Athanasios2104 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Και το TitanFall το εκανε αυτο αλλα τουλαχιστον ηταν φθηνοτερο και η τιμη του επεσε και γρηγορα(νομιζω τωρα τα dlc τα δωσανε και τσαμπα). χθες προχθές είδα ένα comment ότι δύο παιχνίδια (που θα κυκλοφορήσουν) θα έχουν δωρέαν DLCs, το ένα νομίζω ήταν το HALO και το άλλο ένα της Ubisoft, ακριβώς γιατί θέλουν να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ίσως ένα ελπιδοφόρο σημάδι, τι να πω 1
gildo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Η αλήθεια ειναι οτι τα περισσότερα παιχνιδια ειναι αντιγραφή του πρωτότυπου με ελάχιστες προσθήκες.Επειδη ενα παιχνίδι ήταν κατι διαφορετικό γιατι την εποχη του δεν σημαίνει οτι θα πουλάει αιωνίως το ίδιο πράγμα.Απλα χρησιμοποιώντας την καλη του εικόνα συν οτι δεν θα κάθονται να ψάχνουν για καινούργιες ιδέες και έξτρα έξοδα μας πασάρουν την έτοιμη λύση.Οι τιμές εχουν ξεφύγει εντελώς στις κονσόλες αλλα και στα pc και το μονο που ελπίζεις ειναι να βγει κατι που τουλάχιστον θα μπορεις να το διασκεδάσεις.Απο εκει πέρα τα περισσότερα πράγματα αυτη την εποχή φτιάχνονται με ημερομηνία λήξης δυστυχως.Κοιτα την κοροϊδία με τις αναβαθμίσεις στο pc πχ για κάρτες γραφικών που δίνει μια περιουσία για ενα chip που σε λίγους μήνες θα ειναι άχρηστο. 1
Han Solo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 οτι και να λετε οι professors αν αρεσει και δινει χαρα στο ευρυ κοινο το παιχνιδι τοτε θα ειναι και επιτυχια . απο την αλλη τα παιχνιδια κρινονται απο τις αντιδρασεις των devs σε διορθωσεις των προβληματων και το spawn οπως ειναι πρεπει να αλλαξει . αν δεν το αλλαξουν η γκρινια στο θεμα αυτο θα το "πνιξει" το παιχνιδι .
jaguara5 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτήσω κάτι ως άσχετος. Την demo έκδοση που κατέβασα την διαγράφω από τον σκληρό και κατεβάζω όταν βγει την τελική έκδοση του παιχνιδιού εξ' αρχής, ή την διατηρώ και την κάνω update, κατεβάζοντας μόνο τα καινούργια maps και τις αναβαθμίσεις των υπαρχόντων ; Και μία δεύτερη σύντομη ερώτηση, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Είχα να παίξω fps από την εποχή του πρώτου - πρώτου call of Duty / medal of honor (10 χρόνια πριν). Πως μπορούν μερικοί και έχουν τόση ακρίβεια στη στόχευση, όπως ο φίλος πιο πάνω με το ελληνικό Review στο youtube ; Εκτός, από θέμα εξάσκησης (προφανές αυτό) είναι και θέμα χρήσης πολύ ακριβούς gaming Mouse (αξίζει η αγορά του; σκεφτόμουν το corsair m65) ή /και χρήσης οθόνης 144 mhz (το τρέχω στα 60 και μου φαίνεται πολύ ομαλό) ?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Uninstall. Πάνω από 60 fps μικρές διαφορες αλλα όσο περισσότερα fps τόσο καλύτερα, το mouse έχει κάποια σημασία, πάρε οποιο μάρκα θες απλά να είναι wired, και τέλος το πιο σημαντικό είναι το skill, όπως σε όλα τα πράγματα υπάρχουν διαβαθμίσεις. Δες κάνα CS leet match να καταλάβεις τι σημαίνει ακρίβεια οποτε φαντάσου ένα τέτοιο παίχτη σε ένα πιο "arcade" fps όπως το battlefront p.s. και εννοείτε έχει σημασία ότι έχεις να παίξεις 10 χρονια, lol, από τον άλλο που παίζει κάθε μέρα.
TheELF Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Για το mouse δεν έχει μεγάλη σημασία το polling(πόσο συχνά στέλνει σήμα) και το resolution (με πόσο ακρίβεια καταλαβαίνει την θέση που βρίσκεται) του; Δεν είχα ποτέ ακριβό ποντίκι αλλά βλέπω ότι αυτά που έχω είναι αρκετά «απότομα» και στα fps και στα racing.
mkp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 έχει βρει κανένας καμιά καλύτερη τιμή? τίποτα 20ευρο? http://www.cdkeys.com/pc/games/star-wars-battlefront-pc-cd-key-origin
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 δεν παιζουν τετοιες τιμες πουθενα δυστυχως...εγω σου λεω περιμενε...μην το προπαραγγειλεις
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 χθες προχθές είδα ένα comment ότι δύο παιχνίδια (που θα κυκλοφορήσουν) θα έχουν δωρέαν DLCs, το ένα νομίζω ήταν το HALO και το άλλο ένα της Ubisoft, ακριβώς γιατί θέλουν να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ίσως ένα ελπιδοφόρο σημάδι, τι να πω Το Halo παντως ανακοινωθηκε οτι θα εχει microtransactions.Nαι καλα διαβασες σε κονσολοπαιχνιδο exclusive που το πουλανε και Full price, αν και αυτο τουλαχιστον θα εχει και Campaign. http://www.gamespot.com/articles/halo-5-microtransaction-pricing-revealed/1100-6431325/ οτι και να λετε οι professors αν αρεσει και δινει χαρα στο ευρυ κοινο το παιχνιδι τοτε θα ειναι και επιτυχια . απο την αλλη τα παιχνιδια κρινονται απο τις αντιδρασεις των devs σε διορθωσεις των προβληματων και το spawn οπως ειναι πρεπει να αλλαξει . αν δεν το αλλαξουν η γκρινια στο θεμα αυτο θα το "πνιξει" το παιχνιδι . Μα δεν λεμε να μην το παρει κανεις το παιχνιδι. Λεμε απλα το αυτονοητο οτι η τιμη που το πλασαρουν(δεν σχολιαζω καν το γεγονος οτι πουλανε και season pass με το καλημερα σε παιχνιδι χωρις Campaign στην αξια ενος ολοκληρου παιχνιδιου,κλασσικη ΕΑ.....)ειναι να περιμενεις για price drop παρα να σκασεις το υπερβολικα υψηλο ποσο που το χρεωνουν. Γιατι οπως ελεγε και ενας συμφορουμιτης πχ για το ''πεθαμενο'' απο πλευρας κοσμου Hardline''τι να κανουμε,για μας που μας αρεσουν τα fps παιχνιδια και δεν εχουμε Pc,μονοδρομος ειναι το Hardline οταν βγει ή το Call Of Duty'' Αλλωστε δεν πιστευω οτι πχ θα τραβηξει πχ κοσμο απο τους κατοχους XboxOne τωρα που βγαινει το Halo 5.
mkp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 δεν παιζουν τετοιες τιμες πουθενα δυστυχως...εγω σου λεω περιμενε...μην το προπαραγγειλεις κάλα εννοείτε ότι δεν θα το προπαραγγείλω άπλα από περιέργεια ρωτάω αν βρήκε κανένας τίποτα καλύτερο από 40ευρο για να το έχω υπόψη μου. 1
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Όταν είχε πρωτοανακοινωθεί, το φθηνότερο κλειδί ήταν ~32 € για την ιστορία Δεν πιστεύω να πέσει στο 20αρικο το προσεχές 6μηνο, εκτός και αν κανένα βαπόρι απο την Πολωνία φέρει worldwide κλειδιά κάποια στιγμή
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-star-wars-battlefront-cd-key-compare-prices/ Ουτε καν. Ισως μετα απο 1-2μηνες να πεσει η τιμη αλλα σε EA παιχνιδια δυσκολα πεφτουν οι τιμες.Δες εδω το BF4 premium edition τι τιμη εχει 2 χρονια μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου στην αγορα http://www.skroutz.gr/c/93/pc_games.html?from=catspan&keyphrase=battlefield+4σε σχεση παντα με το απλο παιχνιδι. 1
Han Solo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μα δεν λεμε να μην το παρει κανεις το παιχνιδι. Λεμε απλα το αυτονοητο οτι η τιμη που το πλασαρουν(δεν σχολιαζω καν το γεγονος οτι πουλανε και season pass με το καλημερα σε παιχνιδι χωρις Campaign στην αξια ενος ολοκληρου παιχνιδιου,κλασσικη ΕΑ.....)ειναι να περιμενεις για price drop παρα να σκασεις το υπερβολικα υψηλο ποσο που το χρεωνουν. Γιατι οπως ελεγε και ενας συμφορουμιτης πχ για το ''πεθαμενο'' απο πλευρας κοσμου Hardline''τι να κανουμε,για μας που μας αρεσουν τα fps παιχνιδια και δεν εχουμε Pc,μονοδρομος ειναι το Hardline οταν βγει ή το Call Of Duty'' Αλλωστε δεν πιστευω οτι πχ θα τραβηξει πχ κοσμο απο τους κατοχους XboxOne τωρα που βγαινει το Halo 5. δεν διαφωνω σε κατι που λες , αλλα πιστευω περισσοτερο γαιτι το εχω δεν με τα ματια μου σε πολλα παιχνιδια απο το alfa , sto beta και μετα στο release να αλλαζουν τοσο πολυ τα παιχνιδια , που τελικα να ειναι εντελως διαφορετικο το τελικο αποτελεσμα. οσο καλη ή κακη ειναι μια beta , τοσο δεν ξερει κανεις τι θα αντιμπετωπισει στην release εκδοση του . αλλωστε ολα τα παιχνιδια κρινονται στην παροδο του χρονου και οχι σε μια beta , η σε ενα release . οπου ειδικα στο release οσο μικροτερο ειναι το hype τοσο καλυετρο ειναι τελικα για το παιχνιδι . απλα στην περιπτωση του συγκεκριμενου παινχιιδιου νομιζω οτι περισσοτερο λειτουργει ως κραχτης για την ταινια που θα βγει τον δεκεμβρη , παρα οτι εγινε για το ιδιο το παιχνιδι
Daemonos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Αυτο που λεγαμε απο την αρχη. Όντος οι Rebels έχασαν αυτή τη μάχη όμως! lol! Όσο για το pre order, οκ θα περιμένω, αλλα εγώ με αυτό που είδα και έπαιξα στην beta ου άρεσε. Έπαιζα και το παλιό battlefront, ωραίες εποχές! Μια παρατήρηση, οι αερομαχίες είναι ανύπαρκτες. Ελπίζω να το φτιάξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα