Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Battlefront [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Και η δική μου άποψη για το παιχνίδι...

"Δεν είμαι μεγάλος fan των παλιών ταινιών..."

587.jpg

Πρώτη φορά βλέπω βίντεό σου και έγραφα απαντήσεις, αλλά έκανα refresh την σελίδα... -_- (*facepalm*)

Γενικά αν οι Rebels ξέρουν, έχουν εύκολα την πίστα (Ion grenades και starfighters τρώνε AT-STs για πλάκα, αν δεν τις τρώνε από γύρω τους / TIEs).

Επίσης Οrbital Strike σε vulnerable AT-AT, το λιώνει.

Κι εκεί τα starfighters κάνουν δουλειά, αλλά πάλι πρέπει οι rebels να έχουν καθαρό ουρανό. ;)

Και ναι, Spawn System is TERRIBLE.

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παντως τα ιπταμενα εχουν φαση και με κολλησα αρκετη ωρα.Το spawn ειναι πολυ χαλια και βλεπεις να εμφανιζονται απο το πουθενα 5-6 ατομα παρεα.Στο θεμα του balance στο walker assault πιστευω οτι ηταν οι πρωτες μερες μεχρι να μαθουν να κανουν αμυνα οι ρεβελς γιατι εδω και κανα δυο μερες ειδα αρκετες νικες απο τους ρεβελς.Αν δεν ειχαν τα οχηματα οι ιμπεριαλ δεν υπηρχε περιπτωση να περασουν ουτε τα πρωτα λινκ.Σαν γενικη εικονα μου αρεσε και ηταν πολυ διασκεδαστικο απο οσες ωρες επαιξα το παιχνιδι.Θα περιμενω το release να δω και τα αλλα modes και αν μου αρεσουν το ιδιο μαλλον θα το παρω.

Δημοσ.

Απορώ πάντως ποσο εύκολα εντυπωσιάζεστε, μιλάμε για EA/DICE "masters" στο είδος infantry/vehicle warfare και Star Wars ένα πανάρχαιο franchise με όλο το υλικό έτοιμο και αρκείστε σε αυτήν την μετριότητα imho. Κανονικά θα έπρεπε να τρίβουμε τα ματια μας το 2015 για αυτό που παίζουμε (gameplay not frigging graphs) και όχι να λέμε "ye...its fun". Πιο lazy product από EA εγώ προσωπικά δεν έχω δει, imho ας always :)

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω για mutl γιατί δεν έπαιξα αλλα tbh το single το απόλαυσα γιατί είχε το καλύτερο cover system σε fps για τότε και ίσως μέχρι και σήμερα, but yes point taken ;)

Το έπαιξα εγώ online.

Trust me. It sucked. :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

είδατε την τιμή για το season pass οχαχαααααα για γέλια 

Dat's EA for you. :P

Πάντως, πετώντας με X-Wings και TIE Fighters και βλέποντας τι ωραία μοντέλα έχουμε σήμερα...please please please φτιάξτε νέο X-Wing / TIE Fighter / X-Wing vs TIE Fighter!

(αλλά με ΕΑ official Star Wars videogame maker, eh...)

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα αυτό γιατί μου φαίνεται παιχνιδάρα αν όντως υπήρχε?

Tα sprites είναι από τα Super Star Wars / Empire Strikes Back / Return of the Jedi για SNES.

Ήταν ωραία παιχνιδάκια. :D (αν και παλουκάκια, ειδικά το TESB)

Δημοσ.

Απορώ πάντως ποσο εύκολα εντυπωσιάζεστε, μιλάμε για EA/DICE "masters" στο είδος infantry/vehicle warfare και Star Wars ένα πανάρχαιο franchise με όλο το υλικό έτοιμο και αρκείστε σε αυτήν την μετριότητα imho. Κανονικά θα έπρεπε να τρίβουμε τα ματια μας το 2015 για αυτό που παίζουμε (gameplay not frigging graphs) και όχι να λέμε "ye...its fun". Πιο lazy product από EA εγώ προσωπικά δεν έχω δει, imho ας always :)

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω...  

Επειδή οι κονσόλες πλέον οδηγούν τις εξελίξεις στο gaming, και το χρήμα οδηγεί την ΕΑ, η μετριότητα είναι το νέο standard.  :unsure:

Είναι ξεκάθαρο ότι οι δύο κολοσσοί του χώρου (EA / Activision) δεν θέλουν παιχνίδια που αντέχουν στο χρόνο, όπως τα BF2 και COD4. Για αυτό κοιτάνε να κατακερματίσουν την player-base, βάζοντας 10 game modes και αφαιρώντας dedis, ενώ το παιχνίδι βγαίνει στο ράφι με ημερομηνία λήξης, αφού αφαιρείται game content και έχει ελλιπή στήριξη (σε patches, updates κτλ).

Ωστόσο θα με ενδιέφερε να δω από κάποιον ειδικό του χώρου, αν όντως αυτό το μοντέλο είναι το πιο κερδοφόρο. Σε αντίθεση δλδ με το μοντέλο ενός super-duper παιχνιδιού με συνεχή υποστήριξη το οποίο θα βασίζεται σε micro-transactions ή / και DLCs.

• Like 2
Δημοσ.

Παιχνιδαρα παιχνιδι που δεν εχει καν Multiplayer και μαλιστα θα σου χρεωνουν και για παραπανω πιστες την αξια full price του παιχνιδιου με το Season pass.

Πραγματικα ντροπη και αισχος για την καταντια που εχουμε φτασει δυστηχως στο gaming αυτο τον καιρο.

Και το TitanFall το εκανε αυτο αλλα τουλαχιστον ηταν φθηνοτερο και η τιμη του επεσε και γρηγορα(νομιζω τωρα τα dlc τα δωσανε και τσαμπα).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...