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα πάντως μου άρεσε και θα το πάρω (από κλειδάδικο). Οπότε ζητάω δημόσια συγνώμη, γιατί πολλοί αποδοκιμάζουν αυτή την ενέργεια.

Season Pass όμως όχι. Όοοταν δείξουν τι έχει και βλέπουμε. Πάλι απ' όπου πιο φτηνά βέβαια.

• Like 3
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το λες και πανεμορφο...και τελικα αν αναλογιστει κανεις με τι συστηματα παιζειμπορεις να πεις οτι το optimization ειναι απο τα πολυ καλα!

Δεν νομιζω να εχεις πετυχει γενικα παραπονο για τον οπτικο τομεα του παιχνιδιου απο κανενα μας :P

Εμένα πάντως μου άρεσε και θα το πάρω (από κλειδάδικο). Οπότε ζητάω δημόσια συγνώμη, γιατί πολλοί αποδοκιμάζουν αυτή την ενέργεια.

Season Pass όμως όχι. Όοοταν δείξουν τι έχει και βλέπουμε. Πάλι απ' όπου πιο φτηνά βέβαια.

Αποδοκιμαζουμε το γεγονος οτι θα το παρεις στην τιμη που επρεπε να πωλειται το παιχνιδι εξ αρχης????

• Moderators
Δημοσ.

Αποδοκιμαζουμε το γεγονος οτι θα το παρεις στην τιμη που επρεπε να πωλειται το παιχνιδι εξ αρχης????

Στην πλειοψηφία, αποδοκιμάζεται το γεγονός ότι παίρνω παιχνίδι της ΕΑ το οποίο "είναι μ__ακία" κατά διαφόρους.

Όπως είπα, εμένα μου άρεσε.

Ίσως έχω χαμηλά standards ή το βλέπω αλλιώς γιατί το A New Hope ήταν η πρώτη ταινία που θυμάμαι να έχω δει ποτέ και είμαι πιο fanboy από άλλους.

Και θυμήθηκα BF2 εποχές που με τα ιπτάμενα μπορούσα να κάνω δύσκολη την ζωή των κάτω. Βέβαια DICE είναι αυτή και περιμένω να βγουν 100 αντιαεροπορικά όπλα, γιατί fliers = the devil.

Δημοσ.

Μπα μην σκας και εμένα μου άρεσε και εγώ θα το αγοράσω από κλειδαδικο αφού βγει και βεβαιωθούμε ότι δεν έχει προβλήματα 

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ το πήρες κυριολεκτικά και έχασες το νόημα. Εγώ λέω γενικά ότι αυτό που θα κάνει η ΕΑ είναι ότι θα δώσει στο κανονικό παιχνίδι έναν μηδαμινό αριθμό χαρτών και μετά τους υπόλοιπους θα τους βγάλει με DLC. Εδώ θα είμαστε, θα δεις.

Καλά, περίμενε να βγει πρώτα το παιχνίδι σε ένα μήνα και μετά βλέπουμε αν θα έχει μηδαμινό αριθμό από πίστες.

Αν εισαι fanboy αγοραζεις το παιχνιδι με το season pass. Αν εισαι fanboy πιανου της EA???

FanBoy του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Στην πλειοψηφία, αποδοκιμάζεται το γεγονός ότι παίρνω παιχνίδι της ΕΑ το οποίο "είναι μ__ακία" κατά διαφόρους.

Όπως είπα, εμένα μου άρεσε.

Ίσως έχω χαμηλά standards ή το βλέπω αλλιώς γιατί το A New Hope ήταν η πρώτη ταινία που θυμάμαι να έχω δει ποτέ και είμαι πιο fanboy από άλλους.

Και θυμήθηκα BF2 εποχές που με τα ιπτάμενα μπορούσα να κάνω δύσκολη την ζωή των κάτω. Βέβαια DICE είναι αυτή και περιμένω να βγουν 100 αντιαεροπορικά όπλα, γιατί fliers = the devil.

Να σου πω την αληθεια και εμενα σε γενικες γραμμες οπως και στους περισσοτερους απο μας αρεσε,αλλα η τιμη που το δινουν ειναι απλα σκετη κλεψια. Γιατι και στο Xbox εχω περιεργεια να δω ποσο θα πουλησει τωρα που βγαινει το Halo 5.

• Moderators
Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια και εμενα σε γενικες γραμμες οπως και στους περισσοτερους απο μας αρεσε,αλλα η τιμη που το δινουν ειναι απλα σκετη κλεψια.

Καλά, 60-70 ευρώ είναι το στάνταρ της ΕΑ και είναι πολλά όπως και να έχει.

Χώρια και το 50ρικο για Season's Pass που χωρίς να έχουν δώσει λεπτομέριες, είναι πιο leap of faith και από του Indy στο Last Crusade. :P

• Like 6
Δημοσ.

Γιατί είναι ατελές το παιχνίδι ??  δεν δουλεύουν σωστά τα όπλα ??? Μπορείς να παίξεις μόνο στο μισό κομμάτι της κάθε πίστας ??? Δεν δουλεύει σε Full Screen ? Δεν δουλεύει ο ήχος ???

To παιχνίδι πολυ πιθανό να χει κάποια απ τα κλασικά προβλήματα που χε το bf4 , κάποιες φορες δεν έλεγε ν' ανοίξει και κάποιες άλλες πέταγε το ωραιότατο μηνυματακι για τερματισμένη μνήμη+παρακαλώ χρησιμοποιήστε καρτα με πάνω από 2 γιγα (ενω είχα 4 τρολολ) a.k.a. memory leaks kαι όλα αυτά στο DEMO, γιατί ως γνωστόν η beta της ΕΑ δεν ειναι τπτ άλλο από ένα demo

τεσπα ο καθένας κάνει ότι θελει με τα διαθέσιμα φράγκα του, αλλά δυστυχώς ποιότητα στην εταιρία με τα 2 γράμματα δεν υπάρχει και αυτό ειναι κακό και για τον γενικότερο ανταγωνισμό μεταξύ των εταιριών

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο PC δεν συναντησα ουτε ενα προβλημα σε 10 ωρες που παιξα,και ενας φιλος μου σε 15-16 που παιζε...

Ισως ετυχαν καποια προβληματα (για αυτο ειναι η beta αλλωστε) αλλα σε γενικες γραμμες ολοι ειχαν να το λενε για το ποσο ετοιμο ειναι το παιχνιδι,και ποσο καλους σερβερς εχει και λιγοστα bugs που ουσιαστικα δεν ειναι bugs απλα καποια περιεργα οπως το spawn system ας πουμε...

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...