Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ναι ρε φίλε, η εταιρεία σου δίνει την δυνατότητα να αγοράσεις το Season Pass από τώρα, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ. Δεν σε αναγκάζει κανείς να πάρεις το Season Pass για να παίξεις το αρχικό παιχνίδι. Αν το κάνανε αυτό μαζί σου θα του έβριζα αλλά δεν είναι έτσι. Δηλαδή γουστάρεις να σου πουλάνε ένα παιχνίδι ατελές σε μια τιμή (60$) και μετά να στο τελειώνουν με ενα season pass στην ακριβώς ίδια τιμή (60$); Τότε είσαι πρόβατο. Η λογική δεν αγοράζω Season Pass ναι μεν ισχύει, αλλά αφήνει το παιχνίδι ατελές. Η εταιρεία θέλει να το κάνει έτσι ώστε να σε αναγκάζει να αγοράζεις και Season Pass μαζί γιατί ξές ότι αν δεν το πάρεις θα μείνεις κρεμασμένος. Για αυτό η ΕΑ είναι η χειρότερη εταιρεία αλλά βγάζει φράγκα. Έχει σκλαβωμένες όλες τις αξιόλογες σειρές και εκμεταλλεύεται τον πόθο των Die Hard να τις παίξουν και τους κάνει ο,τι θέλει. Αν θες να είσαι έτσι μπράβο, αλλά πες πρώτα ότι είσαι fanboy.
Aten-Ra Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Γιατί είναι ατελές το παιχνίδι ?? δεν δουλεύουν σωστά τα όπλα ??? Μπορείς να παίξεις μόνο στο μισό κομμάτι της κάθε πίστας ??? Δεν δουλεύει σε Full Screen ? Δεν δουλεύει ο ήχος ???
Fulgore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Γιατί είναι ατελές το παιχνίδι ?? δεν δουλεύουν σωστά τα όπλα ??? Μπορείς να παίξεις μόνο στο μισό κομμάτι της κάθε πίστας ??? Δεν δουλεύει σε Full Screen ? Δεν δουλεύει ο ήχος ??? ή μας τρολλαρεις ή καλυτερα να σχολιαζεις σε intel ή Amd topics πραγματικα. Αν δεν μπορεις να καταλλαβεις το οτι ενα παιχνιδι χωρις Single Player campaign αλλα μονο με Multiplayer και στο οποιο σου πουλανε και extra multiplayer χαρτες σε τιμη κανονικου παιχνιδιου ειναι κλεψια και γιατι ειναι μισο παιχνιδι τοτε απλα δεν ξερω τι να πω. Τα ιδια αλλωστε λεει και ο Joe στο προηγουμενο video. Για την ιστορια επισης,αν το παιχνιδι εχει τα παραπανω που γραφεις θεωρειται Broken οχι ημιτελες
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Βασικά σε ένα μονο πράγμα έχουμε απόλυτη δύναμη και αυτό είναι το pre-order, σου αρέσει δεν σου αρέσει το pre-order makes no sense σε μια τέτοια εταιρία( pre-load ok καταλαβαίνω αλλά λίγο υπομονή για το greater good), εγώ προσωπικά μονο cdpr και naughty dog κάνω pre-order γιατί πολύ απλά ποτε δεν απογοήτευσαν εις το πλείστον, εάν το κάνουν θα σταματήσω και από εκεί εννοείτε. Από εκεί και πέρα άμα ο corporate commander απλά έριχνε την τιμή 10% λίγοι θα παραπονιόντουσαν, στην τελική είδες τι έγινε με το hardline που είχε και sp και ήταν και από την Visceral. 1
Aten-Ra Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 ή μας τρολλαρεις ή καλυτερα να σχολιαζεις σε intel ή Amd topics πραγματικα. Αν δεν μπορεις να καταλλαβεις το οτι ενα παιχνιδι χωρις Single Player campaign αλλα μονο με Multiplayer και στο οποιο σου πουλανε και extra multiplayer χαρτες σε τιμη κανονικου παιχνιδιου ειναι κλεψια και γιατι ειναι μισο παιχνιδι τοτε απλα δεν ξερω τι να πω. Τα ιδια αλλωστε λεει και ο Joe στο προηγουμενο video. Για την ιστορια επισης,αν το παιχνιδι εχει τα παραπανω που γραφεις θεωρειται Broken οχι ημιτελες Σου είπε η ΕΑ και η κάθε ΕΑ ότι το παιχνίδι θα είχε 100 χάρτες και τώρα σου δίνει μόνο τους 50 και με το Season Pass τους άλλους 50 ??? Η χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρεις το Season Pass για να παίξεις το παιχνίδι ?? Το Star Wars Battlefront είναι Online Multiplayer, το ξέρεις από την αρχή και αγοράζεις το παιχνίδι για να παίζεις σε αυτοτελείς πίστες. Αν θέλεις και άλλες πίστες αγόρασε τες, αν δεν θέλεις άλλες πίστες παίρνεις μόνο το αρχικό παιχνίδι και παίζεις μια χαρά και δεν ασχολιέσαι. Αν είσαι fanboy αγοράζεις το παιχνίδι και το Season Pass από την αρχή. Δεν υπάρχουν κορόιδα ούτε κλεψιές. Όπως κάποιος δίνει 50% παραπάνω για μια κάρτα γραφικών για να πάρει μόνο 10-15% παραπάνω απόδοση έτσι και εδώ όποιος θέλει παίρνει τώρα η μετά το Season Pass. Προσωπικά ούτε pre-order κάνω ούτε θα πάρω το Season Pass από τώρα χωρίς να ξέρω τι θα έχει. Μόλις ανακοινωθεί το περιεχόμενο του τότε ανάλογα θα το σκεφτώ, τότε όμως όχι τώρα. Το ίδιο έκανα και με το BF4 και πείρα μόνο το Final Stand και όχι όλο το Premium πακέτο. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Σου είπε η ΕΑ και η κάθε ΕΑ ότι το παιχνίδι θα είχε 100 χάρτες και τώρα σου δίνει μόνο τους 50 και με το Season Pass τους άλλους 50 ??? Η χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρεις το Season Pass για να παίξεις το παιχνίδι ?? Το Star Wars Battlefront είναι Online Multiplayer, το ξέρεις από την αρχή και αγοράζεις το παιχνίδι για να παίζεις σε αυτοτελείς πίστες. Αν θέλεις και άλλες πίστες αγόρασε τες, αν δεν θέλεις άλλες πίστες παίρνεις μόνο το αρχικό παιχνίδι και παίζεις μια χαρά και δεν ασχολιέσαι. Αν είσαι fanboy αγοράζεις το παιχνίδι και το Season Pass από την αρχή. Δεν υπάρχουν κορόιδα ούτε κλεψιές. Όπως κάποιος δίνει 50% παραπάνω για μια κάρτα γραφικών για να πάρει μόνο 10-15% παραπάνω απόδοση έτσι και εδώ όποιος θέλει παίρνει τώρα η μετά το Season Pass. Προσωπικά ούτε pre-order κάνω ούτε θα πάρω το Season Pass από τώρα χωρίς να ξέρω τι θα έχει. Μόλις ανακοινωθεί το περιεχόμενο του τότε ανάλογα θα το σκεφτώ, τότε όμως όχι τώρα. Το ίδιο έκανα και με το BF4 και πείρα μόνο το Final Stand και όχι όλο το Premium πακέτο. Όταν με αναγκάζουν να μένω με 5 χάρτες και τους άλλους 25 να τους έχουν μέσω Season Pass με ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να πάρω Season Pass αν θέλω να ασχοληθώ με το παιχνίδι. Εκεί γίνεται η μπάζα φίλε και αν κάθεσαι και τα υπερασπίζεσαι με την μαλακία: "Εεε εντάξει αν δεν τα θες μην τα πάρεις" δεν κατανοείς πως κάνει μαρκετινγκ η ΕΑ.
Aten-Ra Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Όταν με αναγκάζουν να μένω με 5 χάρτες και τους άλλους 25 να τους έχουν μέσω Season Pass με ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να πάρω Season Pass αν θέλω να ασχοληθώ με το παιχνίδι. Εκεί γίνεται η μπάζα φίλε και αν κάθεσαι και τα υπερασπίζεσαι με την μαλακία: "Εεε εντάξει αν δεν τα θες μην τα πάρεις" δεν κατανοείς πως κάνει μαρκετινγκ η ΕΑ. Φίλε διάβασε ξανά το post 568 γιατί μου φαίνεται δεν κατάλαβες καλά, το αρχικό παιχνίδι θα έχει πολύ παραπάνω από 5 χάρτες. Αυτά που είδες στο BETA είναι τα διαφορα MODEs και όχι οι χάρτες. Και εδώ νομίζω την έπαθε ο τυπάκος στο Video και νόμιζε ότι το παιχνίδι θα έχει αρχικά μόνο 5-6 χάρτες, από τους οποίους τους δυο που παίξαμε στο ΒΕΤΑ και φρίκαρε. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Τα maps/modes "DLC" πρέπει να είναι πάντα free αλλιώς διχάζουν/καταστρέφουν το community του κάθε game και είναι ένας από τους σοβαρούς λόγους που προτιμώ co-op από multi τα τελευταία χρονια. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Φίλε διάβασε ξανά το post 568 γιατί μου φαίνεται δεν κατάλαβες καλά, το αρχικό παιχνίδι θα έχει πολύ παραπάνω από 5 χάρτες. Αυτά που είδες στο BETA είναι τα διαφορα MODEs και όχι οι χάρτες. Και εδώ νομίζω την έπαθε ο τυπάκος στο Video και νόμιζε ότι το παιχνίδι θα έχει αρχικά μόνο 5-6 χάρτες, από τους οποίους τους δυο που παίξαμε στο ΒΕΤΑ και φρίκαρε. Εσύ το πήρες κυριολεκτικά και έχασες το νόημα. Εγώ λέω γενικά ότι αυτό που θα κάνει η ΕΑ είναι ότι θα δώσει στο κανονικό παιχνίδι έναν μηδαμινό αριθμό χαρτών και μετά τους υπόλοιπους θα τους βγάλει με DLC. Εδώ θα είμαστε, θα δεις.
Han Solo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ναι αυτο θα κανει ( paid DLC ) γιατι ειδικα αυτο το παιχνιδι θα εχει μια ταινια που θα το υποστηριξει σε ενα μηνα απο τωρα .. καλως ή κακως μετα τα cc σαν αγορα ειμαστε "dead meat" για αυτους και ουσιαστικα βασιζονται σε ολους τους αλλους εκτος απο εμας .
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Φίλε διάβασε ξανά το post 568 γιατί μου φαίνεται δεν κατάλαβες καλά, το αρχικό παιχνίδι θα έχει πολύ παραπάνω από 5 χάρτες. Αυτά που είδες στο BETA είναι τα διαφορα MODEs και όχι οι χάρτες. Και εδώ νομίζω την έπαθε ο τυπάκος στο Video και νόμιζε ότι το παιχνίδι θα έχει αρχικά μόνο 5-6 χάρτες, από τους οποίους τους δυο που παίξαμε στο ΒΕΤΑ και φρίκαρε. Ξαναδες τι ακριβως κραζει ο τυπας στο video, που μονο τυπακος για οσους τον γνωριζουν. Κανενας δεν ειπε οτι εχει μονο 2 χαρτες το παιχνιδι οπως της Beta. Απλα οταν μου βγαζεις απεξω το Single player campaign(με Star Wars lore που ειναι και τεραστιο κιολας,ελεος δηλαδη)μου βγαζεις ενα παιχνιδι μονο με Multiplayer σε Full Price,ε μετα τους extra χαρτες και ποσο μαλλον σε τιμη των 50ευρω τι μου τα βγαζεις. Γιατι πχ δεν τα δινεις δωρεαν αφου ουτως ή αλλως το παιχνιδι θα εχει μονο Multiplayer??? Τι να πει πχ και το Killzone που σου βγαζει Season pass με 8 ευρω ε https://www.skroutz.gr/s/4455316/Killzone-Shadow-Fall-Season-Pass-PS4.html Αλλα ξεχασα το Killzone δεν εχει απο πισω το ονομα της ΕΑ να ψαρωσει ο κοσμος και να το πληρωνει χρυσο το παιχνιδι λες και δεν υπαρχει τιποτα αλλο στην αγορα. Ακομα και το Titanfall που εχει ακριβως το ιδιο μοτιβο με το Battlefront,δηλαδη μονο Multiplayer,το Season pass το δωσανε σε ολους τους κατοχους του απλου παιχνιδιου δωρεαν μετα απο καποιο διαστημα. Εδω ακομα και το Battlefield 4 μαζι με τους extra χαρτες και δυο χρονια μετα την κυκλοφορια του ακομα κοστιζει χρυσαφι https://www.skroutz.gr/c/93/pc_games.html?from=catspan&keyphrase=battlefield+4 Φίλε διάβασε ξανά το post 568 γιατί μου φαίνεται δεν κατάλαβες καλά, το αρχικό παιχνίδι θα έχει πολύ παραπάνω από 5 χάρτες. Αυτά που είδες στο BETA είναι τα διαφορα MODEs και όχι οι χάρτες. Και εδώ νομίζω την έπαθε ο τυπάκος στο Video και νόμιζε ότι το παιχνίδι θα έχει αρχικά μόνο 5-6 χάρτες, από τους οποίους τους δυο που παίξαμε στο ΒΕΤΑ και φρίκαρε. Ξαναδες τι ακριβως κραζει ο τυπας στο video, που μονο τυπακος για οσους τον γνωριζουν. Κανενας δεν ειπε οτι εχει μονο 2 χαρτες το παιχνιδι οπως της Beta. Απλα οταν μου βγαζεις απεξω το Single player campaign(με Star Wars lore που ειναι και τεραστιο κιολας,ελεος δηλαδη)μου βγαζεις ενα παιχνιδι μονο με Multiplayer σε Full Price,ε μετα τους extra χαρτες και ποσο μαλλον σε τιμη των 50ευρω τι μου τα βγαζεις. Γιατι πχ δεν τα δινεις δωρεαν αφου ουτως ή αλλως το παιχνιδι θα εχει μονο Multiplayer??? Τι να πει πχ και το Killzone που σου βγαζει Season pass με 8 ευρω ε https://www.skroutz.gr/s/4455316/Killzone-Shadow-Fall-Season-Pass-PS4.html Αλλα ξεχασα το Killzone δεν εχει απο πισω το ονομα της ΕΑ να ψαρωσει ο κοσμος και να το πληρωνει χρυσο το παιχνιδι λες και δεν υπαρχει τιποτα αλλο στην αγορα. Ακομα και το Titanfall που εχει ακριβως το ιδιο μοτιβο με το Battlefront,δηλαδη μονο Multiplayer,το Season pass το δωσανε σε ολους τους κατοχους του απλου παιχνιδιου δωρεαν μετα απο καποιο διαστημα. Εδω ακομα και το Battlefield 4 μαζι με τους extra χαρτες και δυο χρονια μετα την κυκλοφορια του ακομα κοστιζει χρυσαφι https://www.skroutz.gr/c/93/pc_games.html?from=catspan&keyphrase=battlefield+4 Σου είπε η ΕΑ και η κάθε ΕΑ ότι το παιχνίδι θα είχε 100 χάρτες και τώρα σου δίνει μόνο τους 50 και με το Season Pass τους άλλους 50 ??? Η χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρεις το Season Pass για να παίξεις το παιχνίδι ?? Το Star Wars Battlefront είναι Online Multiplayer, το ξέρεις από την αρχή και αγοράζεις το παιχνίδι για να παίζεις σε αυτοτελείς πίστες. Αν θέλεις και άλλες πίστες αγόρασε τες, αν δεν θέλεις άλλες πίστες παίρνεις μόνο το αρχικό παιχνίδι και παίζεις μια χαρά και δεν ασχολιέσαι. Αν είσαι fanboy αγοράζεις το παιχνίδι και το Season Pass από την αρχή. Δεν υπάρχουν κορόιδα ούτε κλεψιές. Όπως κάποιος δίνει 50% παραπάνω για μια κάρτα γραφικών για να πάρει μόνο 10-15% παραπάνω απόδοση έτσι και εδώ όποιος θέλει παίρνει τώρα η μετά το Season Pass. Προσωπικά ούτε pre-order κάνω ούτε θα πάρω το Season Pass από τώρα χωρίς να ξέρω τι θα έχει. Μόλις ανακοινωθεί το περιεχόμενο του τότε ανάλογα θα το σκεφτώ, τότε όμως όχι τώρα. Το ίδιο έκανα και με το BF4 και πείρα μόνο το Final Stand και όχι όλο το Premium πακέτο. Δηλαδη αν για παραδειγμα αγορασω εγω το κανονικο παιχνιδι αλλα εχουν περισσοτερο οι Online πιστες εν μερη δεν θα αναγκαστω να αγορασω και τους extra χαρτες??? Και οκ εστω οτι οντως μου βγαζεις extra χαρτες επι πληρωμη. Ειναι λογικη τιμολογιακη πολιτικη να μου τους χρεωνεις οσο κοστιζει ολοκληρο το παιχνιδι(ή αλλο παιχνιδι βλεπε πχ Witcher 3 ή GTA V??) Δηλαδη θα τρελαθουμε κιολας με τα καραγκιοζιλικια?? Το δε παραδειγμα σου για τις καρτες γραφικες ατοπο τελειως δυστηχως.... Και οσο για τους χαρτες που λες αυτη ειναι η πλακα.Εδω σου λεει πληρωσε season pass για κατι που δεν ξερεις καν τι θα εχει μεσα.... Αν εισαι fanboy αγοραζεις το παιχνιδι με το season pass. Αν εισαι fanboy πιανου της EA???
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=mByznNYCWTY EA, πολλά COD trailers βλέπεις. Εdit: Από την άλλη, αν το δεις ότι δεν υπάρχουν X-Wings, ο τύπος βαρέθηκε την ζωή του και πήδηξε από το παράθυρο...
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Greatness awaits at 900p επρεπε να ηταν το πιο σωστο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ωραία σκηνοθεσία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα